Hej, Hello, Hola, Bonjour , öhh...

Datum: 2009-07-29 Tid: 17:50:52
Hola mes amies,

Nu sitter jag i lobbyn på vårt hotell och har tagit en paus från mina galna kusiner. Det har varit mycket racing med bagagevagnar, bad och skratt. Pappa har lyckats fråga om en i personalen behövde "A new cock", och tänk efter vad det är på engelska. Syftade dock på cook, alltså kock.

Och så har vi ett fotbollslag här också, som spelar i Spanska ligan, hette typ Almeria något. Och så är det en kille som är superlik engelska U-21 lagets målis, Joe Hart också :)

Förövrigt har jag och Kaisa påbörjat en plan, som innehåller mycket övertalning, men det är en hemlis vad.
Vi får se när jag bloggar nästa gång, ni får överleva.

/emma

From Denmark to Spain, and every disco I get in ..

Datum: 2009-07-26 Tid: 14:34:07
Lite remix där. Imorgon drar jag till Spanien och det blir kanske lite blogg där, om jag har lust och orkar :) Jag kommer sakna Kaisa och Karro och Totte mest, men vi ses snart igen.

Dana gick i allafall superbra, bortsett från min lilla förkylning som gjorde att jag inte kunde spela hela slutspelet . Men det slutade med en tredje plats placering , och alla var nog supernöjda ändå ! Vi pratade med norrmän, danskar, venezuelianer , peruer, sydafrikaner, Kenyaner, Mexikaner och massa andra länder som jag inte kommer på. Vi hade detbäst !

Bilder kommer kanske senare idag, eller när jag kommer hem. Jag har ganska stressigt med att packa upp och packa ner, tvätta och välja kläder och massa sådant, hoppas ni förstår .


Jag vill inte åka ifrån dig underbara hund !

/emma

Daaaaaaaanmark

Datum: 2009-07-19 Tid: 18:09:32
Au revoir, mes petites läsare, nu drar jag till Danmark och har det bäst. Önska mig bryta ett ben ( inte bokstavligt, hoppas jag, utan engelskans break a leg ) och håll tummarna för oss.

Vi får se om det blir något bloggande när jag kommer hem, drar nästan direkt till Spanien efter :)



/emma

Dagen i bilder

Datum: 2009-07-19 Tid: 01:25:08

Jabbadabbadooo, jag har äntligen fått en systemkamera ! Det blev en Nikon D60, och jag är överlycklig. Såklart tog jag och Karro med den ut och fotade direkt , och här är resultatet.


Växeln hallå, hallå, hallå


Yummy




Lika som bär ?




Denna lilla söta filur fick följa med oss hem en stund :)

Det var allt , nu ska vi se på Juno och Love Actually. Imorgon åker jag till Linköping och vidare till Danmark på måndag.
Tjing på er och hoppas ni får regn hemma i Stockholm. Nej nu var jag dum , fy emma. Hoppas ni får jääääätte fint väder. Hör ni ironin ?

/emma



 


en snabbis ( haha )

Datum: 2009-07-16 Tid: 23:03:29
hej alla söta bloggläsare !
jag kán bara blogga en snabbish,alla som hör mej säga detordet vet hur roligt jag tycker det är , men bara så ni vet att jag inte är död.
jag är ju somsagt på landet, därför kan jag typ inte blogga så mycket, enstaka tillfällen har jag tillgång till data, men inte alltför ofta. men änsålänge har tiden här pålandet bestått av kväll  i norrtälje med mickan superkul, circus, tubåkning, emma och maria som var här och det var great, många besök av olika andra människor,  norrtälje besök, åka båt ute i skärgården, resturangkvällar,slapp på bryggan och mycket mer. idag var det föresten lite folk här, varav två übersöta småtjejer, seriöst sötaste jag sett!
jag har fortfarande inga bilder, men jag litar på att underbara emma håller er uppdaterade.
nu är det snart danmark, TJOHO! längtarlängtarlängtar!
nu ska jag g¨å och ringa mickan igen, hon hade tydlgen något att berätta. det har vart ganska många telfonsamtal med henne, men jag saknar henne något otroligt, jag har inte träffat henne på evigheter och det kommer typta evigheter innan ag tr'ffar henne igen! bajs.
puss
/ Kaisa

( jag föröskte faktiskt l'gga in en bild, men det funkade inte, soorry1 ! )

BÄSTIS !

