Kaisa <3 Emma

Datum: 2009-04-30 Tid: 12:38:36

/emma

Clean

Datum: 2009-04-30 Tid: 12:11:38

Good morning !

Måste snart ut med Totte, men hinner blogga lite innan. Idag måste jag städa hela övervåningen, och det är inte kul. Det er ut som ett bombnedslag däruppe. Önska mig lycka till !¨

/emma

kaisakaisakaisa

Datum: 2009-04-29 Tid: 22:52:14

Idag såg vi I Taket Lyser Stjärnorna med skolan, och den var bra, men sorglig. Jag grät faktiskt lite ...
Efter skolan väntade Kaisa på mig och vi gick först hem till mig och såg på Twilight och sen gick vi hem till Kaisa och lagade mat. Jag var på riktigt flummhumör och vi skrattade hela tiden.

Imorrn vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, Kaisa frågade mig om jag ville följa med på en fest, men jag tror inte jag ska det. Vi får se vad jag hittar på.

/emma

sitter i skolan

Datum: 2009-04-29 Tid: 11:32:25
tja seeexy',
nu sitter jag på min svenska lektion. jag är klar, så min svenskalärare sa att jag skulle blogga. fine by me. idag ska jag laga mat med emma, vi ska göra min pasta specialé. (fast emma vet inte att vi ska laga den än ) . annars, har jag precis gjort en två och en halv sida lång recension på boken vinterviken. trevligt  va ? . jag har ingenting att berätta. JO! IGÅR VAR JAG MED FELICIA  ! GAAASH. ! jag har saknat dej sötis, vad bra att allt gick bra ! vi hade jätteroligt, och ägde på goldminer spel. taha, jag typ garavde så jag kissade nästan på mej .
nu ska jag äta om en kvart. kul va ?
jag har ingenitng att berätta , onödigt inlägg.
/ Kaisa

Skola, musikal och shopping ...

Datum: 2009-04-28 Tid: 19:46:41

Skulle man kunna sammanfatta min dag med. Vid tolv åkte min klass och 7a in till täby för att kolla på trollkarlen från Oz som Tibble gjorde. Jag, Frida, Alice och Sofia fick skrattattacker under större delen av tiden vi kollade, och några sura blickar fick vi på oss. Jag träffade också Lovisa, jag saknar dig väldigt mycket !

Efter musikalen gick jag, Sofia , Frida och Alice till Täby och handlade kläder. Jag köpte ;


ett par klackskor från DinSko, 399 spänn fick jag dem för :)


långärmad tröja från GinaTricot, 129 tror jag den kostade

Valborgsoutfit ska det bli :) nu ska jag med mami upp och köpa lite godis till imorrn, vi ska på skolbio och se I Taket Lyser Stjärnorna.

/emma

match mot åkersberga

Datum: 2009-04-27 Tid: 20:38:44
tjatja.
kom precis hem från matchen på bällstaberg. jag var ledare tillsammans mer vår tränare . haha, det var jättekul. jag var egentligen inkallad, eller. jag trodde det iallafall. så kom jag dit i matchkläder, och han ba : du ska inte spela. nehe. men jag skulle vara extra ifall ngn blev skadad på uppvärmningen eller ngt, men det blev inget. så jag blev ledare. haha, det avr jättekul att spruta kylsprej på alla som ville ha.

imorn så ska vi egentligen gå på skolbio och se i taket lyser stjärnorna, men jag och maria ska inte me, för , ja, ni vet.

nu sitter det typ 7 människor i mitt kök och planerar dana cup och äter upp våra bullar vi bakade igår. jag får fett beröm, synd emma ;D. jag ska gå in och sno tillbaka alla bullar snart. ska bara kolla på grey's först. och kanske äta upp min ben och jerry. då kommer inte jag orka några bullar. fan. jag får komma på en lösning.

pUss
/Kaisa

Karamellen

Datum: 2009-04-27 Tid: 10:49:34

Snart ska jag iväg och besiktia Karamell, vår kanske nya häst. Ska bli jättespännande, önska mig lycka till ! Var i skolan två lektioner, ganska så nödvändiga faktiskt. Nästa vecka ska vi tydligen ha Kemiprov, scoooore !

