a fire in åre!

Datum: 2009-02-27 Tid: 23:51:04
Usch vad läskigt! Jag och kaisa satt i vardagsrummet på övervåningen, när jag plötsligt började känna en röklukt. Först trodde jag inte att att det var något, att det var mamma eller pappa som lagade mat, men efter en stund luktade det jättemycket och jag frågade kaisa om hon också kände det. Det gjorde hon, och precis efter att jag frågat ringde på vår dörr. När vi kom ner var hela köket täckt av tjock brandrök, och jag sprang för att öppna dörren. Där stod våra grannar och berättade att de sprungit runt i hela huset för att reda ut vart lukten kom ifrån och så frågade de om det brann hos oss. När vi sa ja skrek hon till sin man att det brann och de sprang in med brandhanddukar och brandsläckare. När vi öppnade fönstret(de bad oss att göra det, vilket var väldigt dumt eftersom man ger elden syre då) så började det brinna på spisen, och de fick börja spruta med brandsläckaren. Det var jättesvårt att andas där inne så jag och kaisa fick springa ut till entrén. Där fick vi förklara för brandmännen och ambulansmännen vad som hade hänt och hur vi mådde eftersom vi kunde ha fått in för mycket rök i oss. Sen var hela åre där, väktare, brandmännen, ambulansmännen, poliser och fastighetsmäklare var där och kollade allt,. Alla hade samlats utanför vårt hus för att se vad det var som hade hänt. Men tillslut fick vi komma in i lägenheten, och vi gick direkt upp till soffan och la oss med täcke och kudde. Det tog ett tag innan vi slutade darra, men nu är allt okej igen.
Hoppas ni hade en bättre fredagskväll!

/emma

Snöstorm

Datum: 2009-02-27 Tid: 12:23:30
nu sitter jag och kaisa och slappar i vårt vardagsrum. vi bestämde oss för att ta en slappförmiddag eftersom det nästan är snöstorm ute. då kan  vi inte åka till björnlandet, för när man ska hem måste man åka med liften väldigt höögt upp, och där är det som blåsigast. menmen, vi har det roligt ändå.
Vi sitter och kollar på Supersugen, och dagens kändish-crush är Michael Cera. We're inlove.


såhär lång kö var det i måndags. man går på liften vid huset, och vi stod ungefär i mitten av kön när vi tog kortet.
/emma

fun notes for today

Datum: 2009-02-24 Tid: 21:14:36
  • emma ramlar av en knapplift som är för treåringar och går jättelångsamt
  • vi har kommit på ett  superbra sätt att se jätteflummig ut på
  • citat från när vi kollar på film :

emma råkar sätta på filmtolk ist för svenskt tal
emma : jag tror jag råkade sätta på för blinda.
kaisa: gjorde du ?
emma: ja
kaisa : men emma, man lär ju se på film om man är blind !

  • vi älskar att prata med talande björnar
  • det är bevisat att det inte spelar ngn roll om emma vill eller inte vill gå in i en klädaffär.
  • det gör v'ldigt ont att ha knäna åt olika hål
  • det är nästan omöjligt att klättar i lössnö.
  • emma är väldigt dålig på att sätta på sej skidor.

/ Kaisa


rulla i snödriva

Datum: 2009-02-24 Tid: 16:29:20
haha, fän vad kul det var idag. det började med att vi vaknade och direkt började garva åt vad vi garvade åt igår kväll. sen kom vi ut i backen, och vi åkte i en typ pist off pist , om ni fattar . så åkte vi omkring där, och det var liskom talande björnar där. haha, de var jätteroliga att svara . jag åkte liksom före emma,  och jag såg inte ett jättestort gudd som var precis innan man  kom ut i backern, så jag flög över det och landade på rygg med skidorna  i luften. då hörde jag bakom : "hahahh AHH !" det var då emma som hade börjat asgarvat åt mej , och därför inte heller sett guppet. så hon flög också och landade med sina knän åt varsitt håll liksom. först garavde hon också, men sen började det göra ont i hennes knä, så jag kämpade av mina skidor och försökte komma upp till henne, eftersom hon hade landat lte längre upp. det gick inte så bra. sen nör jag fick av hennes skida puttade jag ner henne i én nerförsbacke, och hon drog med mej, så jag rammla på henne. haha, och det var så jävla djup lössnö, så vi kom inte upp. och så låg skidor och stavar åt alla håll, och mönniskir som kom förbi kollade konstigt på oss. haha, fan vad vi garavde.
nu ska vi snart ut och ta en afterski., pusspuss.
/ Kaisa

Spökkatten i väggen

Datum: 2009-02-23 Tid: 17:38:29
Hjälp! Vi har en spökkatt i väggen i vårt rum! Vi hör den hela tiden, när den krafsar i väggen, när den lapar mjölk, när den jamar. Superläskigt! Nu ska vi gå på upptäcktsfärd och leta reda på katten. Önska oss lycka till.

/emma

emma i dushen

Datum: 2009-02-23 Tid: 15:21:19

shaa.
nu har vi ganska nyligen kommit hem från backen. hah, vi vet, vi åkte inte så mkt idag, men vi orkade inte mer, vi var ju tvugna att värma upp lite innan storåken, och föresten , vem sa att man måste åka skidor hela tiden varje dag när man är i åre ? vi ska ju vara här ända tll söndag, så vi kommer hinna åka massor ! :D
at the moment är emma i dushen, och jag ligger i soffan och slötitttar på typ" melrose place" eller ngt, emma är specialist på  tvserier, och det kommenterade hon innan hon gick. imorse gick vi upp vid åtta och firade emmas syster sofia som fyller 21 idag, stort grattis till henne ! sen åkte vi till åre bageri och åt en jättegod frukost,varav min bestod av jordgubbsyorgurt, apelsinjuice, två olika frallor varav en med ost och typrökt skinka, och en utan nggt på, en latte och en liten kanelbulle. fatta att jag åt det här, jag äter aldirg frukost annars . det var värsta buffén. sen åkte jag, emma, och sofia ut ett tag, och jag gjorde en snygg vurpa *stolt* . haha, emmas syrra träffade en kompis nere i liftkön, så hon väntade där och pratade med henne medans jag och emma åkte upp igen. när vi var uppe skulle jag lura emma och sa : " emma, där kommer sofia ! " och just då kom det en med en nästan likadan acka som sofia, och likadana skidglasögon, så emma börjar skrika sofia till den personen. den persoen fattar ju ingenting, och jag började asgarva. haha, specill humor .
se mötte vi upp hennes föräldrar och gick och åt på en mysig café.
nu ska jag och emma slappa lite, sen ska vi ut på en aferski. efter det i kväll ska vi ut på resturang för att fira sofia. det ska bli jätteruligt . 
jag har bilder från idag, emn är inte säker hur jag ska kopla in sladdarna, så emma får hjälpa mej med det senare, ni får ist en jättegulig (host)  bild på mej.
nej, det fick ni inte alls det, eftersom jag inte hittar den x)
kisses 
/ Kaisa
 


framme in ÅRE

Datum: 2009-02-22 Tid: 21:15:44

nu har vi äntligen kommit fram. huset ser precis ut som förra gången, men det är ännu bättre nu när kaisa är här :)
vi har hunnit bädda och packa upp alla grejer, och nu ska vi snart äta. orkar inte blogga mer just nu, vill vara lite social mot Kaisa.