Datum: 2009-07-15 Tid: 17:33:48
Snartsnartsnart ska jag och min efterlängtade bästa vän Sofia iväg och kolla på Harry Potter. Gaah, vad jag har saknat henne! Men nu ska vi äntligen ses efter typ en månad, och det kmmer bli great . Var avundsjuka mina vänner, för jag får tillbringa kvällen med henne :)


Haha, den bjuder jag på :)

/emma

Mer bilder från Björkö

Datum: 2009-07-14 Tid: 22:44:48

Mamma framkallade de andra bilderna idag, så nu har jag ännu fler bilder att visa. Här kommer några ;


Haha, jag är alltid lika oseriös. Vet förövrigt inte vad jag gör på denna bild.


Maria och jag , taha.


Puss på dig gullunge !


Sexiga som få .


Kaisa och Maria posar


Screw you :)


Sötunge


Ignorera att kolla på mig så blir alla nöjda och glada


fett happy vi är.

Finns tusen bilder till, men det där får duga. Under sommaren kanske det här blir en lite mer av en fotoblogg, för jag orkar inte skriva. Skriva gör man inte skolan, inte på sommarlovet :)
Tjing,

/emma




 


Svar till anonym ;

Datum: 2009-07-14 Tid: 22:30:08

Anonym : Bloggar inte Kaisa längre ?

Jodå, Kaisa bloggar fortfarande, men har tyvärr inte tillgång till dator på sitt land. Men hon kommer tillbaka i Augusti och då blir det mycket bättre uppdatering, kan jag lova. Men så länge får ni nöja er med lilla mig, synd för er :) Kul att du gillar vår blogg !


J'ai bloggtorka

Datum: 2009-07-13 Tid: 17:13:56

Nu har jag bloggtorka eftersom inget intressant händer i mitt liv, så från och med bloggar jag bara när jag har lust. Hellre roliga inlägg än totalt meningslösa, eller hur ? 
Au revoir, les gullenfants ( Franskan börjar bli lite ringrostig, så jag övar lite för Kakans skull )


Kommer sakna dig när du är i Grekland, hjärtat!

/emma


Rest in peace, Stuart.

Datum: 2009-07-13 Tid: 00:58:28

Jag och Karro går omkring i Väsby och märker att en gammal äckelgubbe stirrar på oss.

Äckelgubbe; Pusch Pusch ( Puss puss )
Emma; Snarare Usch, usch!

Haha, det låter kanske inte så kul, men jag tycker den var ganska klockren eftersom han inte såg så fräsch ut direkt. 
 

/emma

I love you 'till the end

Datum: 2009-07-12 Tid: 22:54:35

Sysslolös, alla familjemedlemmar har försvunnit med vinden. Sofia håller på och bokar biljetter för Harry Potter på onsdag, ska bli superkul! Har saknat henne sjukt mycket, vi har inte träffats sedan skolavslutningen, så det är på tiden. Vi kanske itne fick de bästa platserna, längst fram, längst ut på kanten, men jag klagar inte. Vi får ju i allafall se filmen.

Kvällen har spenderats med P.S I love you, en mysig film tycker jag. Jag tipsar verkligen om den! Ska hitta på något att göra nu, ni får ha det så bra så länge.


Mina och Karros saker sammanlagt, typ tre av sakerna är hennes eller nåt, resten mina (a)


Ett lite misslyckat hjärta som vi försökte åstadkomma, såklart skyllde Karro misslyckandet på mig. Men håll med mig om att man ser att det är ett hjärta ? :)

/emma

Väsban (haha ?)

Datum: 2009-07-12 Tid: 17:29:22
Nu sitter jag och Karro hemma hos mig och lyssnar på Eric Hutchinson. Vi har varit i Upplands Väsby större delen av dagen och jag har shoppat upp en hel butik :) Ledsen gubbe för plånboken dock, men han överlever nog tills den 21:a.
Jag visar inköpen lite senare, nu ska jag vara social .
Love,

/emma

Outfit ?

Datum: 2009-07-12 Tid: 00:48:01
Själv älskar jag den, men frågan är vad ni tycker ? Från Forever21 .