/emma

bullar av stål

Datum: 2009-04-26 Tid: 21:01:13

jag och slemmet bakade bullar idag . fina va ? taha, vi är bäst i världen .
/ Kaisa

förlust och bullbak

Datum: 2009-04-26 Tid: 20:33:05
Matchen mot AIK förlorade vi, starten i elit har inte varit den bästa. Jag spelade väl okej, tror jag, inte den bästa matchen jag gjort, men okej.

Efter matchen keekade jag, Kaisa och pappa på Kristos, och sen bakade jag bullar hos Kajsabajsa. De blev bra, tror jag, men gick hem innan jag fick provsmaka.

Det var Mickan som fixade våran nya header, vad tycker ni om den ? Vi ska kanske fixa till lite småsaker, men jag tycker den är fin . Tack så mycket, sötkorv !

/emma

Roliga namn

Datum: 2009-04-25 Tid: 20:27:11

Sitter och gömmer mig i datarummet så jag slipper bli bedd att göra salladen. Låter som att mamma precis erbjudit sig, så jag kanske kan krypa fram ur mitt gömställe.

HIttade några roliga namn på en hemsida, och frågan är bara, hur kan folk döpa sina barn till såna namn ? Ta till exempel Anus, vem döper sitt barn till det ? Eller Brummelisa, vem vill heta som någon i Bamse? Och så har vi ju även Tuttan, kul namn ?
Och det där var bara tjejerna, hos killarna finns det massa konstiga namn också. Mens, Bög, Subba, Kossa och Balle.
Även om vi som inte heter det har jätteroligt åt namnen, kanske inte barnen har det ?


Brummelisa

Nu ska jag gå och kolla på Robinson, hare gött .

/emma

är det bara jag....

Datum: 2009-04-25 Tid: 20:18:30
... som älskar ordet pumps ? jag har typ lust att köpa ett par bara för att få säga ordet då och då . taha.

headern blev jättefin, men ni får ursäkta de fula bilderna på mej, men ni som känner mej vet hur jag ser ut , och ni som inte känner mej,  så bryr jag mej faktiskt inte . great work emma.

/ Kaisa

BESÖKSREKORD !

Datum: 2009-04-25 Tid: 19:27:24

idag har vi besöksrekord, yäääj ! fortsätt gå in och kommentera gärna .

/emma


ojskipojski

Datum: 2009-04-25 Tid: 18:03:00
Dålig uppdatering igår, ingen alls för att vara exakt, i allafall inte från min sida. Efter skolan åkte jag till centrum och hyrde film med Emelie, Sofia och Karro.  Vi hyrde The Ring, Saw, He's the girl(nej, inte she's the man, utan motsvarigheten, he's the girl) och Halloween. Jag och Emelie var hos henne en stund innan vi gick vidare till Sofia. Vi pratade och hade det mysigt, jag har verkligen saknat att vara med henne ! När vi kom hem till Sofia åt vi Tacos och spelade fotboll innan vi började se på filmerna.  Vi såg bara på The ring, hann inte mer, och en bit av He's the girl.

Ska snart hoppa in i duschen, har varit på träningen i den här värmen. Härligt! Vad tycker ni om den nya headern?


jag ritade på mina knän under träningen, vackra va ?