/emma


äntligen påväg

Datum: 2009-02-22 Tid: 13:19:13
nu sitter vi  i bilen och har precis ätit . gud vad vi har längtat och nu är vi äntligen på väg. jag är så jävla glad, tacktacktack för att jag får följa med !
vi kom iväg vid tio tiden, allstå åkt i ungefär två timmar,  och ätit i en. första timmen satt vi och garvade hela  jävla tiden, bokstavligt talat. sen satte vi på musik och diggade, haha, vi kom värsta dansen till kate perry's "hot and cold" , den var bäst. längtar tills vi är framme, vi ska bo i ett jättefint hus. det är lite kul,  emmas söta hund totte är också med, och han sitter i halva bakluckan, allstå har vi bara packing i halva bakluckan, så jag och emma har värsta muren mellan oss, vi
leker titut. vi har så rolig humor, haha. ni får n liten bild på två glada och söta ( och kanske lite åksjuka åre resenärer ) :


och eftersom emma tog med sin dator ( den jag bloggar ifrån ) så kan vi blogga så  mkt vi vill"! fast det är inte säkert att vi gör det varje dag, beror på vad vi vill.
åksjuka pussar.
 / Kaisa och emma

Nina Frisk

Datum: 2009-02-21 Tid: 22:15:07

nu kollar jag på Nina Frisk. den är väl sådär, skådespelarna spelar väldigt dåligt. de låter så fejkat när de pratar.
åh, jag har inte börjat packa än, men nu måste jag verkligen göra det!


haha

Datum: 2009-02-21 Tid: 21:34:43
haha, amandorna och resten av dom som är och myser ikväll ringde precis och försökte få dit mej. tjejor, jag vill jättegärna, men jag tror att det är bättre att jag tar det lite lungt och hinner packa klart allt innan imron, annars kommer jag bara vara jättetrött från början, och det är inge bra. men nästa gång kommer jag, jag lovar . tack för att ni bjöd in mej och ringde och sånt ändå, ni är underbara.
kisses.
/ Kaisa

Lika som bär

Datum: 2009-02-21 Tid: 21:02:53

             
Alexander Bard?                                                                 Mickan?

Hata mig inte, Mickan, för att jag la ut bilden.

Vem hejar ni på ikväll?

Ojojoj, nu måste jag verkligen gå och packa!

/emma


hemmakväll

Datum: 2009-02-21 Tid: 20:53:27
det blev det sistnämnda . det blir jättemysigt, det är skönt att vara hemma lite , ska se på "sagan om en pojke" .
just nu pratar jag med sötaste felicia i telefon, jag saknar henne.

OM NÅGRA TIMMAR ÅKER VI TILL ÅRE ! TJOHO!
 /Kaisa



dotdotdot

Datum: 2009-02-21 Tid: 18:23:33
matchen förlorade vi med 3-1. Ingen vidare bra insats från mig, men det gick åtminstone lite bättre i andra halvlek.   väldigt trött just nu, det känns som om jag skulle behöva sova, fast det hinner jag inte. måste packa inför imorrn! känns som om dagen bara har flugit förbi, som om jag vaknade för en timma sedan, haha.

jag ska ladda bärbara datan så kan jag och kajsa skriva ett inlägg ifrån bilen imorrn. ha en bra lördagskväll.

/emma

förlåtförlåt

Datum: 2009-02-21 Tid: 18:12:33
hej alla balla.
förlåt så mkt för att jag inte har bloggat, jag har bara inte hunnit, det har vart jättemkt de senaste dagarna, och då har inte bloggen prioterats högst upp på listan.
men jag berättar i punkter lite ungefär vad som har hänt :
  • tränat i gymmet på take care, vi skulle egntligen spinna, men det fick inte plats, med alice, emelie, jessica och conna.
  • gått en långis promenad med alice och emma och totte.
  • flummat och skrattat på träningar och hemma hos alice med alice.
  • sovit över med maria.
  • haft match.
  • vart glad över att mickan och emma äntligen är friska.
  • längtat så att jag bajsar på mej till åre !
trvevlans va ?
nu håller jag på att väljer mellan att träffa några kompisasr ikväll eller att vara hemma och ladda upp för åre imron. jag tror nästan på det sistnämde, eftersom det känns som om det kanske vore bra att vara pigg och få sova ut tills imorn, plus att jag inte har packar klart och att jag inte kommer vara hemma på en vecka. fast jag vill ju också träffa de små filurerna.
aja, jag får se.
love to  u.
/ Kaisa

match

Datum: 2009-02-21 Tid: 10:22:25
idag har jag träningsmatch mot viksjö, det ska bli skönt att äntligen få spela. nackdelen är bara hur dålig min kondition är just nu, inte på topp diirekt.

igår var det ruligt, även fast inte alla var med. jag satt och spelade min kusins fifa på ett nintendo, haha. vi åt(alla tyckte att det var god mat, förutom jag) pratade, åt igen och pratade igen. det var en mysig kväll.

/emma

glömde...

Datum: 2009-02-20 Tid: 17:51:38
att säga att det är spoooooooooooooooooooooortlov nu! om två dagar är jag och kajsa påväg till åre! TJO!

