.

Datum: 2009-08-31 Tid: 20:50:37
vet ni vad jag har kommit på? att,mitt nätvärk är fortfrande down, och det är ju verkligeh inget roligt att läsa utan bilder, så jag tar en bloggpaus tills jag kan komma in på den vanliga datan och lägga in bilder och shit. så, när mitt nätverk är tillbaka är jag tillbaka !

/ Kaisa

.

Datum: 2009-08-31 Tid: 20:49:54
vet ni vad jag har kommit på? att,mitt nätvärk är fortfrande down, och det är ju verkligeh inget roligt att läsa utan bilder, så jag tar en bloggpaus tills jag kan komma in på den vanliga datan och lägga in bilder och shit. så, när mitt nätverk är tillbaka är jag tillbaka !

/ Kaisa

stora tjocka släkten...

Datum: 2009-08-30 Tid: 14:50:59

... kommer nu om typ en halvtimme. vi ska ha släktkalas för mamma som fyller år imorn, fast, vi firar henne idag,för hon ska tiill polen med jobbet imorn.

jag och mickan har börjat på dansen till hennes mammas fest nu, det kommer nog bli bra , tillslut iallafall. hah.



kärlek till låten.

/ Kaisa

trägolv och gårdsfest

Datum: 2009-08-29 Tid: 22:16:40

ojoj, jag borde verkligen sätta igång med att fixa grejer inför mammas födelsedagsfirande  imorn, men jag fastnar alltid framför datan. ajaj, inte bra inte bra.

igår sov jag hos emelie, med alice och moa, och det var jätteruligt. emelie och moa sparkade ner mej och alice så vi sov nån timme på golvet, vaknade av ont i ryggen och tvingade upp människrona  till sängen, bara för att bli inputtad i väggen och sova några timmar såockså. inte denbästa sömnen jag har haft,menmen. hah, jag måstebara berätta en jätterolig sak igår:
 vi pratade med en människa som heter simon i telefon, och emelie ger alice luren. alice har massa mat i munnen , så hon ba : nejmen jag kan inte prata just nu. fast sen gör hon det ändå för hon typ sväljer maten. och så sätter vi på högtalare och så pratar alla liksom. sen så går emelie därifrån och säger: nej, nu akn itne jag prata mer med honom, jag dricker . alice ba : jag kan inte heller prata, jag hade mat i munnen.
HAHAHAH, är det bara jag som tycker det är jätteroligt ?

sen idag var jag i staden med maria och mickan, jag köpte en tröja, och prestent till felicia som fyller år på måndag. sen så gick jag mickan maria och felicia upp till alice område där det var någon gårdsfest, där vi träffade alice frida och sofia. det var naajs. bilder kommer sen när sofia lägger upp dom på sin blogg.

/ Kaisa


grattis på födelsedagen Michael Jackson

Datum: 2009-08-29 Tid: 18:45:30




/ Kaisa


Detta inlägg tillägnar jag min kära vän Frida ,

Datum: 2009-08-28 Tid: 20:57:06


Fattar du budskapet , gumman ? I love u

/emma

He's coming to town !

Datum: 2009-08-27 Tid: 22:56:11

Tänkte bara säga att jag lever.

/emma

i don't wanna loose you before it even started.

Datum: 2009-08-27 Tid: 21:25:53
tjaba. ouf, cool hälsning .

nu är jag all by my self, mina syskon försvann plötlisgt båda två t på promenad var  för sej. hm, mystiskt. jaja, de kommer väl hem nåogn gång kan man hoppas.själv är jag som vanligt nuförtiden inne på msn. jag bara kände för att slänga in annu ett onödigt inlägg, bara för att jag är så cool. sen kan jag ju säga att jag inte har någon list att avra hemma ensam imorn också, så från och med nu är jag frisk.
/ Kaisa

cypress hill - rock superstar

Datum: 2009-08-27 Tid: 13:31:04


toatly great.

/ Kaisa

32 minuter senare

Datum: 2009-08-27 Tid: 13:08:52
gud, jag ryser varje gång jag läser den här bloggen! minneavtherese, de flesta av er har väl redan läst den, men ni som inte har det, gör det. det är hennes fina kompisar som skirver om minnen och saknaden efter therese johansson rojo, flickan som blev mördad den 6 juni tror jag det var. jag ryser varje gång jag läser den. klicka här för att komma till den.