/emma

fredagen den 24

Datum: 2009-04-24 Tid: 20:39:47
haha, vilken kass rubrik (: .
idag har vart en jättebra dag. jag vet inte varför. men jag åt glass på rasten idag. vet ni hur gott det är att sita och äta glass i solskenet ? hhaa, poetsikt. idag efter skolan åkte jag och maria in till hennes mammas jobb, och satt utanför och åt glass ( igen ) , drack cola och blåste tuggummibubblor och garvade jättemkt och bara pratade om allt i typ en och en halv timme, för att senare gå igenom fyra affärer för att hitta den perfekta mobilen till maria. det gick faktiskt jättebra, i den sista, onoff,  hitta hon en jättesnygg, jag kan lägga upp en bild :
titta vad finis :)

gårdagen var också bra, jag åt faktiskt glass då också (a) gud vad jag tjatar om mina jävla glassar , ni ba tänker : det är ingen jävla stor grej. nej, det är det itne, men jag äääälskar när det är så varmt väder att amn kan köpa glass.  aja, iaf, igår spelade vi första match, sen åkte jag typ direkt och dansade en jobbig klass. vet ni hur trött jag var i benen efter det ? och så hamnar man självklart i styrka gruppen idag på gympan . jag lovar att min gympalärare gjorde så bara för att retas, efetrsom jag typ låg och dog innan gympan idag. bajs på honom.
nu ska jag se på film med mami i think, pusspuss <3
/ Kaisa

I never loved nobody fully

Datum: 2009-04-23 Tid: 19:49:36

Fanfanfan ! Vi förlorade matchen med 3-0, men egentligen betydde siffrorna inte så mycket. Vi gjorde faktiskt en väldigt bra match, tycker jag, målen var skitmål .

Nu ska jag nog ta en dusch och sen kolla på ghost whisperer. eller tvärtom, vi får se. Imorrn är det skola, och sen får jag se vad som händer. Vet inte om jag skulle till Soffian :)

/emma

Always one foot on the ground

Datum: 2009-04-23 Tid: 14:48:52
Jag gillar planeringen för nästa vecka ;

Måndag ; Går halva dagen eftersom vi ska åka och besiktia Karamellen !
Tisdag ; Åker hem vid lunch eftersom jag ska till tandläkaren.
Onsdag ; Sovmorgon, går på bio med klassen, i taket lyser stjärorna :)
Torsdag ; Studiedag
Fredag ; Röd dag, ledig.

Härlig slappvecka kommer det att bli :) idag är det match på Bele på hemmaplan, första matchen i elit ! Jag är supertaggad ! Håll tummarna för VBK !



/emma

underbar dag med underbara personer

Datum: 2009-04-22 Tid: 19:57:42

var med emelie, karro och sofia på eftermiddagen. vi hade supermysigt och gick ut och fotade.


jag och emeliepemelie grävde i vår container och hittade ...


... en cykel

vi promenerade


sofia och emelie stretchade låren

karro gav mig en spark i baken :)


karro lekte bland träden


vi kollade på utsikten


vi klättrade i träden


kramades



det blev ganska många bilder. nu ska jag gå och mysa med lite ben and jerrys. tjingtjong,

/emma

GRATTIS...

Datum: 2009-04-22 Tid: 15:17:21
EMELIE WALDERMARK FYLLER 14 IDAG ! GAHH, GRATTIS PÄLSKLING ! 

/
Kaisa

i got to move on and be who i am

Datum: 2009-04-21 Tid: 21:05:26
allämnt jobbig dag , men på slutet fick jag iaf dansa, köpa ett par nya skor och träffa emma. klart ljuspunkterna. jag saknar att träffa dej varje dag emma. jag älskar dej .
/ Kaisa

Kaisa !

Datum: 2009-04-20 Tid: 21:44:32
Tack för att du står ut med mig, tack för att du finns. Tack för att du alltid ställer upp, tack för att du är du.



/emma

-

Datum: 2009-04-20 Tid: 21:17:52
I didn't want us to burn out
I didn't come here to hurt you now I can't stop...

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

Looking at you makes it harder
But I know that you'll find another
That doesn't always make you wanna cry
It started with the perfect kiss then
We could feel the poison set in
"Perfect" couldn't keep this love alive
You know that I love you so
I love you enough to let you go

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right
When you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on
So I'm already gone

Ahhhh already gone, already gone, already gone
Ahhhh already gone, already gone, already gone

Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye...