/emma

bajskamera

Datum: 2009-02-20 Tid: 17:21:44
någon som vet hur man ska göra när det står att kortet är låst på kameran? Jag tänkte lägga in bilder på kvällens outfit(vi ska ha gäster) men det går tyvärr inte just nu. kameran knasar sig som vanligt. kanske det är nu jag ska be mamma om en systemkamera? Inte för att jag tror att det kommer gå, de är ju hyfsat dyra.

gjorde matteprovet efter skolan. blev först lite deprimerad när jag märkte att det var svårt, men efter en stunds tänkande lyckades jag klura ut de svåraste.
efter skolan ringde jag allan brallan och kaisa bajsa och frågade om de ville följa med mig ut med totte, och det ville de såklart :) vi tog en riktigt långpromenad, tror att vi var ute i minst 45 minuter.

gästerna kommer om trekvart ungefär, så jag måste hjälpa min kära moder att städa lite. kul.



jag saknar norge...

/emma

.

Datum: 2009-02-19 Tid: 18:33:08
Försäljare: Hej jag heter blabla och kommer från Göteborg. Är pappa hemma?
Jag: Hm, jag ska se om han är hemma(vet att pappa inte är försäljarnas största fan) Pappa, det är en försäljare.
Pappa: Be honom fara.
Jag; Ja, hm, han är upptag... Han är inte hemma.
Försäljare: Jaha, tack då.

syster är hemma

Datum: 2009-02-19 Tid: 18:00:54
sådär, nu har vi varit och hämtat henne :) det kändes som en halv evighet sen vi sist träffades! nackdelen är bara att hon är brun som en jag vet inte vad(pepparkaka) och jag är kritvit. en härligt kontrast.

ikväll blir det mysmys med sofia, och så ska jag plugga lite till matteprovet som jag ska ha imorrn. tycker att det är bäst att gå till skolan imorrn. då får jag äntligen träffa den här knasbollen;



/emma

HAHA

Datum: 2009-02-18 Tid: 23:05:43
ååh, vad jag älskar scrubs! brukar inte gilla huvudpersoner i serier, men JD är så jävla skön, så det är omöjligt att inte älska honom!
Vem är eran favorit?



/emma

JUSTE !

Datum: 2009-02-18 Tid: 20:24:25
titta vad jag och amanda och maria lyckades göra igår, jag är fan lite stolt, jag klippte ! :D



kolla ännu bättre bilder på denna sötnosens blogg

/ Kaisa

krångligt blogg.se

Datum: 2009-02-18 Tid: 20:20:50
hej alla.
det var inte mitt fel att jag inte har bloggat, blogg.se ville inte samabeta igår, och emma, du har faktiskt vart hemma och vart sjuk de senaste dagarna ! :D
men jag kan berätta att min underbaraste syster fyllde år igår. jätteübergrattis till henne. annars har dagarna vart ganska normala. jag kan berätta om min dag bara för att jag inte har ngt annat att göra.
skolan börjar med att vi inte hade ngn idrott, eller, vi hade idrott , men teori liksom. så det var ett papper man skulle fylla i frågor på. sen hade vi matteprov.! det var laskigt. fast det var inte så jättesvårt som jag trodde, ddet gick nog ganska bra. och på svenskan ska vi börja läsa en bok som heter vinterviken, är det ngn som har läst den ? iaf, är den bra ? sen vår otroligt korta lunch på onsdagar, trettio minuter .och sen no, men det var ganska kul, vi tittade på bakterier i ett förstoringsglas, elel,r ja,. jag och maria gjorde det, för vi fick inte göra det igår, det var för många i labben. sen satt jag och crille och snacka ganska länge medans jag väntade på maria som gjorde ett prov hon missat, jag tvingade crille vara kvar *ond*  . sen gick jag och maria hem, sen åkte jag till dansen. det var jättekul, vårt numme rtill vårshowen kommer bli så jävla ballt !
nu på kvällen har jag pluggat so, och nu eller imorn ska jag ta bilder på min trumpet och sälja på blocket.se så jag kan köpa en laptop ! tjiho !

love to u
/ Kaisa

Veronica Maggio

Datum: 2009-02-18 Tid: 19:25:41

jag älskar hennes röst! sitter och lyssnar på 17 år, den är faktiskt riktigt bra.
min nya idol är house snubben, han är ju superskön! så härligt ironisk och bister hela tiden. *förebild*

ville bara säga det.

/emma


grey's och dirty

Datum: 2009-02-18 Tid: 18:32:53
tjoho, två säsongspremiärer på en kväll, med andra ord, en lyckad kväll. vem kommer inte sitta framför teven ikväll?
nu känner jag att jag egentligen borde plugga inför matteprovet vi ska ha imorrn ifall jag ska gå då, men jag orkar inte. har världens huvudvärk som bara bultar dessutom.

mamma åkte och hämtade mina omdömen, och jag fick godkänt i alla! jag var lite osäker på musiken, men till och med där fick jag godkänt. han tyckte bara att jag skulle träna lite på att spela i grupp. jag tappar visst lätt bort mig då. haha, det stämmer nog in ganska bra.
kameran är urladdad, så jag har inga bilder jag kan visa just nu. jag antar att jag måste gå och plugga nu.
au revoir,

/emma

1 dag kvar

Datum: 2009-02-18 Tid: 14:33:40
tills sofia kommer hem. om cirka ett dygn är vi påväg till arlanda för att hämta henne. vad jag längtar.

idag mår jag bättre, så jag tror att jag ska gå imorrn. har gjort det gamla vanliga idag, kollat på tv, suttit vid datan.
tror att jag ska göra nån slags packlista till åre, lite osäker på hur mycket saker jag ska ta med mig. jag är nämligen expert på att överdriva min packning.

tre saker jag måste komma ihåg att ta med mig(som jag säkert kommer att glömma):
kameran
kameraladdaren
lilla grejen som gör så att man kan ladda in bilder på datan


nu ska jag gå och göra rent i buren till tegelstenen(mitt marsvin, hon är tjock som en tegelsten)

/emma

11 september

Datum: 2009-02-17 Tid: 23:07:45
aaaaaaaaah! flygskräck någon? det har i allafall jag nu. jag och syrran kollade på en film som handlade om 11 september, och nu är jag rädd. jag kommer inte våga flyga...

jag ska tydligen vara hemma imorrn också, för pappa tyckte inte att jag skulle till skolan förrän jag var helt frisk. varför blir jag alltid sjuk såhär precis innan loven? fast är ju samtidigt bättre än att vara sjuk loven.

godnatt alla söta läsare,

/emma

Så länge vi båda andas...

Datum: 2009-02-17 Tid: 11:48:25
heter den sista Twilightboken, avslutningen på hela historien. jag har precis förhandsbeställt den på adlibris. I och för sig har jag bett min syrra berätta allt som händer i den redan, men man vill ju ändå läsa den.

nu ska jag hitta på något, vet itne vad. känner mig lite piggare idag. Med lite tur (eller otur?) kanske jag kan gå till skolan imorrn.



