Ibland (nej, alltid ) bara älskar jag Scrubs !

Datum: 2009-06-30 Tid: 13:58:49


Haha, ni kan sluta kolla efter sekund 29 typ. Älskar scenen när han dansar! Nu ska jag kolla vidare och käka jordgubbar. Yummy !

/emma

Aroooooos

Datum: 2009-06-30 Tid: 13:45:03
Håll i er, det är många bilder från Aros

Vi har åkt bil ;



Kajsa, jag, Karro och Alice


Cornelia

Pratat i telefon ;

Kaisa

Pussats ;

Jag och Maria

Slappat i sofforna ;

LennyJenny


Jessica och Cornelia

Tagit med självutlösare

 
Alice, Maria, Tess, jag, Kaisa och Conna


Jag och Kaisa

Posade vackert ;


Sofia och Cornelia


Cornelia , Jessica och Natalie

Nu orkar jag inte ladda in mer bilder, det blev ganska många ändå . Min kära bloggkompanjon Kaisa är på landet just nu, så det kommer nog inte bli så mycket bloggande för hennes del. Vi får se hur mycket jag bloggar, det är ju SOMMAR !

/emma

Rest in peace Michael Jackson

Datum: 2009-06-26 Tid: 00:29:10


Gaah, vilken chock jag fick när jag öppnade internet. Michael Jackson dog i en hjärtattack idag igår, menar jag. Först trodde jag att det var ett skämt, så oväntat var det för mig. Om ni läsa själva om vad som hänt, klicka här .

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon. Nighty Nighty.

/emma


what a wondeful wo-o-orld

Datum: 2009-06-25 Tid: 23:18:32
kvällen var jättebra !  vi flummade omkring i vallentuna, skrattade, pratade och tog mååånga kort. när jag skulle gå hem så var dörren låst, så jag ringde min syster som var på väg ner till centurm med sin pojkvän, så jag hängde på dom och köpte en fanta exotic, och nu ligger de där inne och tjockar sej med sex påsar godis och vänner. ska nog också göra det.
här får ni bilder.
 





/ Kaisa


This is a speech for the brokenhearted

Datum: 2009-06-25 Tid: 20:27:52

Jag orkar inte försöka mer, göra det bra mellan oss igen. Det är alltid jag som ringer, jag som vill hitta på någonting. Det börjar bli tröttsamt, och jag pallar inte mer. Det får vara som det är, och jag tänker inte försöka ändra på det. Nu får du göra ditt drag och om du skiter i det får jag ta det. Men jag tycker inte att 9 år av vänskap bara ska ignoreras och glömmas bort, är jag ensam om det ?
Jag saknar de stunder som vi hade tillsammans, då det bara var du och jag och vi skulle vara för alltid. Men så kom andra emellan, och allt blev knas. Det var mitt fel, men jag har verkligen kämpat för att gottgöra dig, men då ville du inte ha mig. Jag får ont i magen när jag tänker på de gamla tiderna och hur härligt allt var. Vi var så självklara tillsammans, där du var var jag, där jag var var du. Vi var som ett, och alla brukade blanda ihop våra namn, till och med våra föräldrar! Det kanske inte kan bli som förut, men det kan ju alltid bli bättre ? Jag älskar dig och du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta gumman.
Yours forever

Emma


when you love someone and u know its real

Datum: 2009-06-25 Tid: 18:50:47
haha, maria var här och tog lite havrefras att äta på väg hem från statoil (?). hon var hungrig, och jag ville isf att hon skulle komma och berätta om en grej, så jag sa att hon kunde äta nånting här eftersom hon var så hunrig. hon skulle drika mjölk, och så missa hon hela munnen. eller, det kom in lite , men resten åkte utanför. då började vi asgarva, och hon hade ju tröts allt lite mjölk i munenn, så hon skulle springa och soptta i vasken. men hon hinner inte , utan spottar ut hela alltet på golvet. sen började vi asgrava åt det ist. haha, det låter inget roligt, men huj vad kul det var !

hon fick agera städerska tillslut. hon tvingade mej att hjälpa till den jävlen.

nu ska jag åka och äta, puss
/ Kaisa

Scrapbook

Datum: 2009-06-25 Tid: 18:04:55

Sitter och pillar på min scrapbook, men det går inte så bra. Min skrivare skriver inte ut det jag vill, utan någon kinesisk text ..
Snart ska jag börja packa och göra lite nytta istället för att sitta och dega. Snart i emma-tid innebär om kanske en och en halv timme eller något liknande. Ett arv från pappa, att alltid skjuta upp saker.


Jag och Maria, tusen år sedan .

Jag förstår inte hur jag lyckas, när jag väl hittar min kamera lyckas den alltid smita iväg ifrån mig direkt. Gone by the wind.
Mitt simkort har min syster tagit beslag på medans hon är på Peace and Love festivalen, så jag har ett nytt nummer under tiden. Så se upp med vad ni skriver till mitt gamla mobil nummer :)

/emma

you know it's sad but true

Datum: 2009-06-25 Tid: 17:45:39
mitt dansläger är slut för min del. jag saknar det redan, jag vill att det ska fortsätta ! sen skulle det vara övernattning idag också, och det lät jättekul, men jag kan inte gå. då blir man ledsen. snyft. me  <3 sway

men det som är bra är att jag ska till aros cupen . det ska bli ruligt.

idag ska jag träffa lilla amanda, det kommer säkert bilder.  jag är inte säker på vad vi ska göra, men vi är uppfinningrika, yeah. det ska bli jätteroligt iaf. först ska jag åka och äta någonstans med papi, vi tyckte det var en bra idé efetrsom vi är de enda som är hemma idag.


i mis this little feller.

/ Kaisa

i've got a big ego, höhöhö.

Datum: 2009-06-25 Tid: 00:14:19
så går texten till min favvodans. eller, nej, helenas ledsna lite emo dans är min favvodans, för er som ville veta liksom.

idag var det jättekul på dansen, på lunchen satt jag, mickan, malin, saga, lovisa, maria och amanda ute och solade och lärde känna varandra lite bättre, så det var "bur" ." då blir man glad":
sen åkte jag och mickis till staden, och jag köpte ett par shorts och ett par fejk raybones ( stavas det så ? )  , röda med prickar. taha, me love udda grejs. sen har jag packat hela kvällen, ska vara borta från mitt lilla sammhelle och hus  i fyra ( ! ) veckor tror jag . det är lite sorglit. sen cyklade jag maria och emma till the mack och köpte popcorn, eller, jag köpte popcorn, de köpte massa annat grejs.

imorn ska jag troligvist träffa amanda, det ska bli ruuuligt, i miss her.


världens sötaste bild på världens sötaste människa.