I want you to know
It doesn't matter where we take this road
Someone's gotta go
And I want you to know
You couldn't have loved me better
But I want you to move on
So I'm already gone

I'm already gone, already gone
You can't make it feel right
When you know that it's wrong
I'm already gone, already gone
There's no moving on,
So I'm already gone

ta åt dej av texten

/ Kaisa

When you wish upon a star your dreams come true

Datum: 2009-04-20 Tid: 20:07:43
En bra dag har det varit, fick jordgubbar av Sofia eftersom hon fyllde år idag. Det var gott. Efter skolan blev det väldigt stressigt, vi hade träning halv fyra och slutade tre. Jag fick skjutsa Sofia på min  cykel, otroligt stabilt var det.

Nu sitter jag och kollar på 90210. Äntligen visar de nya avsnitt! Ha en bra kväll.



/emma

GRATTIS !

Datum: 2009-04-20 Tid: 19:37:26

Grattis Sofia på fjortisdagen, nu är du en stor flicka ;) Älskar dig !


very old picture, men den får duga :)



/emma och Kaisa

.

Datum: 2009-04-20 Tid: 19:08:23

jag älskar dej .

header

Datum: 2009-04-20 Tid: 18:57:04
seriöst, ngn snäll människa måste seriöst hjälpa oss ! vi måste ha en snygg design, snälla, vem som helst, vi skiter i om dt blir fult, man kan ju försöka ?

annars har dagen vart bra, jag och mickan gav jättefina presenter till amanda och krille ! :D
nu ska jag göra en jobbg grej.
/ Kaisa


mikaela hela dagen är bra för magen

Datum: 2009-04-19 Tid: 21:22:57
idag har jag vart med mickan hela dagen. dt har vart underbart roligt och mysigt, vi har pratat igenom många problem och garvat jättemkt åt allt och ingenitng. och så har vi tjänat pengar som vi ska sätta sprätt på på donken imorn, där vi ska äta frukost. haha, vi med våra ideér. vet ni vad vi har kommit på ? att måns zelmerlöf's hope and glory är helt underbar när dn spelas akustisk. och jag som itne ens tkr att dn är bra i melodifestivlaen,  men dn är super ! gå in på mickan's blogg och kolla .
tack för att du är du mickan.
 / Kaisa

You're the reason why love has a name

Datum: 2009-04-19 Tid: 21:20:52

Både igår och idag spenderade jag min dag med Karolin, sov hos henne och kollade på film tills klockan var fyra på natten. Är därför väldigt trött just nu, och skriver mer imorgon. Vi såg förresten på One Missed Call, läääääbbig !


ganska så gammal bild på mig och karro, gillar hennes pose, btw.

/emma


elon fyller år

Datum: 2009-04-19 Tid: 21:15:30
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ELIN SOM NU ÄR FJORTIS ! :D <3

/ Kaisa

jag vill se dej le igen

Datum: 2009-04-18 Tid: 22:36:12
hejhopp!
det blir en tidg kväll för mej idag. jag ska lägga mej och läsa med te och bulle nu, för jag ska upp vid halv åtta imorn, för jag ska dansa ngn genreppsgrej. men kvällen och dagen har vart bra. dagen innehöll promenad med jesper, och täby med mickan. en väldigt rolig täby tur. haha. nu ikväll kom min kusiner hit på middag, och de är översöta. sen så tänkte jag och mickan göra ngt, och vi hamnade på nova tillslut. jag hade tänkt att inte gå dit, men dt blev så. där träffade vi först moa och erica, sen kom emelie franzén och tess också. vi stod där och snackade utanför ett tag med en kompis till erica och moa också, simon tror jag han hette. sen så träffade vi emelie waldemark, amanda , louise, lovisa och malin också. tillslut bestämde jag, emelie franzén, erica, moa och tess osss för att gå in, men det hände inget så jag gick ut igen till de andra. juste, vi träffade luay, törner, natta, caisa, malin , ewe och lina också där inne. sen var vi där ute ett tag, sen fick vi gratis inträde av ngn för ngn anleding. juste, lovisa, ifall du läser dt här, så har jag fortfarande din vita sjal, du får dn s fort jag träffar dej  . sen åkte jagj hem och var rädd för att bli våldtagen, emn ringde och väckte min syster som ville prata med mej , så dt avr inegn fara.
ha en bra kväll / natt .
/ Kaisa