/emma

pain in my stomach

Datum: 2009-02-16 Tid: 22:29:07

har ont i magen. aoutch. för alla som ville veta, alltså. ni andra har fått veta det ändå. gud vad jag är tråkig. sjukdomar gör så att min humor blir dålig. fast det kanske den alltid är? nu babblar jag.

jag har försökt fixa lite på powerpoint en ny header, men det blev inga lyckade resultat. men när jag väl lärt mig tror jag att det kommer bli jättefint. .

lite sur för att jag inte kunde träffa älsklings märta på träningen, men jag får väl göra det någon annan dag. men det måste bli snart, saknar henne nåt enormt! jag träffade i allafall kajsa precis innan hon skulle iväg, det kändes som en evighet sen vi träffades.

jaha, det här blir nog sista inlägget för ikväll. imorrn åker klassen till kungsberget, men det lämnar mig, karro och sofia hemma. de är också sjuka. stackars oss.

/emma


Utkast: JAG MÅSTE ...

Datum: 2009-02-16 Tid: 20:17:43
JAG MÅSTE BARA SÄGA  ATT DET VAR ÜBERKUL ATT TRÄFFA SAKNADE MATRINIQUE IDAG ! <

flumm

Datum: 2009-02-16 Tid: 19:50:36
idag har det vart en pretty good dag. förutom att mickan är sjuk, det tkr jag inte om. skolan var väl inte egentligen ngt speciellt, jag är lite stolt över mej själv, jag fick 55/60 på mitt spanska prov, bäst i klassen (a).
sen var det träing, det var roligt. först flummade jag och alice över typ allt , helt seriöst, vi kunde inte sluta garva. sen skulle jag emelie och tess köra en övning, och det gick.... väl bra. haha, jag fattade inte ngt alls, och emelie och tess bara garavde. haha, det var en jätterulig träing.
vet ni ? vi ska få typ "talangscouter " till våra träningare och matcher. asså, typ såna som tar utt till statslaget. ruligt !
jag slänger in en bild som jag och felicia ritade idag på engelskan, den var fiiin :

detta är transan kim som vi skulle beskriva .
 och såhär hittade jag min loggbok förra veckan:

det är alltså där jag ska skriva min plandering denna vecka, men eftersom hanna fylller år imron så hade hon pimpat den, min lärare var inte alltför glad.

dagens citat :
Kaisa: gud vad jag är sugen på godis !
Alice: jag har sån där harabou hemma .
Kaisa: harabou vadå ?
Alice : ja, harabou, det där godiset !?
Kaisa: HARIBO !
*asgarv*
(det var kul om man var där )

/ Kaisa

Corpes Bride

Datum: 2009-02-16 Tid: 18:15:21
kände för lite tecknat, så det blev Tim Burtons Corpes Bride. nu när den är slut undrar jag vad jag ska hitta på härnäst. en till film? nje, inte högst på listan. förlåt för detta helt onödiga inlägg, men jag har inget annat att göra. borta från skolan en dag och jag är redan uttråkad. undrar hur jag kommer vara imorgon?


lilla söta korven. dålig bildkvalité., men jag tog med webben.

/emma

inget kungsberget för emma.

Datum: 2009-02-16 Tid: 14:41:30

bajs! nu får jag inte åka till kungsberget imorrn. jag måste vila upp mig så att jag blir helt frisk. bajs! jag får väl sitta hemma hela dagen och kolla på gamla filmer. det låter i och för sig ganska mysigt... så får det bli.

nu hoppade totte upp i sängen. han luktar blöt hund. bläää.

/emma


home again

Datum: 2009-02-16 Tid: 09:23:55
var i skolan i en halvtimme, sen var jag tvungen att åka hem. mådde inget bra, så Cissi tyckte det var bäst att jag åkte hem.
jag hann i allafall göra matteprovet, det var tur. väldigt lätt faktiskt, blev klar ganska snabbt.

nu ska jag gå och lägga mig och sova tror jag. godnatt morgon antar jag att man säger.


jag och kajsa på skolavslutningen i somras. saknar.

/emma

OC & Twilight

Datum: 2009-02-15 Tid: 21:48:32
har ni tänkt på hur många skådespelare som spelade i OC som fick en roll i Twilight? 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - > 
rosalie                                                                               sadie


 - - - - - - - - - - - - - - - - > 
James                                                                     Volchok

 - - - - - - - - - - - - - - - - >
Eric                                                                    Summers baldejt

 - - - - - - - - - - - - >
Jasper                                                                      Kaitlins...någonting.säsong 3



         

sunday

Datum: 2009-02-15 Tid: 19:23:47
idag är det söndag. det har vart en ganska bra söndag faktiskt, förutom i mitten , men det orkar jag inte brätta om. jag har iaf vart på zonträning, det var ruligt. sen i stan, sen hem till maria som har vart sjuk seen i onsdags. och sen ut på en snabbis promenad med emma som också håller på att bli sjuk och totte. trevlans va ?
jag vill kolla på gossipgirl och one tree hill, men det sistnämnda har redan börjat, får se om jag kollar på skvaller flickan.
/ Kaisa

sicksicksick

Datum: 2009-02-15 Tid: 17:34:15

ni hör kanske på rubriken. jag är sjuk. igen. det är därför jag inte har bloggat i helgen. har vart för trött för det, har mest legat i soffan och slappat.
jag får väl hoppas att jag blir frisk snart, för om en vecka är du och jag, kajsa, påväg till åre!
nu i helgen har jag missat all fotboll, träning i fredags, träningsmatch igår och zonträning idag. vad tråkigt jag har haft det.

nu sitter jag och kollar på sex and the city, och ikväll blir det one tree hill och gossip girl.

/emma


vad ska jag skriva som rubrik ?