/ Kaisa

update : det har inte blivit ett dugg roligare här hemma sen förra gången jag skrev. v'änta, nu loggade amanda och någon annan random person in på msn. TJOHO!

27/8

Datum: 2009-08-27 Tid: 12:36:44
maha, nu känner jag mej lite cool. jag sitter vid min brors satsar dator, en såndär macbook apple grej . jag är fett med G.
jag säger bara, varning för många otorligt tråikga inlägg idag, jag har så tråkigt! jag skulle egentligen åka in till staden med mickan och maria, eller till aringe med alice, men nej, jag är sjuuuk. så som sagt, många tråkiga onödiga inlägg på gång. plus att bilderna ligger på den andra datan, så varning för bildlösa inlägg.

dagens kost är också bra känner jag, och än så länge har den inga planer på att ändra sej . den har hitils bestått ( heter det så ? ) av mariekex ( ekologiska såklart, det är inte för intet man har en mor som är biolog ) vindruvor, ( kravmärkta ) saft och ben&jerry's . det sistnämnda kom sötungen emma förbi med igår som en krya på dej medicin, det tyckte jag var otroligt gulligt av henne. jag fick låna en film av henne också , snelemma.

ja ni, något mer ? jajuste, jag klippte min lugg i morse, i brist på annat att göra. jag har inte vågat platta den än, men jag tror jag ska springa upp och göra det. önska mej lycka till.

/ Kaisa

juste, är det någon gullig människa som har lust at göra en ny design till oss ? det behöver inte vara überbra, vi själva kan ju ingenting liksom.

tilll alla michael jackson fans:

Datum: 2009-08-26 Tid: 22:17:50


jättefin sång , lyssna på texten.

"better on the other side " av the game, usher, boyz II man, chris brown och så kanske det var några till, vad vet jag liksom. jag tycker om den iallfall.

/ Kaisa

happyface

Datum: 2009-08-26 Tid: 21:55:39

emma var precis här och åt kladdkaka och fick sin present, så jag fick träffa henne på hennes födelsedag iallfall. happyface. hon var på jätteroligt humör, så jag fick skratta av mej ,har bara legat hemma och degat idag med min sjukdom. nu har hennes humör dessvärre smittat av sej påmej, så jag är jättehappy, men jag vet inte vad jag ska göra. ska vara hemme imron också, hur kul är det på en skala 0 till 12 ?jajaj, jag överlever väl, tillskillnad mot moskito. haha, *internt skämt med emma, sjukt kul egentligen*. jaja, nu ska jag sluta babbla på bloggen, ska babbla på msn ist. mohaha, here i come.

emma och felicia, i love u girls.

/ Kaisa


vad säger vi nu ? GRATTIS

Datum: 2009-08-26 Tid: 19:11:16
grattis välrdens bästa emma,min alldels egna lilla fjortis ! ( gud vad det skämtet börjar bli gammalt,menmen. )

och på emmas födelsedag är jag sjuk. hur kul är det på en skala? jag skulle egentligen fika med henne och massa andra roliga människor nere i centrum,men thats not gonna happen. bajs. du får iallfall ha världens bästa dag gumms .

mitt nätverk är fortfrarande nere, så det kommer bli glest med bloggande ett tag till framöver ifall inte min papi lyckas fixa det senare ikväll, med nån sladd och skit. det har han lyckats på sin dator, så han kanske kan.

/ Kaisa

Gästbloggar!

Datum: 2009-08-25 Tid: 21:46:53
Hej där ute!
Nu är det Mika som är här och bloggar, jag är lite busig, men eftersom varken Kaisa eller Emma bloggar så tänkte jag att jag skulle underhålla er med en litet inlägg!

Imorgon fyller Emma FJORTIS så jag tycker att alla ska skriva grattis i det här inlägget, för annars kommer jag få spö för att jag loggade in på hennes blogg =S

Kaisa är tyvär sjuk, så hon ligger förmodligen och fräser sig i soffan, jag tycker synd om henne, men samtidigt inte, för hon slipper skolan imorgon :O Btw, hennes nätverk har kraschat så hon kan tyvär inte blogga just nu!