sanning

Datum: 2009-04-18 Tid: 17:25:29
seriöst. lyssna. jag orkar inte mer nu. jag orkar inte vara perfekt hela jävla tiden, och dt borde ingen kunna begära av mej. dt känns som om varje gång jag gör ngt är dt någon som tkr dt var dumt gjort. och dt är väl fine by me , men, ni måste inte rubba det i mitt ansikte hela jävla tiden. jag gör saker som inte är rätt. men det gör ni också. ingen är perfekt, det är så det är. jag vet jag är en krånglig person, men det  är så jag är. och grejen är, att ifall ni ändå bara ska få mej att må dåligt kan ni lika gärna lämna mej. sen när ni inte ens vägar säga dt till mej face to face. ni fattar inte hur patetiskt det är .jag har vänner som är helt underbara, såna som vet att jag är krånglig, såna som inte får mej att må dåligt, såna som låter mej göra fel ibland. de är dom som får mej att orka. ni tänker säkert att jag bara skriver sånt här bara för att få uppmärksamhet, för att alla tror att jag alltid är så glad för att jag inte har några problem.dt har jag, men jag ber'tta sällan om dom. jag vet inte varför, men jag brukar hålla det inom mej. men nu vet ni lite iallafall.
/kaisa

Some people live just to play the game

Datum: 2009-04-18 Tid: 12:26:11
Som ni kanske sett har vi ingen header just nu, men vi jobbar på att få någon att göra den.

Igår var jag med Kaisa och Mickan, vi gick först till Kristos och åt, och sedan gick vi till vår gamla skola och gungade. När vi kom hem satte vi på The Notebook( som för övrigt är den bästa filmen i världshistorien, vad än Kaisa säger! ).

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske gå till marknaden i centrum med sofia och karro, eller bara vara hemma. Det lutar åt det förstnämnda.


Kaisa gungar :)

/emma

No time to think of consequences

Datum: 2009-04-17 Tid: 18:42:44
Om sex minuter kommer Kajsabajsa och då ska vi tillsammans med Mickan upp till Kristos och keeka. Nice suprise.

Min teckning av Hacke Hackspett (!!) 

 ( klickbar)

/emma

amanda är bäst

Datum: 2009-04-17 Tid: 17:42:18
vet ni ? att amanda bydén är bäst i världen. hon har lånat ut denna söting till mej så att jag slipper ha stonefone ;


visst är hon snel ? tack amanda, i love u .

idag hade jag värsta sno dagen. inte så att jag tog saker från andra, men ALLA, eller, okej, JÄTTEMÅNGA, tog saker från mej . dt började med att tim snodde mittminneskort, och nis ka veta hur lång tid dt tog innan jag fick tillbaka dt, sen så tog henke och pontus och jocke mina strumpor ( !? ) och klätrade upp längst upp på staketn på fotbollsplanen ( !!!!) vilket är typ femton meter upp ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) en på ena änden och en på andra där dt klättrade upp och knöt fast. och om dt inte vore nog så tog pontus , jocke och marcus min väska också, och pontus lurade ut mej i skogen utan strumpor och skor då, på jakt efter väskan. bajs ungar. tillslut fick jag faktiskt tillbaka allt , minneskortet genom att tim kom hem till mej med det efter många övertalningsförsök, strumporna genom att marcus och daniel klättrade upp och hämtade dom och väskan genom att pontus gav den till krille i tro om att han skulle springa iväg med den , men snäll som han är så gav han den til mej. därför var jag så gullig och ritade en teckning på hans mobil till honom. där stod dt att han var snel.
jag är så otroligt gullig.
/ Kaisa

High above the chimney tops thats where you'll find me .