/ Kaisa

Call me crazy if you've got it in you

Datum: 2009-06-24 Tid: 23:57:44
Sitter och kollar på Scrubs, det är great. Tillsammans med Vänner är det men favoritserie , love it !

Var duktig och cyklade till centrum med Kaisa och Maria för att köpa popcorn och läsk (mindre duktigt) så nu sitter jag och sveper min Fanta Exotic. Min favorit för övrigt.
Snart ska jag gå och dejta sängen och läsa mina skvallertidningar. Sleep tight.


Ignorera bildkvalitén och att texten är spegelvänd, haha. Mina älskade skvallertidningar !

/emma

If I wanna roll I roll

Datum: 2009-06-24 Tid: 18:32:59
Bloggtorkan är ungefär lika torrt som det är i öknen.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, och kameran har jag slarvat bort ( igen ) .
Träningen var ganska så slapp, men jag har börjat få ont i knät igen. Nu är det både slattern och något annat i knät som gör ont. Hoppas det är bra till Aros i allafall !

Nu ska jag gå och ringa Kajsabajsa, och sen bär det av till stallet. Härligt väder att rida ut i !

/emma

Rock N Roll

Datum: 2009-06-24 Tid: 11:59:53
Snart ska jag dra ut med hunden och sedan ännu en fotbollsträning i värmen. Tänkte bara vara snäll och skicka iväg ett litet inlägg till er.
Efter fotbollen blir det ridning direkt , så jag har ett ganska fullspäckat schema. Just det, vetnivadvetnivadvetnivad ? JAG SKA FÅ EN SYSTEMKAMERA ! Det är en tidig födelsedagspresent så jag ska kunna fota på fotbollscuper och när vi är i spanien och så . Yiiiiha !

Rock N Roll - Eric Hutchinson


/emma

Livsglädje

Datum: 2009-06-24 Tid: 01:09:59

utan er skulle jag aldrig orka ta mig upp ur sängen, jag älskar er !

/emma

Kaisa, Ben & Jerry och Wild Child ...

Datum: 2009-06-23 Tid: 22:47:16
spenderade jag kvällen med. Det var mysigt, jag och Kaisa cyklade upp till macken och för att sen äta upp oss med glass och chokladsås.
Wild Child var ganska bra faktiskt, lite smått rolig.

/emma

Trött som en sengångare -.-

Datum: 2009-06-23 Tid: 19:04:46

Yiiha folket !

Igår sov jag hos Karro med Alice . Vi hade jättekul, låg och garvade åt saker som bara vi kan skratta åt (vår dåliga humor) . Vi laddade upp inför den nya Harry Potter filmen med de gamla och hade maraton. Det var mysigt, även om jag var den enda som orkade hålla mig uppe .
Vi somnade vid fyra och sen spelade vi fotboll i världens värme, så jag är jättetrött. Glömde dessutom solkräm så nu ser jag ut som en kräfta också. Yäj.

Nu kommer snart Kaisa .


hopphopphopp

/emma

dansdag 1

Datum: 2009-06-22 Tid: 23:39:59
danslägert var superkul ,men gud så tröttsamt ! gissa om jag kommer ha trängsvärk på onsdag ! ( den tredje dagen är alltid värst enliget männsikor ).

kvällen spenderades med elin och felicia , de är allt två väldigt bra töser  det ! eftersom jag är jättemegatrött nu efter dansandet coh så, så får ni bilder.


glad mickan i en svettig dansal.


normal sommarbild. lägg märke till mit röda (?) hår. eller nej, gör inte det föresten.

sötungar.



ovaanligt balla

oj, nu blev det mycket.
/ Kaisa

hur är du ?

Datum: 2009-06-22 Tid: 23:27:30
Januaribarn: tröga, tråkiga men söta.
Februaribarn: söta, trevliga men jobbiga.
Marsbarn: otrevliga, tjuriga men snygga.
Aprilbarn: puckon hela högen, men underbara.
Majbarn: snygga , gulliga men riktigt osmarta
Junibarn: heartbreakers, dissare men trevliga.
Julibarn: snälla, glada men blir lätt sårade.
Augustibarn: söta, glada men förstör för andra.
Septemberbarn: smarta, coola men sårar lätt.
Oktoberbarn: musikaliska, snygga men tråkiga.
Novemberbarn: bra vän, underbara med sårar ändå.
Decemberbarn: glada, söta men tröga

tycker ni att det stämmer in på mej, är jag en heartbreaker och en dissare ?

/ Kaisa

All over now med Eric Hutchinson ..

Datum: 2009-06-22 Tid: 11:20:14


Denna låt är très bien!

Om en och en halv timme börjar träningen, efter det vet jag inte vad jag ska göra. Maria kommer kanske hit snart, Karro också. Tjing,

/emma

I'm back!

Datum: 2009-06-22 Tid: 00:52:42

Nu är jag hemma igen . Jag har badat, satsat på klippdykning (läs; min syster hoppade, jag var hennes moraliska stöd ) , ätit, gått långpromenader, fiskat, åkt båt, rott och massa andra roliga saker . Det har varit en jättemysig vecka, tack för det familjen!

Jag kom hem vid halv elva någon gång och då gick jag och Maria och snurrade i karuesellen tills vi nästan spydde. Alltid lika kul :) Nu ska jag duscha, jag vinner nog VM för skitigaste håret!




jag och syster :)


Totte fick också en fin krans på huvudet :)

Imorgon har vi miniträningsläger. Det behövs verkligen för min del, i'm in so bad shape!