Datum: 2009-02-14 Tid: 21:58:41
det spelar ju ingen roll nu, för nu skrev jag den rubriken, hänger ni med ? det gör knappt jag,
jag har haft det jättebra medans jag inte bloggat, kanske därför, höhö. nej, jag tkr faktiskt om att blogga, bara om ni undrade. det gjorde ni nog inte  . SLUTA BABBLA KAISA .
iaf, jag kan berätta lite . i fredags, igår asså, så mötte jag sara i stan. det var jättemysigt, vi stannde och fikade där ett tag på "café the rose". fint ska det va. ett winerbröd och en cola . exotiskt säger jag bara. sen åkte vi hem till mej, och hade det jättebra, gjorde lite allt möjligt, åkte ner och hyrde "disturbia " ( jag vet , den är inte läskig , men den var jävligt bra ) och garavde skitmkt självklart . hah, ni kommer inte fatta det här, men jag kan berätta ändå, fö jag har lust med det. hon hatar att bli tagen på kort ( heter det så ? ) så jag tog kort på henne hela tiden, för att jag är ond. och hennes kort är jätteroliga. jag typ garavde ihjäl mej x) . så höll vi på hela kvällen. sen idag var vi tvuugna att gå upp tjugo över åtta (!) för att jag ahde träningsmatch, som det INTE gick bra på, men det var ju ingen viktig match, så det är fane. sen bakade vi ett par underbara kladekakemuffins med marsmellows, gott va ?
det tyckte jag. sen skulle jag på min morbros 40 års fest ( det var faktiskt ganska skoj, ) så vi fixade till mej lite. på vägen dit släppte vi av henne på centralen så hon kunde ta sej tillbaka till huddinge. så åkte vi vidare till festen, och det var jättekul, det kom in en jättekansig gubbe och sa att han brukade gå naken i kängor på typ sergelstorg. haha, han var ruulig. jag och hanna satt och snackade jättemkt och typ allt jättelänge, min morbror hade n kaffemaskin, gid vad gott det var. det är perfekt med kadde när man pratar. hihi. nu ska jag typ kolla på en film with my parents. amanda frågade egentligen om jag ville dit, emn jag ska upp 7 imron, ska på zonträning, så det är nog inte världens bästa idé .


1. jag och sara , väldigt söta
2, sara, min favobild
3. våra otroligt göda muffins
4. en god "drink" och snacks
love to u.
/ Kaisa

Just nu...

Datum: 2009-02-13 Tid: 22:39:33
lyssnar jag på Brett Dennens She's Mine
Kollar jag på Let's Dance
Knäcker jag nacken
hoppas jag att jag inte ska bli sjuk efter jag och kajsa ska till ÅRE om ungefär en vecka
väntar jag på att Erika ska logga in så att jag kan sno hennes bilder från idag

hade lite tråkigt. Kitty åkte i allafall ut ur Let's Dance. Bra eller dåligt? Jag vet inte riktigt vad jag tycker, det var ganska kul att störa sig på hur hon avbröt juryn hela tiden.
nu börjar Samantha.

/emma

Lika som bär?

Datum: 2009-02-13 Tid: 18:34:04
Är det bara jag som ser en viss likhet mellan Colin Farrel och Peter Magnusson?

           

jag skriver nog mer ikväll, när erika laddar upp bilder från idag.

/emma

fredagen den 13

Datum: 2009-02-13 Tid: 09:21:42
fy emma, nu har du varit så där seg på att blogga igen. har ¨bara inte orkat, men jag antar att alla känner så ibland.

idag är det fredagen den 13, otursdagen. jag ska om tio minuter åka till energihuset(vart ligger det?) och lära mig självförsvar. Det blir nog ganska kul faktiskt. sen lovar jag och visa alla grepp på dig, kajsa, visst är jag omtänksam?

igår var vi på polismuséumet, det var helt okej. jag och erika löste ett mord, sen svarade vi på massa frågor om poliser. efter skolan körde vi en hel timme spinning, vilket var sjukt jobbigt, i alla fall för mig. var med kajsa en stund efteråt också.

nu måste jag nog skynda mig om jag ska hinna.

/emma

090212

Datum: 2009-02-12 Tid: 15:22:37
haha, lite smårolig dag. jag har garvat och surat om vart annat. förlåt alla som ha rråkat ut för mina attacker.
dan började med att maria ringde mej vid tjugo över åtta och sa att hon inte skulle till skolan.  bajsit. men det var bra att hon ringde, annars skuylle jag försova mej. första lektionen var handledning, läsning. det tlr jag är ganska mysigt, vi satt i ett rum med mysiga stolar och jag ahde musik och mysmys. då gör jag misstaget att sätta mej bredvid marcus, för minst en gång per tjugo sekund, bokstavligt talat, avbröt han mej med att fråga om jag hade sett hans otroliga headshot, lowshot eller vad fan det finns mer på mobila CS. så var det med den läsningen. sen svenska  , vi pratade om dödstraff, det var ganska interessant. 
nu börjar det bli lite bråttom , jag skulle egentligen berätta mer, men jga hinner inte, ska på träing på take care, bloggar sen.
love to u
/ Kaisa

HAHA

Datum: 2009-02-11 Tid: 21:34:31
dagens citat:
NO läraren: hur förökar sej bakterier ?
Kaisa: dom knullar,
mickan: asgarv

/ Kaisa

090211

Datum: 2009-02-11 Tid: 21:05:13
hellu.
idag har varit en ganska braig dag. no:on var faktiskt ganska kul, iallafall för mej och mickan. efter skolan gick jag , mickan och chrille ner till ica och köpte marshmellows, sen gick jag och mickan hem till mej och gjorde varm choklad med marshmellows. och pluggade. var inte vi duktiga ?
titta våran golliga choklad :

det kanske inte ser så jättegott ut, men det var det faktistk  .
sen åkte jag in till täby, och träffade först emma, karro, sofia och erika som var där och shoppade. jag bara sprang in i dom i kanske tio minuter på gina, sen sprang jag vidare mot donken för att träffa papi. vi skulle gå på valkyria som han hade blvit inbjuden på av typ sitt job eller ngt. den var faksitskt riktigt bra, även fast jag var tveksam i början. den handlar om några som försöker frigöra tyskland från hitler, vid andra världkriget asså. det var myysit.
nu vet jag inte vad jag ska göra.
love to u ♠
/ Kaisa

...

Datum: 2009-02-11 Tid: 19:22:24
ganska jobbig dag, orkar ite berätta. skriver imorrn istället.