Något om mig då... JAG ÄR BÄST OCH JAG VET ATT NI ÄLSKAR MIG!!! Jag ska utnyttja mitt hyss nu och länka min blogg här, mohaha [KLICKA HÄR]
HEJDÅ!
/Mika

update

Datum: 2009-08-23 Tid: 21:35:59
victor hittade ingen rakapparat, så vi sket i det, kanske gör det en annan dag. jag har ist sovit bort hela min eftermidddag, är fortfraande lika mosig.

moa, i love u.

/ Kaisa

all i ever wanted was to see u smile.

Datum: 2009-08-23 Tid: 14:35:05
holamibola.
nu kommer snart victor, jag ska snagga hans huvud. lite konstigt att han låter mej göra det, med tanke på mina hårskills som inte finns, menmen, kännd väl bra att han litar på mej. taha.

i matchen mot boo tidigare idag så blev det 3-1 till dom, men vi var fakistk jävlit bra.  jag har kännt av halsont och förkyling sen igår kväll, så nu är jag hemma och ska dö lite, ska bara snagga hans hår som sagt.

igår var jag först i staden och fikade med sara på café 60 , det var galet mysigt. sen på kvällen kom maria hit och sov, efetrsom ingen av våra föräldrar var hemma. haha, det var en rolig kväll.


bild från i fredags med kusin.

/ Kaisa

P.S Felicia, jag tänker på dej. jag älskar dej.

That's the way I like it and I'll never get bored

Datum: 2009-08-23 Tid: 14:21:46

Vi förlorade matchen med 3-1, men egentligen var det 2-2 rättvist. Vi spelade superbra och visade dem verkligen, och vi var otroligt nära att kvittera flera gånger. Nu är vi verkligen på gång, nu ska det bara fortsätta hålla i sig !

Ska ut med doggen, och sen blir det plugg. Något prov i matten på saker vi inte har lärt oss, det var väldigt omtänksamt av Cissi.

OM TRE DAGAR FYLLER JAG ÅR !!!


Detta är jag just nu , osminkad, rufsigt hår och i svettiga fotbollskläder. Sexy mama !

/emma


!!

Datum: 2009-08-22 Tid: 22:12:27


Nu ska vi visa alla att vi faktiskt hör hemma i div 1 !

/emma


Jag vet att den är gammal, men jag blir så glaaaaaaad av den :D

Datum: 2009-08-22 Tid: 17:31:53


Somebody once told me the world is gonna roll me
I ain't the sharpest tool in the shed
She was looking kind of dumb with her finger and her thumb
In the shape of an "L" on her forehead

Well the years start coming and they don't stop coming
Fed to the rules and I hit the ground running
Didn't make sense not to live for fun
Your brain gets smart but your head gets dumb

So much to do so much to see
So what's wrong with taking the back streets
You'll never know if you don't go
You'll never shine if you don't glow

Tell me, did you fall for a shooting star ?

Datum: 2009-08-22 Tid: 17:22:38
Tjohejsan,

Idag fyller mami, totte och anna år, så jag passar på att gratta dem innan jag skriver vidare . GRATTIS !
Dagen började med att jag helt i onödan fick gå upp tidigt, i tron om att det skulle vara träning . Men icke sa nicke , eller snarare Fredrik. Den blev inställd eftersom det var för få och att det regnade.

Nu har jag bakat Cheesecake och kladdkaka, bara onyttiga härliga saker . Vi ska överaska mamma med fin middag när hon kommer hem , men hyschhysch, det är en hemlis :)


Glada flickor

/emma

Drops Of Jupiter

Datum: 2009-08-21 Tid: 20:48:58


Acts like summer and walks like rain
Reminds me that theres time to change

/emma

Aaron Johnson, mumba mumba !!