/emma

you were the apple in my eye

Datum: 2009-06-21 Tid: 22:43:14
hej människor.
hoppas er midsommar har vart super ! det har miin ! jag orkar inte dra hela storyn, men den innehöll grillning av marshmellows och banan och choklad på badklipporna tlll tolvslaget och bad i havet vid halv tre på midsommar natten med sara. totaly wonderfult  .
jag har ju vart på landet sen i trosdags, kom hem idag, runt sju . vi var och åt på en resturang igår som heter knapp karlsson, det tkr jag är ett roligt namn. det var några "ungdommar " som maria säger, som paddlade kanot där. när vi skulle åka så såg vi att de hade vält två stycken, varav en med hund. så vi agerade kusträddning och drog in som till land med båten. vilka hjältar vi är va ?
sen ikväll så ringde maria och fråga om vi kunde träffas , så jag och hon åkte till centrum och fixade pengar till hennes mobil. sen skulle vi dra till fredde, och maria sa att  hon kunde vägen från bällstaberg. det slutade med att vi irrade omrking runt husen i täby.
nu ska jag och mickan dansa imorn, så jag var tvungen att gå hem early. det ska vli jättekul att dance igen, det var long time ago.


/ Kaisa

Här skiner solen, 30 grader varmt, vindstilla ...

Datum: 2009-06-18 Tid: 16:02:45

Nä, nu hittar jag på big times ! Här faller regnet ner, 12 grader kallt och blååsigt .  Igår var det dock väldigt bra väder och jag lyckades till och med få en liten bikinirand som bara jag kan se :)
Har förövrigt kollat på Harry Potter och längtar verkligen tills den nya filmen kommer ut. Bara jag som ska se den på bio ?

Vet inte om det blir något mer bloggande här på landet, vi får se. Nu ska jag gå ut och sola , syns eller hörs eller något liknande .

/emma



 


vi har räddat ösersjön idag.

Datum: 2009-06-17 Tid: 18:06:42
iidag har jag och mikcan jobbat på min mammas jobb med massa grejs, som hjälper östersjön. för det fick vi 300 kronor var, och det var ju bra ! välbehövda pengar. sen gick vi till kungsträdgården och åt hämtmat från donken, och satt och hade  det mysigt. sen gick vi vidare till hötorget och sen hemmåt. härlig dag !
sen så skulle jag kämna tillbaka filmen från igår som jag kollade på ( BOLT"! ) , och då träffar jag på mickan och hennes pappa  , så jag tog en snålsjuss ner till centrum .

nu hade ´jag bilder, men det går inte att ladda upp dom . o_O ..

ska äta, sen springer jag till landet, eller, åker, över midsommar. så typ inget bloggish tror jag, men jag komemr ha det über med sara, louise, johanna, gustav, victor, alle, christian, linda och tom. lika über som förra året kan man hoppas !
tudels, ha en bra midsommar !
kiss and love.
/ Kaisa

kärlek

Datum: 2009-06-16 Tid: 18:19:54

everybody needs someone. this is who i need.
jag älskar er människor, jag ger mitt liv för er. seriöst.
ni är fucking wonderful.
/ Kaisa

fotomodell nästa !

Datum: 2009-06-16 Tid: 17:55:24
det här min kära vän Sarah . håll med om att hon lätt skulle kunna bli en fotomodell ? men hon lyssnar inte på mej, så ni får hjälpa mej att övertala henne om ni träffar henne. ni kan hälsa från Kaisa.
men liksom  , kolla på bilderna !


toltaly snygg!
/ Kaisa

Landet

Datum: 2009-06-16 Tid: 13:23:12
Nu åker jag till landet några dagar, vi får se when i'm back . Ni har ju Kaisa som bloggar under tiden, fördelen med dubbelblogg :) När jag kommer hem är fortfarande ett mysterium . Tjing,


Ful bild, jag vet, men det var den enda jag hittade :)

/emma

The patriot ...

Datum: 2009-06-15 Tid: 20:11:35
Har jag ägnat större delen av kvällen åt att titta på . Den var faktiskt ganska bra för att vara en krigsfilm, speciellt för Het Läcker (Heath Ledger ) som min fyndiga syrra kom på var med i den. Jag är kär ...

Nu ska jag som den duktiga och nyttiga flicka jag är gå och göra sallad. Tjingeling ,



/emma

wonderwall

Datum: 2009-06-15 Tid: 18:06:49
gå in och lyssna på när kakan och lina sjunger på vår avslutning på isabelles blogg, medge att de sjunger underbart ?
klicka här .
/ Kaisa

skumparty

Datum: 2009-06-15 Tid: 15:39:09
haha, jag hittade en lite rolig bild från ksumpartyt :

jag conna jessica johanna

/ Kaisa

folk är...

Datum: 2009-06-15 Tid: 14:59:55
knasiga. nästan ingen är som man tror dom är .
/ Kaisa

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain

Datum: 2009-06-15 Tid: 13:34:54

Hola mes copains .

Nu är jag awake , och otroligt sysslolös. Min förkylning har kommit tillbaka lite så jag ska inte vara ute där vädret är så hemskt. Det blev ingen stadslags träning för mig pågrund av förkylningen heller ..

Kanske ska jag ringa runt till lite folk och hitta på något. Jag har varit socialt handikappad under helgen , och vill gärna sätta stopp för det. Let's see how that goes.



Jag och Alice i v(w?)axholm för några veckor sedan. Ursäktar alla gamla bilder som hamnar på bloggen, men det finns inget intressant att fota här hemma. Det är väl bättre än ingenting ?
Tjing,

/emma


Selena Gomez- tell me somthing i dont know

Datum: 2009-06-15 Tid: 10:58:21
"everybody says that i dont know what 'm doing .
tell me somthing i dont know ! "


haha, klockrent.

/ Kaisa 

Muums nummer 2 !

Datum: 2009-06-14 Tid: 21:29:05
Ojdå, mina inlägg idag har mest gått ut på twilight, så alla icke twilight älskare ursäktar jag för det. Men jag var bara tvungen att lägga upp en bild på Robert, dregelvarning på den .



Iiih, nu håller mitt beroende på att komma tillbaka. Synd att inte Karro är hemma så jag kan prata av mig om filmen med henne.

En allmänt lugn dag idag tillbringad framför teven. Behöver jag ens skriva tråkigt för att ni ska förstå det ? Jag vill bli frisk !

/emma

bad kaisa

Datum: 2009-06-14 Tid: 20:10:56
gud vad jag inte har bloggat ! men hela helgen har vart fullbokad, tidiga mornar och sena kvällar, solly.
jag kan berätta lite kortfattat :
fredag : skolavsluting. åkte in till staden med mickan och maria ( har jga redan skrivit det här ? isf får ni läsa det igen ) . nova skumparty på kvällen, superkul !gick dit med sötnosarna mickan och felicia , träffade massa folk där och sedan vidare hem till maria.
lördag : match mot viksjö. gudmor med pojkvän plus mamma och pappas kompisar som bor i kina var här på fika och gratulerade mej . sov i två tre timmar. gick hem till emma på kvällen och hade det bäst.
söndag  : grönan med fotbollslaget. jätteskoj, gick med alice typ hela tiden, och vi gick ibland, eller ganska ofta,  med emelie tess erica och anna. det var jätteskoj ! insane var galet kul, och vi ,måste åka tillbaka och träffa våra nya vänner alexander och christoffer i stånden snart ! :P


/ Kaisa

Sing for the planet !