/emma

donedonedone

Datum: 2009-02-10 Tid: 20:41:18
klarklarklar. med läxorna alltså. skönt. nu har jag hela kvällen fri, ska kanske kolla på OC eller något liknande. 
imorrn ska jag och karro te täby lr stan, vi vet itne riktigt vart än. det ska bli jättekul, jag ska köpa:

Väska
Jeans
Jeanstights
Tjocktröja
Converse

storhandling på g, alltså.
























karro och min tunga (:

/emma

tjjaaaaaa

Datum: 2009-02-10 Tid: 20:04:00

idag har jag klippt mej . jag har klippt in mitt löshår och klipptsne lugg. thihi.
annars inte sådär överdirvet mkt, har flummar med maria, det var ruligt. =D
jag fryser. om ngn undrade.  sen är jag på jätteroligt humör. det är därför det är ettt sånt konstigt inlägg.
om ngn underade liksom.
det kanske ni inte gjorde.
nu ska jag logga ut,
för mitt inlägg var otroligt tråkir och onödigt x)
love to u
/ Kaisa


snabbinlägg

Datum: 2009-02-10 Tid: 18:26:15

har ganska mycket som jag ska fixa idag, så jag vet itne om det blir fler inlägg än det här idag.

igår hade vi träning på isplanen, jag karro och alice flummade jättemycket. jag halkade typ 6 ggr, deet var jättekul.

idag har det vart skola, efter skolan klippte jag mig, och jag är väl sådär nöjd, det är ganska kort nu. nu ska jag som sagt fixa mina läxor, förlåt för att det blev ett så kort inlägg och ingen bild, men ni får överleva.

/emma


ska äta cornflakes

Datum: 2009-02-09 Tid: 21:31:31
rubriken säger allt. därför göra jag en snabbis av dagen. för jag orkar inte äta cornflakes vi datan .
i morse vaknade jag av att mickan kom in i mitt rum. hon skulle nämligen komma till mej i morse eftersom vi bröjade kvart i tio, det börjar bli lite av en tradition att hon kommer. iaf, så hade jag vaknad av klockan men bara somnat om efter att ha stängt av den, så som tur var hade dörren varit olåst , och mickan hade kunant komma in och väcka mej. tjugo minuter innan tåget gick. det första jag sa till henne var tydligen " vem är du ". haha.
sen en ganska normal dag, träning, flummträning, kul .
ikvällen bestog av tv, chokladbollar och dator.
följ gärna min och mickan dans blogg.
love to u.
/ Kaisa

snyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnyggsnygg

Datum: 2009-02-08 Tid: 21:03:30

är det bara jag som tkr att julian morris är så snygg så att jag skulle kunna donera min lever eller ngt åt honom ?

/ Kaisa

<3

Datum: 2009-02-08 Tid: 20:27:19




wucla , i love u
/ Kaisa

halsont

Datum: 2009-02-08 Tid: 20:26:22
nu börjar jag få ont i halsen, jag vill verkligen inte bli sjuk igen, jag och kajsa ska ju dessutom upp till åre om... två veckor? TJOHO! vad jag längtar, dessutom kommer älskade syster hem dagen innan vi åker, så hon åker också med. saknar henne så otroligt mycket, hon har vart borta i ett halvår nu.


haha, maria, mickan, jag och kajsa. vi har rätt så sjuk humor.

/emma

jag får spunk

Datum: 2009-02-08 Tid: 20:25:35
jag får spunk! seriöst, jag håller på att fixa en grej med bloggen, men det funkar bara om man gör en viss grej ! om den inte funkar imron så ringer jag felicia och låter  henne fixa det (a).
iaf. idag dog jag ocg felicia. nästan iaf . vi gjorde jordgubbsmilkshake och satte på mamma mia och låg och bara slappade i soffan. gud vad mysigt det var . sen messade vi luay och vi tre gick upp till statoil och köpte godis. sen gick luay hem och jag och felicia gick upp på mitt rum och snackade och tog lite pics. jag laddar in dom när felicia laddar upp dom . haha, det var jättekul, ( men det kommer inte låta roligt för er som läser, men det skiter jag i ) . när jag skulle mixtra jordgubbarna som var frysta så stog felicia bredvid och snackade om ngt. så satte jag på mixern, och det lät jättehögt. så felciia hoppar jättehögt upp i luften och skriker "ÅH HERREGUD !" haha, fan vad vi garvade åt det. här kommer en bild på ett litet intrenskämt också:


love to  u
/ Kaisa

förlåt förlåt...

Datum: 2009-02-08 Tid: 18:33:34
för dålig uppdatering. jag har gjort vårat "rummet" arbete typ hela dagen, samtidigt som jag kollat på top model australia, så det tog ett tag. är inte klar än, men nu är det one tree hill och sen gossip girl, så jag tar det senare ikväll.

har inte så mycket annat att berätta, men nu orkar jag i allafall ladda upp bilder från i fredags.



         




     

1. Totte hoppar
2. karro och emelie
3. karro fastnade
4. emelie och karro leker Edward Cullen
5. Jag och Karro wannabe fotomodeller och är väldigt "vackert" sminkade
6. Karro och Emelie posar

Jätterolig kväll, älskar er.

/emma



GRATTIS

Datum: 2009-02-08 Tid: 12:17:31
grattis älsklingsfrida på fjortisdagen, älskar dej.




helg

Datum: 2009-02-08 Tid: 02:27:06
jag tänkte berätta lite om min lillia trävliga helg än så läng. i fredags var jag först hemma hos maria, sen träffade jag ju dom där balla pesronerna. vi hade jättekul, vi gick först till ica och köptr godis och chips och läsk och hyrde film," donkey punch " som var så jävla bra ! jag orkar inte berätta om den, men se den. men goggla inte på namnet. sen var det en jävla massa garv också självklart .
och så idag så sov jag . sen spelade jag fotbollscup, vi vann den. tjiho. sen på kvällen åkte jag och mami till bromma och träffade några kompisar, eller, aså, hon träffade sina och jag mina liksom. hha, det var jättekul, det var en liten nioåring där, som var feett kaxig ! han tvingade in mej i ett hörn och började slå mej, hårt. sen så började han kommebntera massa grejer också, och han satt typ hela kvällen och var kaxig. skoja inte. haha, sen besätmmde jag och sara oss för att kolla på björn bröder, och vet ni hur rolig den filmen var ? jag typ garvade ihjäl mej coh varje scen.
nu är jag tröttis, ska snart sova tror jag .
love to u .
/ Kaisa

melodifestivalen

Datum: 2009-02-07 Tid: 22:28:48
vi vann cupen! finalen var mot BP och vi vann med...2-0? jag gjorde i allafall två assist, det gick väldigt bra för mig den matchen. i semifinalen fick jag en spark på knät, och i början kände jag ingenting, men i finalen släppte allt och nu har jag jätteont.

nu har jag sett melodifestivalen och kollat lite på OC. jag gillade faktiskt emilias låt, den var inte så stark i verserna, men refrängen var jättebra! jag kan inte fatta att caroline af ugglas fick den där internationella rösten, eller vad det nu hette. hon var inte bra!

jag orkar inte ladda uppbilder nu, för mamma och linnea har precis kommit hem från skåne, så vi ska mysa lite.