Datum: 2009-08-21 Tid: 17:08:10


Holy Macarony, han är ju så snygg ! Jag är kääääär !! Fick en glad överraskning när jag såg att han var med i Nylon, då blev jag gladeliglad. ( Ursäkta att bildkvalitén inte är den bästa, men bilden är snyggsnyggsnygg ! )

/emma

-_-

Datum: 2009-08-21 Tid: 15:36:33
vet ni vad ? på vår avdelning, så har de gjort om, så det är två åttor, en nia och 75 (!) sexåringar. 75 ! och med min vanliga tur har jag idag på fem minuter lyckats öppna två olika toalett dörrrar, och vad sitter där inne om inte små kissande sexåringar som inte vågar låsa dörren ? de måste ju tro att jag är värsta pedofilen.

nu ska jag somm sagt snart ut till rådmansö och fira mi abuelo, sen imron ska jag till staden och träffa sara. det ska bli jättekul, har inte träffat henne sen  midsommar.


grattis morfar 83.

/ Kaisa

i don't want a broken heart.

Datum: 2009-08-20 Tid: 19:47:52
tjobabaloba
hemma från träning, det gick blä, men det är lungt jag är happyface ändå eftersom jag är det idag, jag begraver liksom allt det dåliga idag och är glad attt allt är bra ist. förstår ni ? nästan så att inte jag gör det.
kvarnis var jätteskoj, jag vet inte hur mycket jag och maria garvade under sammarbetsövningarna vi tufft nog gjorde .

imorgon ska jag ut till rådmansö och fira min kära morfar som fyller 83, så det blir nog ingen bloggning för min del ,  jag ska in och köpa en loggbok efter skolan till skolan, så no blogging tomorow, det får min kära ( tröga ) kompanjon emma stå för . jag säger ju det, jag är på något konstigt humör.

juste, sen vill jag bara säga att jag har underbara vänner. alla som vill får ta åt sej, och jag tror de som borde vara mest träffade vet det.

/ Kaisa

 

förlåtförlåtförlåt

Datum: 2009-08-20 Tid: 19:12:45

För min uppdatering , I know,  den suger. Men jag har varit så jävla trött de senaste dagarna att jag bara inte har pallat att sätta mig och skriva. Jag tar en "halvpaus" , jag skriver när jag känner för det, men kanske inte varje dag. Vi får se när jag börjar skriva på riktigt, antagligen när jag har kommit in i alla tider ordentligt.

Kaisa, Jag tror att du saknar något. Man sticker in den i ett lås och låser upp saker med den  . Låter det bekant ?


såhär trött är jag just nu :) jag ursäktar bilden , det var i brist på andra .

/emma

" det är som två halva äpplen som blir ett "

Datum: 2009-08-20 Tid: 08:53:27
var inte det lite fint ? theresa, sa nyss det när hon pratade om ett förhållande hon hade haft, och att hon hade känt precis så. jag tyckte det var lite gulligt.
jag sitter här och äter frukost, rostmacka, oboy och kladdkaka. mums. jag vet, det suger som frukost, men jag var sugen. haha. emma slemma väckte mej idag tio i åtta , när jag hade sovmorogon till tio, så jag är uppe nu efetrsom jag inte kunde somna om. danke bitte schön.
 

nej det är inte nyttigt, men jo, det är gott.

/ Kaisa

first day at school

Datum: 2009-08-19 Tid: 20:04:55
första dagen avklarad. den var inte så jobbig egentligen, men vår skola var typ den enda ( förutom hammarbacken, de är bra ) som gick en hel dag, alla andra gick en timme. men det var mest info och skit.
efter skolan var jag som sagt med felicia, sen lagade jag mat som den duktiga flicka jag är. nu har jag precis duschat och sitter och äter pez.

såhär taggade var vi första dagen.

imron blir det kvarnis med alla åttor, tjoho.

/Kaisa

take me back to church

Datum: 2009-08-19 Tid: 15:07:33
hooooola .
nu sitter jag och felciia här och funderar starkt på att göra kladdkaka. vi har vart i centurm och hämtat en bibel som vallentuna kyrka hade lagt undan till mej ( ? ) eftersom jag inte ska konfimera mej i vallentuna. jag måste bara berätta, hur bra jag är. vi hämtade biblen i kyrkexpiditionen, och precis när jag gick in där till hon som jobbade så sattes böjran till låten "knock you down " på, och jag har den versionen när hon snackar i början, och då låter det som hon stönar. så jag går in där , ch helt plötsligt låter det som jag börjar stöna. det var rätt pinsamt. haah, men felicia fick sej ett gott skratt, kul för henne liksom.
nu ska vi springa vidare.
puss
/ Kaisa

all i have is u.