Datum: 2009-06-14 Tid: 19:59:04
Mikaela har kommit på en superbra idé , en välgörenhets kampanj som heter Sing for the planet. Den innebär att man går och knackar dörr eller står på gatan för att sjunga. De som vill lyssna får betala 20 kronor och vårat mål är att samla in 10,000 kronor till välgörenhet. Anmäl er hos Mikaela, ni kommer till hennes blogg genom att klicka på hennes namn.



/emma

Muuuuuuums

Datum: 2009-06-14 Tid: 18:07:54


Mmm, lite småkär i varulvarna i New Moon. Ännu fler saker att se framemot med filmen. Gash, vad jag längtar !

/emma

Privileged

Datum: 2009-06-14 Tid: 15:12:36
Bara jag som ska kolla på den nya serien som har seriestart idag klockan ... 7, tror jag ? Den verkar faktiskt ganska bra, så jag kommer sitta bänkad framför teven då .

Nu är alla i laget på gröna lund, medans jag är fast här hemma . Yäääj ..



/emma

River flows in you

Datum: 2009-06-14 Tid: 13:51:27


Gaah, Kaisa igår ! Jag älskar dig bästis, du får aldrig lämna mig! Det här är enligt mig världens finaste låt. Jag ryser när jag hör den. Jag medger att jag är lite patetisk, ja :)

/emma

...

Datum: 2009-06-13 Tid: 18:10:50

Så hedrar du Therese Johansson Rojos minne

  •   Sms:a texten TESS till nummer 72950.
  •   Kostnaden är 25 kronor som oavkortat går till Bris, Barnens rätt i samhället.
  •   Observera att ordinarie trafikavgift för ett sms kan tillkomma, beroende på operatör.

Citatet

Datum: 2009-06-13 Tid: 18:07:58
Jag och Kaisa sitter och pratar om vad som skulle hända ifall Kaisa blev mördad .

Kaisa ; Vad skulle du göra om jag blev mördad ?
Emma ; Då skulle jag gå under !
Kaisa ; ... Jorden ?

OBS! Kaisa var seriös!

/emma och Kaisa

Rubrik

Datum: 2009-06-13 Tid: 17:30:08
Rubriken säger allt ? Jag hatar att komma på rubriker. Snart kommer Kaisa hit, vi ska kolla på barnfilmer och ta det lugnt, det ska bli mysigt.
Tur att jag är sjuk för då slipper jag ta promenaderna med Totte i det här vädret. Det här ska föreställa Juni, och regnet öser ner och det är kallt. Ett big nono!

Nu ska jag hjälpa till i köket som den sanna duktiga flicka jag är. Say what ?


Nu är Karro i Turkiet, saknar henne redan . Kom hem, darling !

/emma

Take me by the hand and stand by my side

Datum: 2009-06-13 Tid: 12:57:04
Godmorgon folket,

Nu har jag vaknat, seg som jag är. Eftersom jag är sjuk måste jag stanna inne hela dagen och då tyckte jag att jag lika gärna kunde sova bort större delen så det går fortare.

Dagen har hitills och ser ut att vara resten av dagen också varit väldigt ohändelserik, så jag har inte mycket att skriva om . Tjingeling ,


haha, jag i Karolins pool. Gillar ansiktsuttrycket :)

/emma

I'll find my way, through night and day

Datum: 2009-06-12 Tid: 20:47:54

Men yäj, nu får jag inte spelar matchen imorgon eller åka till gröna lund ! Kul, verkligen. Menmen, jag överlever nog .

Förövrigt sitter jag och kollar på Djävulen bär Prada, har otroligt tråkig. Syster är på någon fest, andra systern jobbar och mamma och pappa är på studenfest . Lilla sjuka emma ensam hemma. Damn, det rimmar.

Ursäkta detta helt onödiga inlägg, men vad gör man om man har tråkigt, jo man bloggar. Kram på er, ha en bättre fredagskväll än jag.


gammal pic på mig , kaisa och maria .


/emma

Kul start ..

Datum: 2009-06-12 Tid: 18:12:30

Är egentligen fortfarande sjuk , så jag slappade efter skolavslutningen , och på min "sjukdom", eller vad man nu ska kalla det, fick jag migrän också. SCORE! Så jag låg och sov i två och en halvtimme och det var gött .

Lite piggare nu, men ska inte med på studengrejen . Ska istället lika och käka halstabletter och dricka té tills jag kräks och tycka synd om mig själv. Lysande , Stickan, Emma.


/emma


skolavslutningsdagen

Datum: 2009-06-12 Tid: 16:31:41
nu har jag sommarlov ! jävlit skönt, finally !
dagen har varit bra, vi kollade mest på en halvtimmes avslutingsgrej, där btw kakan och en till tjej sjöng toltaly wonderful, fick tårar i ögonen. jätteduktiga. sen åt vi tårta och sa hejdå till alla. jag mickan och maria åkte tin till staden och shoppade lite, i regnet. och jag hade bara en klännig på mej, inte ngn kofta eller ngt, bara en halsterneck klänning. fast en kille i ett stånd på hötorget gav mej först en tidning och sen plast till mej och mickan att ha över huvudet. sen var jag tvugnen att ge honom en  kram som tack, men han var snäll, så det gjorde inget. det är fett kul att gå på hötorget när alla ropar att man ska köpa, i love.jag köpte föresten en tröja från zara. sen så gick jag till emma för att kolla om hon ville träffa mej ett tag, hon sov och var sjuk. krya på dej sötis, hoppas det blir bra snart. så sittter jag hemma, och ikäll ska jag först ha familjemiddag och sen ska jag till nova . herligt.





lite bilder från idag :)


bild från förra sommaren, hoppas den här blir lika bra.

puss
/ Kaisa

Soooommar !