/emma

hard

Datum: 2009-02-07 Tid: 12:35:44
tjoho, för en gångs skull så äger jag karro i quitar hero. 

igår hade vi jättekul, jag sov över med emelie och karro. när vi kollade på twilight(typ nionde gången f¨ör mig) flummade jag supermycket, för jag hade druckit lite för många coca color. tillslut började de slå mig så fort jag pratade, så då blev jag tyst.
vi sminkade oss också jättefult, och lekte modeller, posade väldigt hett gjorde vi. när vi skulle sova somnade emelie nästan direkt, och jag var jättetrött, men karro var pigg, så så fort jag höll på att somna slog hon mig i ansiktet. tillslut började jag mumla om bananer och röd färg eller något sånt, så jag fick somna.

nu måste jag ut med lilla hunden, ikväll är det cup igen, ska bli jättekul.

/emma

JUSTE !

Datum: 2009-02-06 Tid: 17:33:46
vet ni vad ? jag ska få emelies löshår som hon inte änvänder. jag är jätteglad, för jag älskar löshår (a). tack världens bästa emelie , extra mkt love to u .

/ Kaisa

-

Datum: 2009-02-06 Tid: 17:25:49
oj, jag har ju inte bloggat !
igår hade jag värsta träningsdagen, först ett hårt (!) träningspass på take care, sen jättesnabb dans på sway. men oh vad kul det var ! haha, det vaar jättekul, mickan skulle gå ner för en kulle typ, och så halka hon ! fan va tråkigt det låter, men jag asgarva! haha.
sen idag då. på håltimmen åkte jag, maria, marcus, joakim och pontus till täby kyrkbys ica. jag och maria köpte frallor, vet ni hur hungriga vi var ? sen träffade vi felicia också, det var bäst. hah, vet ni va rolih jockes juice var ? på lokcet stog det "shake me baby!" och innuti stog det " strutsens öga är större än dens hjärna" haha, fan vad jag garavde .
sen på lunchen så fick vi värsta barnslighetsanfallet och gick ut och rullade oss i snön och grejer . det var funny. nu ska jag snart träffa veronica, sandra och mickan, vi ska se på fiiiiiilm. fewtt skowj !

love to u
/ Kaisa

rubrik

Datum: 2009-02-05 Tid: 22:03:08

visste inte riktigt vad rubriken skulle vara, så det fick bli så. det blev visst ett till blogg inlägg, jag behöver komma undan att fixa i köket, så då kan jag sitta lite extra länge vid datan x)

skolan gick långsamt, och precis som alla andra bildlektioner slutade det med tre ihopknycklade papper och åsa som stod och suddade ut mina teckningar. satt och pratade om betyg och hur man ska nå MVG i bild, men jag kan nog vinka bye bye till det. man måste tydligen ha "det lilla extra" för att få det, vilket jag inte tror att jag har.

take care som vanligt, och jag fruktar redan träningsvärken jag kommer få imorrn. armarna kommer nog vara värst, men jag tror att det komemr kännas i magen också.


jag, kajsa, mickan och maria. lite oförberedda, haha.

/emma


.

Datum: 2009-02-05 Tid: 20:12:05

orkar inte blogga idag, ska fixa lite grejer.

/emma


en snabbis

Datum: 2009-02-04 Tid: 20:35:00
oj, snabbis inkägg, min bror ska göra skolarbete på datorn, men jag är snabb som vinden !
idag har jag varit med evelina och maria på eftermiddagen. flummade lite, och tog även några bilder till det goda folket ( det äckliga får inte se ) . tiittta vad söta vi är ! :


( vi var ganska öseriösa, bara så ni vet )

VET NI! JAG LÄNGTRA JÄÄTTEMKT TILL IMORN, FÖR DÅ SKA JAG FÄRST TILL TAKE CARE SOM JAG TYCKER ÄR SUPER KUL, SEN SKA JAG DANSA FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ.... JÄÄÄÄTELÄNGE ! TJOHJO !

VET NI VAD JAG MER LÄNGTAR JÄÄTTEMKT TILL ? ÅRE MED ÄLSKLINSEMMA ! <33333


nu måste jag gå.
love to u
 / Kaisa

nördar x2

Datum: 2009-02-04 Tid: 17:19:02

nu siter jag och emelie nörd och pluggar, eller ja, hon pluggar och jag bloggar. vi har vart ute och fotat hela eftermiddagen på isen, det var jättekul.

ikväll är det heroes, har lite att göra innan det. nu har skolan börjat ge oss mer läxor.

Att göra ikväll:

"rummet" arbetet
fixa lite på labbrapporten
matteläxan
städa rummet
kolla på heroes
duscha

ganska mycket alltså. menmen, att heores är ikväll är ju bra :)



            



/emma







kväll

Datum: 2009-02-03 Tid: 22:09:18
ikväll har jag kollat på....



och ätit...



en bra kväll, med andra ord.

/emma

dagar

Datum: 2009-02-03 Tid: 19:08:42
hej alla balla ( och ni oballa också för dne delen )
iår berättade jag äldrig om mitt och elins mästerverk på bilden !
det var såhär. vår slöjdlärare är otroligt seg. vi frågad eom hjälp med våra arbetren, men vi fick aldirg hjälp, så vi orkade inte bry oss längre. då upptäckte elin en fläck som inte gick bort på henns favorrtijeans, och jag föreslog att vi skulle klippa bort den så det blev ett coolt hål ist, oerisöt. men hon ba : JA ! så jag tog saxen och klippte ett hål, och det blev fan snyggt när vi fransade till det . sen kände vi för att slita lite på knäna, så vi liksom drog upp och ner på jeansknäna tills det blev snyggt. haha, det blev massa ludd. sen avr det här så himla loligt, så vi klippte en strimla liksom på andra låret. och fan vad bra det blev ! haha, här får ni se :


1. det kanske inte syns skitbra, men shiet happens
2. elsklingselin och jag
 sen på eftermiddagen så flummade jag med maria.

sen idag då .  skolan var bra, efter så åkte först jag, maria, mickan , amanda v och elin hem till meh, och darck lite varm choklad och pratade. sen så åkta alla utom maria som skulle in och fixa en grej med sin mother ner till centrum och fikade på biscotti med felicia och luay som kom med tåget. det var jättemysigt. sen åkte jag, felicia elin och luay hem till mej och kollad epå otriligt snygga chad michael murray i one tree hill. me liike !
tack för en underbar dag.

love to u

/ Kaisa

skiss

Datum: 2009-02-03 Tid: 18:31:34
sådär, äntligen klar. för att vara ajg blev väl skissen helt okej, men det kan bero på att man skulle använda linjal också :)
nu har jag bara franska glosr kvar och sen är jag klar med läxorna.
 
vi har börjat få fler och fler besökare, och jag hoppas att det fortsätter så. kommentera gärna också, så blir vi ännu gladare.


den får funka.