Datum: 2009-04-16 Tid: 21:57:28

Bara för att min fantasi är slut till rubriker så blir det från och med texter från olika sånger istället. Nu vet ni det.

Dagens outfit; Stor tjocktröja, linne, tights
Dagens humör; Lite blandat, glad, sur
Dagens roligaste; Jag träffade Kajsabajsa
Dagens nyttigaste; Jag, Karro och Sofia cyklade till skolan

Dagens chock; Min första teckning i bilden som jag fick beröm för, borde firas !
Dagens fattighet; Jag lyckades bryta mitt och Karros nyttighet utmaning och är därför skyldig henne 60 kronor ..

jag tänkte lägga in en bild på min teckning, Hacke Hackspett agerade modell, men jag har en förmåga att lyckas tappa bort min bildinladdaregrunkimojs hela tiden, så det blir no pictures på honom today.


du betyder !

/emma


.

Datum: 2009-04-15 Tid: 14:39:27
jag kom hem igår kväll, runt tio. och jag saknar redan egypten så mkt att jag kan dö.

seg

Datum: 2009-04-13 Tid: 21:15:43

orkar inte blogga, så jag skriver bara lite snabbt om dagen.

Idag har jag;

kollat på Pearl Harbor
varit med karolin och sofia
haft vattenkrig
filtrerat isté
druckit isté
spelat fotbollsmatch och vunnit med 5-0

det var i allafall en del av det jag gjort. nu ska jag läsa min skvallertidning och mysa med mamma.



/emma


egypten

Datum: 2009-04-06 Tid: 22:19:19

 this is were i'm going tomorow . kanske dålig bild, men jag bryr mej inte, jag kmr ta massa kort som jag lägger in sen där.

emma, när du ser dt här, jag har gjort en ny header, men har inte lagt in dn än för respekt för dej. taha, jag är hederlig ( hänhgde dt där ihop ? ) iaf, jag gör dt när jag kmr hem , om du itne lyckas få ngn göra en design till oss så länge . just dt, mickan förösker också med en design till oss. förlåt, men jag tk rinte om vår header.

jaa, helgen då, i lördags var jag ju med mickan. sen så har jag och mickan igen, taha, ätit pixxa i centrum, sen blivit jagade av galna typ nioåringar som kallar oss mamma och kletar kogödsel på mina byxor, dom jävlarna. hha, jag älskar att varje gång jag och mickan är tsm så hittar vi några rooliga människor, plua att jag har så roligt me henne.  vi träffade krille igen också. haha. och jesper och jag var ute på glasspromenix igår, jättemysigt ! sen har jag träffat underbaraste felicia, haha, och köpt en räka på ica. hahah, ni fattar inte hur roligt jag hade åt dt, och den kvällen.

" - folk måste tycka att jag är jättekonstig.

- mm
- asså, jag kan ju inte vara normal i deras ögon!
- nej
- folk som itne är konstioga kanb allstå itne vara kompisar med mej !
-precis
- har du en kudde föresten !?
* ASG "


dt var felicias filofotiska tankar .
nu ska jag packa, vet inte hur mkt jag kmr blogga under egypten tiden.
pusspuss
/ Kaisa

tråk

Datum: 2009-04-06 Tid: 15:02:11

Vem?
Vem sov hos dig senast? - mikaela holm
Vem tror du tänker på dig just nu? -  taha, jag kan ju hoppas på han (a)
Vem skrev ditt 15:de inkomna sms? - jesper lundmark
Vem var du hemma hos senast? - maria dahlstrom

Vem har du senast ringt? -  maami

Vem ringde dig senast? - mikaela holm
Vem kommer du aldrig att förlåta? - fittungen :@