Datum: 2009-06-12 Tid: 13:42:44
Om jag blundar kan jag i allafall få lite sommarkänsla,  då jag bortser från regnet. Som tur var höll det sig i allafall fint under skolavslutningen .
Avslutningen var rolig, jag slapp sjunga eftersom jag är jättehes och hostar när jag öppnar munnen. Vi sjöng ett sommarmedly som blev lite pinsamt att sjunga, jag var helt röd i ansiktet . Annars var allt bra .

Nu sitter jag och kollar på OC i pappas stora tjockiströja . Hörs senare .


Erika taggar


Same pose


Knasig ställning med benen ;)

/emma

!

Datum: 2009-06-12 Tid: 09:26:11

OM TVÅ OCH EN HALV TIMME HAR JAG SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV !

/emma


I will make it work

Datum: 2009-06-11 Tid: 22:41:58
Sitter just nu och försöker vänja mina fötter att gå i ett par 37:or som jag har lånat av Mickan när jag egentligen är en storfot, 39:a . Det är smärtsamt, men som sagt, i will make it work.

Har laddat in lite bilder från grönan. Okej, lite var en huge underdrift , jag hade 430 bilder därifrån ;)




Skrattkammaren var väldigt underhållande !




Karro hittade en man i sin egen storlek ..




Har aldrig lyckats med detta under mina tidigare besök på grönan, men plötsligt gör jag det, och inte bara en gång , utan sex !


Bitchblick à la Erika


Biiiiig hug


Jimmy och Erika var terrified när de skulle åka Fritt Fall



...och så bar det av . Jag var en coward och backade ur .

Det var några bilder, nu orkar jag inte ladda in mer. Du får nöja dig med dem, Erika :)

/emma

Klänning från Nelly.com

Datum: 2009-06-11 Tid: 18:34:20
Tycker att den är väldigt söt, passar bra till i sommar. En typisk Emma-klänning. Vad tycker ni?



/emma

Chooooklad !

Datum: 2009-06-11 Tid: 17:57:20

Har inte haft någon vidare blogglust på sistone, men det kommer bli bättre !

För tillfället sitter jag och mumsar på choklad och kollar på OC. Jag vann en stor chokladkartongnär vi var där på Gröna Lund, mums ! Fast jag kommer nog vara trött på choklad sen, den innehåller liksom 20 chokladkakor.

Jag mår lite bättre idag, men har varit hemma från skolan. Inte lika mycket feber men är fortfarande varm. Men jag ska gå imorgon, det har jag bestämt. Tror att det blir outfiten som jag la in i något tidigare inlägg, det blir nog bra.

Har idétorka med bloggen, förlåt för ett tråkigt inlägg .


/emma

låttext

Datum: 2009-06-11 Tid: 15:44:24


i'm smiling but i'm just faking
cause inside i'm breaking
i just wanna escape.
/ Kaisa

plånbok, chek

Datum: 2009-06-11 Tid: 14:20:35
taha, det ringde en tant till mej för ett tag sen och sa att hon hade hittat min plånbok på bussen, så jag och mickan tog en sväng över till henne. tack tanten, du är snel !
/ Kaisa

so little time som much to do

Datum: 2009-06-11 Tid: 14:15:23
halo !
gash vilket galet bra dygn det har vart ! vi skulle ju göra en "klassresa" till skavlöten och campa en natt, men vädret var så dåligt, så vi ställde in det. men, vår klass är så kreativ, så vi kom på att vi kunde slagga alla hos nån ist, och krille hade en stor och bra källare som vi intog. vi blev 16 som sov där, och 18 som var där på kvällen. kvällen bestod av bad, grillning,centrum, skräckfilm, ute, prat och skratt (!)  jag och maria låg och klämde sönder marcus händer genom hela skräckfilmen, han hade ganska ont sen. haha. så jag har typ sovit två tre timmar inatt, och jag ska träna idag . sen idag så gick vi upp runt åtta ( jag gick upp åtta och fick väka alla.) svårast var fan alla killar, jag stod typ i en tio minuter och försökte väka krille. Danne var jättegullig, det första han sa när han vakna var : vill du ha en kram kaisa ?   vi åkte till skavlöten idag på dagenoch hade piknik med vår klassföreståndare också, det var as najs att bada. jag föröskte typ få i alla, emn alla vägrade. tillslut kom louise och maria till min rädding och simmade ut till flytbryggan och så satt vi där och snackade .
och nu tror jag att jag var så duktigt så jag glömde min plånbok på bussen. shiet .







jag skullle sjussa louise.
jag bromsade.
hon fick bromsspår.
/ Kaisa

Sjuuk

Datum: 2009-06-10 Tid: 16:50:30
Som ni kanske hör på rubriken är jag sjuk. Vaknade med feber, halsont och kände mig yr , så jag var hemma från skolan .

Förlåt kära läsare för den dåliga uppdateringen, men det blir bättre snart. Ska pigga på mig så jag orkar gå och ladda upp bilder från Grönan igår, men orkar inte just nu. Ligger istället i sängen och kollar på Hannah Montana- the Movie.
Det är min systers dator så jag har inga gamla bilder att lägga in heller, så det blir ett tråkigt inlägg. Solly.

/emma

underbar fördelsedag.

Datum: 2009-06-09 Tid: 16:32:37
hej människor.
förlåt att jag inte bloggade igår, men jag var upptagen med att ha en wonderful födelsedag. ( som visserligen slutade med antingen värsta slaget av mensvärk eller matförgiftning, är inte säker. ) det började med att my famliy kom in med tårta och presenter på morgonen. jag ahr inte hunnit tagit bilder på alla grejs, eller, jag har inte orkar ta bilder på alla grejs, men det var jättebra grej. ha, "grejs".  jag fick :
  • ny mobil, samsung f480 rosa ( klicka här för länk ) 
  • en rakapparat till ben ( inte till skägg om någon av er skulle tro att jag har det )
  • två par jättesöta trosor.
  • två ben och jerrys ( ja, jag är tjock )
  • pedikyr set.
  • presntkort på zara 300.
  • oc säsong 4 ( nu har jag alla, mohahah )n
  • ettt par mjukisar
  • en mysig tjocktröja.
jag tror det var allt. thank u sötkorvar.

sen gick jag till skolan, och vi hade elevns val, så vi körde frisbeegolf, fast jag mickan maria och amanda smet ist iväg till hammarbacken och tänkte hälsa på folk som går där, men det var på klassresa. jag fick present av mickan och krille och marrre där också, av mickan fick jag ett par guldglansiga trosor från american apparel som jag älskar . presenten av krille och marre behöver inte nämna här. sen gick jag mickan maria amanda och felicia hem till mej och åt tårta, massa av tårta. taha. av felicia och felicia ( som inte kunde komma, det var synd ) så fick jag 8 nagellack och ett jättegulligt halsband. sen målade vi naglarna massor av färger. sen gick vi ut och hade det roligt. haha, vi hade jättekul.
sen kom emma ett litet tag innan jag åkte till vaxholm, och av henne fick jag att gå på manikyr och en jättefin blombukett, det ska bli jätteskoj. jag målade hennes naglar som morötter.
sen åkte jag till vaxholm och åt en jättegod middag. dagen avslutades på bästa sätt med bästa serien på jorden ( oc ) , te, och famliljen.
tack alla underbara människor för dagen, och alla som ringde , skrev eller smsade grattis.