Datum: 2009-08-18 Tid: 10:40:15
nu bär det av mot univeristetet, ska dit och äta lunch med mami. efter det ska jag in till staden en snabbis och bara hämta en grej, och sen ska jag hem och rensa garderoben, gissa om det behövs? sen ska jag träffa emma och planera skolklädsel ( tjebehov ) och sen ska jag hem och duscha och fixa allt inför imron. gash, skolan börjar. det är fan illa, nu har jag vant mej vid lov. men man saknar ju ändå lite människor.

kärleksudden igår var väldigt mys, det var jag, mickan, maria, emelie, elin , felicia, felicia, viktoria, amanda , micke och luay. marshmellows grillning och massa läsk.  bra kväll .
bilder kommer när victoria lägger upp dom på sin blogg.

/ Kaisa

kärleksudden

Datum: 2009-08-17 Tid: 17:54:15
tjobabaloba.
nu är jag glad igen . tjoho tjohej.
ikväll var det först tänkt att lite trebligt folk skulle till skavlöten, men sen kom vi på att det skulel ta massa tid åt att komma dit och tillbaka, så vi bestämmde oss att gå till kärleksudden ist. so theres were i am gonna be tonight. men jag ska sova hemma, det var meningen att jag skulle sova borta,  men ändrade planer you know. nu är jag på ett såndär konstigt humör igen, tur att mickan snart kommer hit så jag kan smitta av mej på någon.

slutspurten innan sommarlovet är slut, tjoho.
/ Kaisa

20 agusti

Datum: 2009-08-17 Tid: 13:11:57
det datumet säger väl inte er någonting ? det är dagen efter första skoldagen för de flesta, eller kanske tillochmed dagen ni börjar skolan. tänk om det kunde vara ett sånt vanligt datum för mej .
det var dagen jag fick reda på att min mamma hade cancer. för ett år sen asså. och grejen är, att hon är ju helt frisk nu och så, men att närma sej den dagen får alla känslor från den här jävla hösten att komma tillbaka. känslan av att vara maktlös, jag kunde ju inte göra ett enda skit för att få det att bli bättre, allt jag kunde göra var att hoppas och stödja henne, och det var inte alltid så lätt. fan, tårarna bara rinner. förlåt för att ajg skriver det här här , men jag berhövde skriva av mej.

tack emma för att du finns och alltid gör mej glad när jag behöver dej. jag älskar dej  .
/ Kaisa

Then you come, you rise in to my sky

Datum: 2009-08-17 Tid: 11:30:50

Nu är jag hemma från  ett tufft träningsläger med 10 timmars plantid. Behöver jag ens säga att mina ben är slutkörda nu ?  Trodde väl inte det . Det var i allafall supermysigt, vi sov i en stor gympasal mitt ute i landet ingenstans precis bredvid planerna . Jag, Alice och Kaisa sov på en stor gympamadrass sista natten och garvade åt allt och ingenting.

Idag ska jag först träffa Karro, sen ska vi på bio med Sofia och Alice och se Harry Potter ( -igen ) . Sen sover jag hos Karro så det blir nog inte uppdatering ikväll .



Jag och Alice, roslagsbro

/emma

'

Datum: 2009-08-16 Tid: 19:46:43
du är så jävla dryg, jag vet seriöst inte vad jag ska göra av mej själv just nu . jag blir så jävla arg, dra åt helevte.

förlåt, jag behövde det där (a).
träningslägret var najs, vara lite mör i korppen, 10 timmar fotboll tar på krafterna. har inte så många bilder, emn lägger inte en på mej och tessiboy.

/ Kaisa

Headache in my livingroom !

Datum: 2009-08-13 Tid: 23:57:15

Skulle behöva lite sömn, har världens huvudvärk, men jag får inte. Måste vänta på att all tvätt är klar innan jag får gå och lägga mig, så jag är fast här vid datan en liten stund.

Uppdateringen suger, men det är sista veckan på sommarlovet och vem vill sitta framför datan då ?
Igår var det i allafall grönan och lite Ung, det var härligthärligt. Efter det åkte jag och Kaisa hem till henne och byggde en koja på hennes altan med hjälp av filtar och stolar där vi sov på en liten madrass eftersom det inte fick plats mer.