Vem smsade du senast? - mikaela holm

Vem hatar du? - en hemsk människa

Vad?
Vad har du på dig just nu? - shorts, supermantröja

Vad tänker du på just nu? - på ikväll..
Vad för mobiltelefonsmärke har du? - nokia
Vad är det för färg på din vänsra strumpa ? har ingen strumpa :O

vad gjorde du igår ? träffade jesper, packade

Är?
Är det snyggt att vara smal? - Inte för smal..
Är du snygg? - avgör själv
Är du blondin? - hej, jag är ett kinderägg

Är du orolig för något just nu? - njaaaa, inte orolig
Är du lycklig? - taha, aa

Är du hindu? - nej
Är du fattig? - nej
Är det snyggt med rosa strumpor? - fett snyggt

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän? - ngn gång...
Har du blivit sviken av en vän förut? - mm
Har du plattat håret någongång? - haa, jag lär ju itnte ha plattat håret ?
Har du något husdjur? - japp

Har du gjort något du ångrat senare? - ja !
Har du varit i Asien? - japp
Har du kärleksproblem? - inte just nu
Har du dissat någon av samma kön? - haha, ja
Har du dissat någon av motsatt kön? - jupp

Vill?
Vill du ha en hund? - jaaaa
Vill du att det ska vara soligt nu? - Japp,

Vill du ha sex just nu? haha, alltid...

Vill du sova just nu? -neeeej :D

Kan?
Kan du cykla fort? - aa
Kan du sminka snyggt? - halvt
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? - HAHAHAH, TROR DU DT SJÄLV ELLER !?.
Kan du bita dig i tån? - *provar* japp :D
Kan du vara sparsam med pengar? - HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHA

Hur?
Hur vill du ha ditt rum? - så som jag har dt nu

Hur vill du bo? - bra

Hur är ditt drömjobb? - taha, vet inte
Hur mår du egentligen? - bra för tillfälet
Hur många solglasögon äger du? - ett par, min agår sönder hela tiden !
Hur länge ska du vara vaken idag? - jag funderar på at vara vaken till fem, då går mitt plan

Ska?
Ska du sova snart? - nej
Ska du utomlands inom ett år? -haha, imorn
Ska du ha något svart på dig imorgon? - mjukisar
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? -allt är fint

Ska man va lång eller kort när man är kille? - dt spelar ingen roll, insidan gör utsidan
Ska du duscha i morgon? - kanske, ifall jag har lust , troligvist,

Ska du köpa något i veckan? - JA ! love shopping

 

/ Kaisa


gårdagen

Datum: 2009-04-05 Tid: 14:49:58
igår så vaknade jag upp hos maria. konstigt eftersom jag sov där. HAHA. iaf, sen gick vi ut och solade, jättskönt. sen så träffade jag emma och åkte in till täby med henne, sofia och conna. dt var jätterolgit, jag köpte en jättefin väska från åhlens. sen på kvällen så var jag och mickan ute i tre timmar, från åtta till halv tolv. vänta, dt är tre och en halv. haha, dt roliga var att vi var bokstavligen i hela vallentuna, och nästan ingenstans fanns dt folk. knas. fast på bällstaberg var dt isf lite folk, först åttorna som tyckte dt var jätteroligt att skjuta bollar på oss och sen härma vårat skrik. sen träffade vi sexorna också , och de var faktiskt riktigt roliga. haha, sen gick vi vilse i karlbergområdet, och tillslut gick vi hem till krille, eftersom han bor där. sen laddade våra mobiler ur, och vi blev trötta, så vi gick hem igen. fast vi gick förbi en fest, där typ alla började skrika på oss. haha, dt var jätterolig kväll.
när jag kom hem blev dt film med mami och hanna, mysmys.
/ Kaisa

.

Datum: 2009-04-05 Tid: 10:44:35
jag känner mej ensam.
/ Kaisa

ESPAÑA !