Emma svarar ;

Datum: 2009-06-08 Tid: 19:53:52

Anonym ;  Vilka är era bästa vänner?

Svar ; Jag har många bästa vänner , men alla är på olika sätt. T ex har jag Mickan, Maria och Kaisa, vi har känt varandra sedan långt tillbaka och varit bästa vänner länge. Sen har jag Karro också som jag inte känt sådär ordentligt så länge, men hon är redan en av mina bästa vänner.
Under det senaste året har jag glidit ifrån några människor som betydde enormt mycket för mig, men de är fortfarande mina bästa vänner. De är inga man glömmer i första hand.

Det där var inte alla, men några av dem. Nu ska jag med min kära syster och köpa nagellacksborttagning efter att Kaisa gick bananas med morotsfärgat nagellack på dem.

Imorgon bär det av mot Gröna Lund med klassen, det ska bli super ! Kameran är tyvärr trasig ( jag och Karro badade i hennes pool och vatten kom in i linsen) , men jag fotar nog med mobilen .


Jag saknar min gamla knasiga klass !

/emma

Gäsp, yawn , gjesp , gabe

Datum: 2009-06-07 Tid: 23:16:50

Nu börjar jag bli trött, tror att jag ska krypa ner med OC-boxen i högsta hugg i sängen och kolla lite, kanske med en kopp te.
Kvällen tillbringades med Vi hade i allafall tur med vädret, ettan alltså. Den var bra, väldigt rolig, men jag tycker nog att den nya är bättre eftersom den är, ja, nyare .

Imorgon har vi friluftsdag på IP, men jag kan inte vara med eftersom jag har ont i halsen tack vare någon, nämner inga namn( Kaisa ) smittade mig. Men men, jag får väl sitta och ta kort på alla som anstränger sig .


jag har två söta vänner som kallas Frida och Lovisa :)

/emma

solly

Datum: 2009-06-07 Tid: 20:53:26
Okej, jag erkänner att det inte blivit så mycket bloggande för min del under helgen, men då har ni tur eftersom detta är en dubbelblogg och Kaisa uppdaterar ändå ?

Fredag ; Profildagar, var och fikade med Erika i centrum, kollade på när studenterna sprang ut, var på studentfest.
Lördag ; Träning på morgonen, var hos mormor och passade världens sötaste unge, åkte till stallet.

Idag hade jag en skön dag framför teven ( trots det fina vädret, hur kunde jag !? ) med OC som mitt enda sällskap. Jag har fått låna säsong 1 av Kaisa :) Sen drog vi iväg till match, och ännu en förlust blev det . Men det är bara att ta nya tag, brudar, det kommer nog börja gå bra snart !

Nu sitter jag och väntar på mitt käk, oxfilé med potatisklyftor och bearnaisesås (stavning? ) yääj , my favourite.


/emma

om ca....

Datum: 2009-06-07 Tid: 20:27:12
10 timmar så kommer famlijen komma in i mitt rum och sjunga för mej, yääj ! nu är det inte långt till min födelsedag gott folk !
jag har kommit på att om man sitter vid datan gårtiden väldigt snabbt. det är ungefär det enda i tankeväg jag har gjort idag. jag har haft så tråkit så det finns itne, suttit vid datan, kollat på tv och sovit. och duschat. det är typ det enda. för min bajshals vill fortfarnde inte sammarbeta, och jag kanske måse vara hemma imron, och det vill jag inte.

slänger in en vädligt säääxy gammal bild på men och min syster.
puss'
/Kaisa

Say what ?

Datum: 2009-06-06 Tid: 23:58:41

Bläddrade i en tidning och fick följande klart för mig ;


Miley Cyrus och Amy Diamond är lika gamla ! Själv tycker jag att Miley ser so much äldre ut än Amy, vad tycker ni ?


Att dessutom Avril Lavigne och Scarlett Johansson är lika gamla tycker jag inte heller syns. Av dem två ser Scarlett också mycket äldre ut, eller vad säger ni ?

Skicka en kommentar om vem ni tycker ser äldst ut :)

Jag bloggar imorrn, förlåt för den kassa uppdateringen, men jag har bara inte haft lust "/ . Har dessutom haft en halvstressig dag. Men se det positivt, eller negativt kanske, det kan ju bara bli bättre ;)

Just det, Kaisa din bajskorv, du har smittat mig !

/emma

tjockis mockis

Datum: 2009-06-06 Tid: 23:52:33
nu sitter jag vid pappas laptop och svullar chips och herrljunga cider.det är fortfarande det bästa jag vet. taha. jag trösäter för att jag har så tråkigt. baajs.
/ Kaisa

min sjukdom suger

Datum: 2009-06-06 Tid: 19:50:56
.. nu frågade issa om jag ville följa med till gröna lund imron. men det kan jag ju inte heller ! jäva fucking sjukdom.
/ Kaisa

något jag vill göra...

Datum: 2009-06-06 Tid: 18:54:34
är att sova. men det ska jag inte göra nu . taha, onöddigt som få.
/ Kaisa

bara för att jag vill..