Idag var jag med Karro och hade mysigt. Vi gick till Kristos och käkade och sen var det fotbollsträning som jag faktiskt lyckades ganska bra med, trots min icke existerande kondition.  Mysiga dagar har det varit i allafall :)

Fullt förståligt om ni inte orkar läsa allt det här, varför skulle ni vilja veta vad jag har gjort liksom ? Kunde tyvärr inte hitta på något roligt att skriva om, då min  hjärna har tagit en tripp till knaslandet.
Tjing,




/emma

tommy bastow

Datum: 2009-08-13 Tid: 19:51:52
seriöst, det här är den snyggaste människan i världen. jag har aldirg sett någon snyggare. han är iförsej snyggare när han inte är på bild, men kolla:


gash, jag dör. han  är med i den är filmen :

 kolla på honom där, då är han som snyggast. han spelar Dave the laugh.
det var den här filmen jag och emma kollade på två gånger igår, och jag har fan lust att se den igen bara för att se honom. gash vad han är snyygilygi.
/ Kaisa

vecka

Datum: 2009-08-13 Tid: 13:29:29
nu ska jag bertta om min vecka tänkte jag. jag har typ inte hunnit blogga något, men jag har inte vart hemma särskilt mycket. i måndags åkte jag karro och alice in till den stora staden. det var väldigt skojigt, och vi träffade två roliga människor på hötorget. ajsute, när vi satt på trappan på hötorget och åt jordgubbar, kom det två japaner och tog kort på oss och med oss, och han ska mejla alice bilderna. haha, vi ba whuuut. sen åkte vi hem till emelie och sov på hennes studsmatta. haha, det var den trångaste natten på länge, eftersom man gled innåt mot studsmattans mitten hela tiden. sen på tisdagen åkte vi, jag karro alice och emelie, till täby, ch spelade fotboll med lite människor, jag vet inte vad dom heter. sen åkte vi till kaarro och badade i hennes pool och sov där natten till onsdag . sen på onsdag började jag dagen med att försova mej, jag och emma skulle in till grönan, men tillslut gick det bra. vi åkte in och hade det jättebra, och sen gick vi vidare till ung 08, och mötte upp karro alice och emelie igen. sen åkte jag och emma hem och sov hos mej. haha, emmma hade köpt en film, som var så bra så att vi såg den två gånger på raken. vi byggde upp en koja på min altan av stolar och filtar, det blev supermys. man kanske inte ser det så bra, emn det är sista bilden. som ni ser har jag haft en ubervecka, tjoho .
bilderna kommer i ording liksom, från måndag osv.

citat av emma

Datum: 2009-08-13 Tid: 02:08:45
emma : asså, alla säger ung 08!
kaisa  : det heter ju det?
emma : det är 2009 gumman.
kaisa : ung stockholmare.

haha, det var kul, om man är oss.
ska berätta om veckan , men gör det imorn.
puss på er, och godnatt. inte för att vi ska sova, menmen.

/ Kaisa och emma

Gröna Lund

Datum: 2009-08-12 Tid: 09:51:16
Nu drar jag och Kaisa iväg till grönan, och sedan blir det kanske Ung :) Syns, hörs eller något liknande,

/emma

Nej, det är ingen vanlig dag !

Datum: 2009-08-11 Tid: 13:10:46
För vet ni vad ? Det är Sofias födelsedag ! Grattis, bästis, hoppas du får det bäst idag! Jag älskar dig . Alla kommer ihåg att gratta henne !


Heja, bamse, starkast är vår bamse, men han tycker inte om att slåss!

Datum: 2009-08-10 Tid: 16:33:33
Fråga mig inte om rubriken, har ingen aning själv faktiskt . Är Mrs. Lonely och kan inte komma på något att göra, alla är borta ..

Nej, nu ska jag gå och ta ett glas iskallt isté fullt med is . mumba mumba.


Jag tycker synd om Totte med all hans päls i det här vädret, poor thing .