Datum: 2009-04-05 Tid: 00:20:19

nu är vi snart påväg mot spanien ! om ungefär två och en halv timme är det samling på IP och vi tar bussen till skavsta. jag planerar att inte gå och lägga mig, men jag börjar gäspa redan nu.

idag fick totte ett ryck och sprang ner i sjön och badade, och sedan upp till en stor vattenpöl och badade där , så jag och kaisa ägnade en lång stund åt att duscha honom (läs; jag duschade honom, kaisa garvade åt mig för att jag var så irriterad). sedan åkte jag, kaisa, cornelia och sofia in till täby för att shoppa. jag köpte ;

ett par shorts, bikbok
sminkborttagningsmedel, Kicks
brun utan sol, kicks(
jag har en tendens att aldrig lyckas bli brun när jag är utomlands, jag kom hem från spanien efter två veckor, kaisa var brunare och hon hade varit på regniga björkö)
en skjorta, åhléns
en väska, åhléns
ett oranget skärp, bikbok

jag tror det var det, har inga bilder på det, jag har inte hunnit eftersom jag flängt omkring och packat hela kvällen. nu ska jag göra till djuren. kommer sakna er som stannar hemma !

 (klicka för större)
jag och totte idag, hans huvud ser otroligt roligt ut, enligt min dåliga humor.

/emma


inköp ;

Datum: 2009-04-03 Tid: 23:53:32
imorrn i täby ska jag köpa :

tofsar
hårspännen
hårband
shorts
bikini
schampo
tunika från bikbok
venus embrace

ganska mycket faktiskt, hoppas min budget håller. smell ya later.

/emma

sleeeeepy

Datum: 2009-04-03 Tid: 23:39:44

det var mysigt hos kusinerna, jag visade mina skills i basket och bandy, och blev utskrattad, men det var kul ändå. vi spelade också tv-spel, tryckte ner varandra i en liten kartong( omtänksamma som vi är ) , åt tårta och jag blev anfallen av min minsta kusin.

nu ska jag gå och ge da animals mat, och sen blir det nog scrubs, eller möjligen harry potter. ska vara uppe länge inatt, sova länge imorrn, och inte gå och lägga mig imorrn kväll. det är samling tre eller något, på natten !

/emma


spanienspanienspanien

Datum: 2009-04-03 Tid: 17:53:44
jag hinner skriva lite snabbt innan jag ska till mes cousins och fira mon oncle. kakis hade sin snälla dag idag, och släppte oss fem minuter tidigare, vilket är stort för att vara kakis :)
äntligen är det påsklov, och på söndag natt åker laget till spain ! jag längtarlängtarlängtar.

nu måste jag kila, vi ska åka nu.

note to self; göra till djuren ikväll. (haha, jag kommer glömma om jag inte skriver det någonstans.


gammal bild på mig och kaisa, jag älskar dej !

/emma

sofia <3 emma

Datum: 2009-04-02 Tid: 18:33:49

ojojoj, förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte haft någon riktig blogglust den här veckan. igår var jag med karro hela eftermiddagen/kvällen, det var jättekul.

idag var jag med sofia. det var supermysigt, vi gjorde våran egna glassdrink, "mästarglassen", hade lerkrig, kollade på grey's anatomy och gungade. 
älskar vädret idag! jag kan till och med gå ut utan jacka nu. underbart!

Dagens dummaste citat;
"Vad gör man på en läxläsning ?"
såklart så var det jag som sa det.

nu ska jag ta en snabb dusch, sedan skriva klart pjäsen till engelska. tjingtjong,


"mästarglassen"


jag älskar dej underbaraste sötaste bästaste



haha, jag ser lite knasig ut :)

/emma


MIKAELA HOLM

Datum: 2009-04-01 Tid: 22:02:44
när du ser det här, sms:a mig. haha, bra sätt att få kontakt på :)

jag skriver mer imorrn, hinner inte idag. franskaprovet gick bajs för er som ville veta,

/emma


RSS 2.0