Datum: 2009-06-06 Tid: 18:32:32
så ska jag skryta lite ;
vi fick tillbaka de sista proven i veckan, och här är mitt reslutat :
  • svensk språkhistoria - 39/40 p
  • engelska prov - 112/120
  • so prov hinduismen - 32/32 ( jag var den enda som hade lyckades få alla rätt, plus att det var de svåraste provet hon hade gjort hitills. )
  • inlämmingsuppgift matte jag och mickan -  mvg
fölåt, men jag har ingenting att göra .
/ Kaisa

nytt, mörkt hår

Datum: 2009-06-06 Tid: 17:59:10
nu har jag färgat håret. puh vad nervös jag har varit ! min syster färgade, och det blev bra tkr jag, ganska precis som jag ville ha det med lite röd nyans, men ändå mörkt brunt, inte rött rött liksom. sen var emma mickan och maria som är de enda av mina vänner som har sett det än jättegulliga när de såg det. tack sötungar. jag har ingen bild,  men jag ska ladda kameran och ta kort.

jag är ganskasur på mej själv. ikväll skulle jag träffa mickan maria krille och marcus, imron skulle jag först ha piknik med gammla klassen, sen spela match. tror ni att jag kan göra något av det ? nej, för jag har infektionsblåsor i halsen, och de gör ont. så jag och min syster som också är sjuk ska vara hemma ikväll, det ska isf bli mysigt, men jag hade lust att träffa dom där människorna ikväll. aja, man kan inte få allt .



mickan , emma,. jag och maria för länge sen .
/ Kaisa



goodbye my hair

Datum: 2009-06-06 Tid: 14:37:31
nu ska jag färga håret, önska mej lycka till och snälla mobba mej inte ifall det blir fult !

/ Kaisa

were on a bridge charlie

Datum: 2009-06-06 Tid: 00:29:20
hoola la sweet people !
jag älskar mina kusiner, jag tror de är de sötaste som finns! jag har precis fått höra allt om min 5 åriga kusins kärlek erik, han sa aytt han ville gifta sej med henne. gash vad gulligt !
min mobil är fortfrande paj, och husets alla kameror tycks ha laddat ur, så ni får inga bilder på vad jag har fått,men ni får en lista !
  • en liten handväska, ett armband, två nagellack, och småprytlar man sätter på naglarna - morbor m familj ( småkusinerna )
  • premunation på frida och en mysig scarf - mormor och morfar
  • plug-in-ear hörlurar plus två nagellack - kusin victor och moster
  • valfri musikal/kläder/vadsomhelst - farmor
tack kära släkt !
nu ska jag sitta uppe till halv två och vänta på min syster som ska komma hem från sin pojkvän så hon kan fixa mina naglar. kommer fan inte komma i sängs förns vid fyra , det kommer ta lååång tid !
puss
/ Kaisa

för vi har tagit studenten...

Datum: 2009-06-05 Tid: 18:10:23
nu är jag precis hemma från amandas borsas studenfest. det var jättekul, amanda har en gullig släkt !
snart ska jag ju träffa min egen släkt, men jag tänkte bara slänga in en bild på hur jag ser ut i eftermiddag, plus en rolig grej som amanda sa . jag ber'ttar mer om vår tårtbakar dag senare.

amandas mormor säger att man kan tro att amanda är den som har tagit studenten .

amanda : men det är så, jag är egenltigen jättesmart, jag har bara gått om ett par klasser .

haha, fattar ni, hon kan ju inte vara så smart om hon har gått om flera klasser , x) det tyckte jag var kul.
sen om jag skriver såhär:

mickan
: *pip* AJ! blablabla *pip* AJ! blblabla *pip* KAISA GÖR NGT !
det var också jättekul, bara att det är svårtatt förklara.


/ Kaisa


jag har gjort ett beslut.

Datum: 2009-06-05 Tid: 09:25:55
så här har jag bestämt nu med klänningarna ;
trots eran jättefina hjälp så tar jag nog den första på skolavsluningen, men den röda tar jag idag på amandas brosa student som jag ska hjälpa till på plus mitt släktkalas också dag. låter det bra ?

jag är tidigt, igen ! vad har hänt med mmej ? från att gå upp typ tio minuter innan tåget går och sätta upp håret i en bulle och sätta på mej mjuikisar och en lätt smikning tilll att gå upp en och en halv till en timme innan tåget går. gash.
idag är det bakdag i skolan, så jag ska ta bussen om ett litet tag till ica and get the ingridiens.
förövrigt så saknar jag felicia .
puss
/ Kaisa

eaaaaaaaagle

Datum: 2009-06-04 Tid: 19:02:46
hihi, har suttit med min syster och kollat på scrubs hela eftermiddagen . Jag förstår inte hur ett program kan vara så roligt ?
Har fått min stadslagskallelse på brev förresten, och nu är jag om möjligt ännu nervösare än innan. Det känns som att jag kommer göra bort mig bara av att gå in på planen. Dessutom ska hon som skadade mig vara där också, så jag ska hämnas lite, muhahaha.

Vilket hemskt väder det är förresten. Ska det här föreställa juni ?


jag älskar dej, sofia jarl .

Nu kommer min fader med kek. tjingeling .

/emma

katten är mysig

Datum: 2009-06-04 Tid: 18:20:33
nu har jag precis ätit mej mer än mätt på köttbullar och makaroner, mums ! jag ska spela match ikväll igen , mot frej tror jag att det var . jag skrier kanske efter den också, får se om jag orkar.
jag har tänkt på en sak, jag har börjat slänga in massa onödiga inlägg hela tiden, som det här liksom, hur många är intresserade av vad jag skriver nu ? taha.
jag  sitter för övrigt och gosar med min katt at the moment, om ngn undrade. nej, nu ska jag gå och göra mej iordning, tjing !

/ Kaisa

i need your help

Datum: 2009-06-04 Tid: 14:43:56
okej kära läsare, nu behöver jag er hjälp jättemkt, så snälla kommentera . vilken av dessa klänningar ska jag ha på avslutningen ?


/ Kaisa

On the but !

Datum: 2009-06-04 Tid: 11:42:10
Igår blev jag knuffad och ramlade rakt on my but, så svanskotan knakade, så idag kan jag knappt gå. Därför fick jag vara hemma eftersom vi typ skulle gå omkring i skogen på profildagen.
Låg och sov tills klockan var runt kvart över elva, innan min sura syster väckte mig. Yääj.

Nu ska jag gå och äta frukost. Tjingeling ,


kan man ha på sig det här på skolavslutningen ? Vad tycker ni ?

/emma

how do u sleep when the rest of us cry ?