/emma

Decision to decisions are made and not bought,

Datum: 2009-08-10 Tid: 15:12:48

Tjohejski,

Nu har jag varit och tagit min sprutelispruta och det gjorde faktiskt inte så ont som jag trott . Nu ska jag bara slappa lite eftersom min vecka kommer vara ganska fullspäckad. Annars hade planerna varit att åka till staden med Kaisa och Alice, men det blev inte så.

Tänkte tillägga att Mgmt snart spelar i Stockholm, och jag ska dit har jag bestämt ! Andra som jag också ska se är Markus Krunegård, Lykke Li, Johnossi och Parken .
Först på listan står i och för sig att jag ska få ett ja på mina föräldrars sida, men de brukar inte vara särskilt svårövertalade.

Nu ska jag ut med le chien, au revoir !


/emma

118118 är bajs

Datum: 2009-08-10 Tid: 11:39:17
jag skickade in en sån där "vem är kaisa samuelson" till 118118. gissa vad de svarade?
"hej! det finns flera kaisa samuelson i sverige,
så det är svårt att veta vem du menar.
men vi gissar på att kaisa är en tjej

som gillar att fågelskåda.
vi tror att ingen är så bra som hon på
att spela fia med knuff. ha en bra söndag! "


mitt i prick! -_-


/ Kaisa

?

Datum: 2009-08-10 Tid: 00:22:08
Holy Macarony, jag och Kaisa kollade på något programm och det var en kvinna som hade ett midjemått på 38 centimeter ! My gash, jag kan inte förstå hur man tycker det är snyggt ! Det är knappast särskilt sunt för den delen heller ..



/emma

Nostalgi

Datum: 2009-08-10 Tid: 00:13:51
Du minns allt detta om du föddes under 90-talet;

Minns du...


-tidiga morgonar på helgerna för att titta på Sailormoon och Totally Spies

-när nikelodeon var på hela dagarna-att det var läskigt spännande när madicken hoppade med paraply

-pokemon och digimon

-när man spelade kulor på skolgården varje rast

-när Britney Spears och Spice Girls var det enda folk lyssnade på

-när man fick Hitz for kidz i julklapp

-när man tog med sig freestylen och en trave CDskivor istället för iPoden

-när Pippis pappa var fångad av pirater

-när Timon och Pumba bara var med i Lejonkungen och inte hade ett eget program

-och alla fajter om bästa delarna

-när tamagutchi var allas bästa vän

-"I'm a tamagutchi, and I can make you happy..."

-"I'm a barbie girl, in a barbie world, I'm made of plastic, it's fantastic"

-"Sola å bada, tio pina colada. På sommar'n är livet som bäst"

-"Mål mål mål, mera mål, å mål, det kommer det att bli"

-"boom boom boom boom, I want you in my room"

-"Mama mia, here I go again"  alla låtarnas melodi utantill

-tiden innan harry potter

-när du såg din första harry potter bok och tänkte att den kommer jag aldrig orka läsa

-när lattjo lajban var veckans höjdpunkt-att "mojje och mimmi" förut var "nicke och nilla"

-första gången det hölls melodifestivalen för barn, MGP Junior och Sofie sjöng om Superduperkillen

-du kommer ihåg melodin till superduperkillen och delar av texten (han är min superduperkille, bara min. Han är den som jag gillar bäst)

-att du växte upp i tron på att madicken, emil, lotta, pippi, alla barna i bullerbyn m.fl fanns på riktigt

-när det var jojo-period och alla övade in tricks-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt

-Creep School, Aahh! Riktiga monster!,

- Arthur med Signaturmelodin "hej, hej, vilken underbar dag det är, om man kan vara den man är, och alltid leva tillsammans, vi säger hej, hej..."

-när du läste "Så funkar det i skolbiblioteket"

-när piggelinglassen kostade 6 kr

-och sandwichen 10 kr?

-och framför allt, minns du när det blev år 2000 och alla vuxna sa att du hade tur som fick uppleva det, men du tyckte att det kändes precis likadant som när det blev 1999?

/emma

Who lives in a pineapple under the sea? Spongebob Squarepants!

Datum: 2009-08-09 Tid: 23:51:25
Hm, vi var kanske inte helt normala i förra inlägget. Men vid närmare eftertanke, har vi någonsin varit normala ? Måste nog svara nej på den frågan .