/emma

långpromenad on the ice

Datum: 2009-02-03 Tid: 17:12:51

nu är jag hemma, kall och frusen. jag och mami tog en långpromenad på isen med totte, det var supermysigt. vi var nästan helt ensamma på isen.

jag måste rita upp mitt rum i skala 1:50, och bild är inte mitt starkaste ämne(fråga bara bildläraren åsa som älskar att sudda ut alla mina teckningar och rita själv) men jag får göra mitt bästa. skriver längre inlägg ikväll,

/emma


seg

Datum: 2009-02-02 Tid: 20:11:44
sorry att det tagit sån tid att skriva, men jag har pluggat hela dagen med karro. det gick bra, har inte så många läxor kvar nu. men min labbrapport har försvunnit, så jag måste skriva om den. min vanliga tur.

sitter och kollar på de första avsnitten av one tree hill, det var jättelänge sen jag såg dem. tror att jag ska köpa första boxen.
ikväll lägger jag nog mig tidigt, det tog ju ett tag att somna igår eftersom jag sov till halv 2.


is

/emma

sanningens ögonbilck

Datum: 2009-02-02 Tid: 19:08:49
Blev nyss utmanad. Av emelie
Regler:
1; Länka till den som har utmanat dig.
2; Berätta sju sanningar om dig själv.
3; Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4; Skriv ett medelande i de 7 personernas bloggar så att dom vet om utmaningen

Sju sanningar om mig själv:
1. jag och mickan och henrik brukade lekan tarzan och jane i ett stort träd när vi var mindre. inklusive deras kläder.
2. jag drar alltid bort min mascara från ögonfransarna.
3. när jag är glad älskar jag att vara högljud.
4. jag brukar leka att jag spelar in en musikvidoe varje gång jag lyssnar på musik.
5. jag längtar jättemkt efter en pojkvän
6. jag har alltid undrat hur det skulle vara att kyssa chad michael murray
7. jag skulle vilja vara sådär riktigt bra på ngt.

jag utmanar :
hejhumor.blogg.se
kollasuw.blogg.se
rosatiger.blogg.se
biie.blogg.se
lo-kaff.blogg.se
jagskadansaidag.blogg.se
felicius.blogg.se

/ Kaisa

TWILIGHT

Datum: 2009-02-01 Tid: 20:41:57
OH, FÖR ALA ER SOM ÄR LIKA BEROENDE AV TWILIGHT SOM OSS SÅ FINNS DENNA UNDERBARA LÄNK !
klicka här
( snodd av sandra (a) )

/ Kaisa

mysis dag

Datum: 2009-02-01 Tid: 20:25:15
jag gillar min dag. den har faktiskt vart jättebra. jag skulle följa med mickan till henne dans först, men smart som jag är sattte jag väkarklockan samtidigt som bussen går. så jag fick ta nästa buss smom gick en halvtimme senare, och om jag får säga det själva hade jag lite skills med tiden där.
iaf, sen så kom jag dit, och satt där och väntade i typ en och en halv timme. där var det världens sötaste barn, oh va golliga ! nör mickan kom ut så gick vi till donken direkt, fan vad hungriga vi var, jag hade liksom inte ätit ngn frukost. haha, vi nflummade runt ganska mkt där, haha. sen så gick vi om kring i täby, och mckan hade cashflow, så hon bara typ plockadeu åt sej massa grejs och köpte, haha. jag börjar bli trött på vintern, så jag protosterade lite och köpte detta :

1. kjolen - hm ( grejen är, att jag köper aldrig kjolar, och så fastnade jag för den här så himla mkt ! )
2. pilotbrillor. hm ( jag fulllkomligt älskar pilotglajjer, och dessa var jättesnygg! )

love
/ Kaisa

frågestund- svar

Datum: 2009-02-01 Tid: 18:22:34
okej, då ska jag svara på frågorna :)

1. såg du kvällens lets dance ?
svar : haha, nej, jag brukar inte kolla på den sorten av program.

2. har du ngn kille ?
svar : nej, inte just nu.

3. vad gör du på fritiden ?
svar: jag spelar fotboll, dansar och umgås med vänner och familj.

4. vilka är dina favorit program ?
svar : just nu är det one tree hill, det brukar växla mellan den och oc.

5. vad är det bästa som har hänt dej ?
svar:  alla underbara vänner

6. vad gör dej gladast ?
svar: att bara få veta att ngn tänker på en  och älskar en.

7. det roligaste du någonsin har gjort ?
svar: oj, jag har gjort för mkt x)

8. är du kär i ngn just nu ?
svar: nja, inte kär, kanske lite småförtjust (a)

9. om du inte hette kaisa, vad skulle du vilja heta då ?
svar : Katie, lätt, eller möjligtsvis sofie

10. spelar du ngt instrument ?
svar : nej, men jag funderar på att börja med trummor till hösten.

11. vad tycker du om blondinbella ?
svar: det vill jag inte yttra mej om här publikt.

12. hur länge har du bloggat ?
svar: den här bloggen startade jag och emma några dagen efetr nyårsafton tror jag, innan dess har jag haft två bloggar som jag snabbt raderat.

13. hur många besökare har ni varje dag ?
svar : runt 40 - 60 per dag

14.hur ser din drömkille ut ?
svar : det är helt omöjligt att svara på, det handlar ju egentligen mer  om personligheten också, så, han kan egentligen se ut på alla möjliga sätt.


sådärja, det kanske inte var jättemånga frågor, men en del iaf.
/ Kaisa

vaken

Datum: 2009-02-01 Tid: 16:00:42

nattcupen gick bra, vet inte riktigt vart vi kom, men vi vann två och förorade två. sista matchen var som "finalen", om vi vann den hade vi vunnit cupen, men vi hade otur och när det var trettio sekunder kvar gjorde bp 1-0.  vi kom hem runt sju.

vaknade vid halv två i allafall, fast planen var att jag bara skulle sova till tio.
nu måste jag gå och städa,

/emma



RSS 2.0