Datum: 2009-06-03 Tid: 22:18:51
matchen blev en förlust, men jag tyckte att den var rolig att spela. emma hade däremot otur, hon kan berätta det senare.
idag fikade jag med mickan, maria , emelie och felicia nere på biscotti, det var jättekul, de e ett par schöna gossar de!  sen köpte jag som sagt hårfärg, jag är fett taggad på att färga.
JAG FYLLER ÅR PÅ MÅNDAG, OCH JA, JAG VET ATT JAG ÄR BARNSLIGT TAGGAD PÅ DET !
/ Kaisa

Send me on my way

Datum: 2009-06-03 Tid: 17:02:54


Bara jag som gillar den här låten ? Ursäkta videon , men jag hittade ingen som hade tillräckligt bra ljudkvalité förutom den .

/emma

jag är wannabe

Datum: 2009-06-03 Tid: 16:54:32
bara för att emma hade ett schema för sin nästa vecka vill jag också ha det ! : D

månadag : elevens val dag + MIN FÖDELSEDAG !
tisdag : elevensval dag
Onsdag : elevensvaldag + klassresa till skavlöten som innebär tälta där en natt ( ja , vi är fattiga i vår klass )
tordag : fortsättning på vår klassresa
fredag : avslutning


jag och syster i kaknästornet igår. ursäkta mitt uttseénsde.

/Kaisa

Sleepy

Datum: 2009-06-03 Tid: 16:45:34
Sköna skoldagar veckorna innan sommarlovet. Vi kollade klart på en film, hade diskussionslektioner och massa annat slappt. Lyckades dessutom somna någon minut under vår svenska lektion medans min lärare kollade på mig.

Ikväll är det match mot Älta på hemmaplan, kom inte och kolla för då blir det pinsamt. Sen ska jag sova hos Karro också, vi ska bada i hennes pool. Imorgon och på fredag har jag profil dagar, och nästa vecka har vi latdagar, kolla själva liksom ;

Måndag ; friluftsdag
Tisdag ; Gröna Lund
Onsdag ; bada på skavlöten
Torsdag ; halvdag
Fredag ; AVSLUTNING !

Härligt värre, eller hur ? :)


Karro är bakom mig och Erika, hon gömde sig lite :)

/emma

härfärg och match

Datum: 2009-06-03 Tid: 16:40:22
nu har köpt hårfärg ! jag ska bli brunett, yäj. fast jag tror att jag ska färga i hlegen, jag tror inte jag hinner innan, möjligtvis imron.
nu sitter jag med min syster och min kakan och äter glass, eller , jag äter glass. vis halv sju ska jag åka och spela match mot älta, lets hoipe that will turn out well.

/ Kaisa

kallt , kallare, vallentuna ?

Datum: 2009-06-02 Tid: 20:36:14
Usch, vilket väder ! När jag gick och la mig igår var det superfint  väder med solnedgång och allt. Imorse vaknade jag till ... det här ? Regn och kalla vindar, usch och fy och blä .

Dagen har varit seg, efter skolan var det träningen och den var likaså seg. Min kropp orkade verkligen inte idag ! Nu ska jag gå och bädda ner mig i soffan till vänner , med B&J och en kopp té. I like where we're going .


vi har knasig humor i vårt lag, tror att det ska föreställa Erica ;)

/emma

ingen hårfärg, men glass

Datum: 2009-06-02 Tid: 15:59:33
nu har jag precis varit uppe hos min frisör och kollat på hårfäger. jag hittade tyvär ingen just idag men jag ska hitta en annan senare har jag bestämt.
nu sitter jag och äter carte dor , och ska kolla på vänner.
senare bär det av till kaknärtornet med the family och äta middag.
later
/ Kaisa

min bror fyllde år, jag fick gå upp sex

Datum: 2009-06-02 Tid: 08:08:37
så därför har jag onaturligt mkt tid på mej idag. jag har aldirg tiud på mej. aja, idag ska vi ut och äta ngnstans, jag vet inte var, eftersom min kära border fyller 18. grattis till dej. jag har för övrigt so prov också. sen vet jag inget mer. nödigt inlägg.

maria och mickan på planen igår
/ Kaisa

this is how i spent my afternoon

Datum: 2009-06-01 Tid: 21:47:42

plus tvserien vänner och sova i soffan . taha, det var schöönt.

h'r är min avslutningsklänning, som jag även ska ha på fredag när jag ska hjälpa till på amandas brosas stundenfest plus ha släktkalas, jag fyller liksom år om en vecka !

/ Kaisa

New moon trailer och Man Must Dance , Johnossi

Datum: 2009-06-01 Tid: 20:03:34
Den officiella trailern av New Moon , jag längtar !


Just nu sitter jag och lyssnar på Man Must Dance med Johnossi , en ny favorit .
!
/emma

Oh, hyes !

Datum: 2009-06-01 Tid: 20:00:17
Gaah , jag har haft en väldigt bra dag . Det började med att jag fick tillbaka mitt NO-prov , alla rätt på g-delen och vg på vg-delen. Sen fick jag tillbaka min inlämningsuppgift i SO:n och det enda jag kunde bli bättre på var att inse hur bra jag faktiskt var . Vi hade också ett franska prov vilket gick väldigt bra ( tror jag ) för min del. Erika får väl hoppas på godkänt för då lovade jag att bjuda henne på glass.

Efter skolan var jag och tog en livmoderhalscancer spruta , och det gjorde very ont. Nu känns det inte så mycket längre , är lite spänt men annars ingenting. Har också varit och klippt mig och är ganska så nöjd med resultatet .

Det var min dag , nu ska jag sätta mig och göra det jag är bäst på , slappa ;)


jag och karro påväg till eskilstuna i fredags

/emma

you are everyting i need and more

Datum: 2009-06-01 Tid: 14:59:44
hej folks !
idag har vart en hejdundrande dag ! hha, vilket roligt ord. nej, den har faktiskt inte vart hejdundrande, men ganska bra ändå. första lektion slöjd, men vår träslöjdslärare sa att om vi var klara kunde vi gå och plugga till våra prov. jag och mickan gick ut i gräset och "pluggade". vi började plugga, men sen kom vi på att det vore gott med glass. så vi gick och köpte det. sen kom vi på att det skulle va gott med cola, så då gick vi och köpte det. gött. sen rullade det på, vi ägde på fotboll mot niorna btw. ( not ) . och nu ska jag pluggish .


/ Kaisa

P.S. just nu, at this moment, är papi och köper min avslutingsklänning. tjoho !
 

ska jag färga till den här färgen ?

Datum: 2009-06-01 Tid: 11:32:59

/ Kaisa


RSS 2.0