Imorgon ska jag ta sprutelispruta för livmoderhalscancer, och det är till och med mer scary mary än skräckfilmen vi såg idag . Men som den sanna modiga lilla flicka jag är ska jag inte bli alltför skrik och panik. Good luck with that !

Fick en glad förvåning av Karro när jag gått och varit ledsen gubbe över att skolan börjar den sjuttonde, men jag hade tagit fel på dagarna. Jawhool, den börjar den nittonde! Jippi Kayey tjohej !


Charmigt, värre .

/emma

we are alive !

Datum: 2009-08-09 Tid: 18:38:30

TJOHEJSKI !

 Nu sitter emma slemma och kajsa bajsa och är på knashumöööör. De har sett på scaaaary maaary filmen *dramatisk trumvirvel* fredagen den trettonde. Den var läskig, mucho mucho läskig, enligt emma slemma ( innerst inne var Kajsa skräckslagen )
Stoppelistopp hopp ( snopp ) (hejdå)

( det där skrattar emma och kaisa åt ).





hejdå 

/ Kaisa och emma


this is how you remind me

Datum: 2009-08-08 Tid: 00:21:55
det, mina vänner, är dessa dagars låt. jag bor ju hos felicia tills imron, o´ch det är totaly wonderful. i love this girl .
idag har vi vart och badat, på hägernäs strand.  det var jättekul. sen ikväll så träffade vi emelie, elin och maria. det var naaajs. igår , var vi med emelie på bällstaberg. och såg på film och käka godis . guuuuutt.

jag älskar dej så fucking mycket gumms, du är typ världsbäst.

P.S IDAG KOMMER EMMA HEM! TJOHO"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Kaisa

New Moon !

Datum: 2009-08-06 Tid: 14:38:19
Har hittat två klipp från New Moon på youtube och jag tänkte dela med mig lite. Om ni vill se lite magrutor à la Robert och Taylor rekommenderar jag att ni tittar på båda :) Den andra är det väldigt dålig kvalité på, men den första är bättre .

 



/emma

.

Datum: 2009-08-05 Tid: 17:23:47

Du är saknad bästis,


/emma

Now is a phase and it's changing and it's rotating us all

Datum: 2009-08-05 Tid: 15:39:54
Hellååå svenska folket,

Sitter på hotellrummet, fick världens huvudvärk av all sol, det har varit supervarmt de senaste dagarna. När det var 38 grader ute spelade jag fotboll , och nej, det var inte frivilligt!
Nu har mina kusiner åkt hem, men vi blir kvar här till på fredag. Jag har faktiskt börjat längta hem nu, saknar tusen person där hemma, 

Ska  gå ner till poolen igen, adiós !



/emma

give me a reason and i wont break down.

Datum: 2009-08-03 Tid: 23:07:05

häj sötisläsare.
nu har jag mycket att berätta, fast det skulle bli ett sånt där äckligt långt inlägg som ingen orkar läsa ändå, så det suger. men jag berättar i korta drag, så får ni veta kanske lite. inte för att nån kanske bryr sej, menmen. först var det ju danmark. och seriöst, den cupen var underbar! asgarv på golvet typ varje lediga stund och massa fotboll och massa prat med massa länder. gash, det var superoligt! sen kom vi trea , och det tycker jag var skitbra, fast vi hade övertaget i semin, sen förlora vi på straffar. surt, men det var lyckat ändå.
sen åkte jag till gotland med la familia and grandma. det var rooligt. jag och hanna stannade en hel vecka,resten av familjen åkte hem efter tre dagar. det var härligt det med.
nu är jag på björkö igen, men jag åker hem på torsdag och bor hos saknade felicia i två nätter, och sen kommer resten av familjen också tillbaka. det ska bli superkul att tr'ffa henne igen!
gash vad jag saknar folket hemma just nu! , emma, mickan, maria, felicia, alice, emelie, amanda, alla!
jag bloggar från pappa dator, så bilderna från danmark ligger på datan där hemma, men jag lägger in dom senare.

hah, jag hittade en jättegammal bild, jag är nissen i rött, och den som har rammlat längst bak är mickan x)
/ Kaisa



RSS 2.0