/emma

Jennifer's Body

Datum: 2009-07-12 Tid: 00:39:03


Denna film ska jag och Maria se på när den har premiär ( om den nu har bio-premiär ) Någon som vet när ? Ganska bra att veta, eller hur. Kanske är den en riktig b-film, men den har flera bra skådisar i, så man får hoppas på det bästa.

Imorgon ska jag och Karro in till Väsby och shoppa, det ska bli kul. Måste ha shorts, jeansjacka, linnen, bikini och skor. Jag tror ordet kallas pank, när jag kommer hem. Synd för plånboken.

/emma

Besöök

Datum: 2009-07-11 Tid: 14:15:11
Nu har Karro börjat blogga också, besök henne ! Klicka på hennes namn för att komma dit.

I can't write my words when I don't have you

Datum: 2009-07-11 Tid: 13:45:04



En fråga till er då, vem är detta ?

/emma

3 dygn med håret uppsatt i en bulle är inte roligt.

Datum: 2009-07-10 Tid: 22:44:05


Har gått i bulle i tre dygn nu, och det här är resultatet. En enda stor tova med lockar. Då vet vi vad jag sysslar med resten av kvällen.
Tjing,

/emma

Heartbreaking,

Datum: 2009-07-10 Tid: 22:13:32


Tårar i ögonen.

Borta bra men hemma bäst

Datum: 2009-07-10 Tid: 21:42:26
Nu är jag hemma från två dagar på Kaisas sommarställe. Det var supermysigt och jag hade jätteroligt. Vi åkte tub, skrattade, åt, grillade marshmallows (stavning ?) , badade och åkte båt på dyningar ( superstora vågor som blir efter oväder ).


Kaisa lyckades inte hålla sig kvar på tuben och ramlade av ...


Men gav inte upp och var snart back in buisness igen :)


Maria och Kaisa är balla


Glada flickor :D

Vi köpte varsin engångskamera, så det här är några bilder från min. Ni får se deras när de skickar dem till mig.
Ha en bra fredagskväll,

/emma

We are the world

Datum: 2009-07-07 Tid: 21:46:09






Sitter och kollar på Michael Jacksons minnesgrej. Det är verkligen först nu jag fattar vilken stor artist han var och hur duktig han var!
Det är konstigt egentligen, att när kändisar lever så gör media allt för att leta upp deras "möra hemligheter", och förstör lite av deras liv. Såklart är det bra att de inte gör det när de dör , men kunde de inte visat mer respekt när de levde ?
 
Usch, jag sitter och grinar när hans dotter pratade. Stackars ungar, man kan inte sätta sig in i hur de känner sig..

/emma

Björkö here I come !

Datum: 2009-07-07 Tid: 17:46:33
Imorgon drar jag och Maria till Kaisa och hennes sommarställe, det ska bli superkul! Lite sista minuten planer bara, men det blev bra ändå . Ska snart börja packa, men ni känner ju mig, jag skjuter alltid upp saker :)

Sitter och kollar på Date My Ex på trean, ett skitprogram enligt mig. Längtar tills How I Met Your Mother börjar, älskar det !
Just det, ska påminna er om att rösta på vår blogg i Emelies tävling om Veckans blogg. Klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg.

Apropå ingenting, har fortsatt att läsa min Onödiga fakta bok, och visste ni att George Bush var Cheerleader i High School. Haha :)


Förövrigt en mucho gammal bild på Maria, mig och Kaisa, haha. Typ två år sedan :)

/emma

Livets obesvarade frågor

Datum: 2009-07-07 Tid: 13:26:49
Haha, läste min Onödiga fakta-bok, och blev lite fundersam.

Hur kommer "Beträd ej gräsmattan"- skylten ut på gräset?

Hihi, jag har tråkigt, förlåt för att ni får uppleva det också :)

/emma

Eyecandy

Datum: 2009-07-06 Tid: 22:38:45

Everybody says mmm, mmm. Englands målvakt Joe Hart är grymt snygg, eller vad säegr ni? Avgör själva.


/emma

Whenever I'm alone with you, you make me feel like I am whole again

Datum: 2009-07-06 Tid: 20:40:22


Du gör min dag, din konstiga lilla sak !

Har nyss varit i stallet och snart ska jag gå och springa. Tar det lite lugnt eftersom jag har problemas med knät igen. Tjingeling,

/emma

Kaaaaaaaaaarolin

Datum: 2009-07-06 Tid: 17:36:01

Obs; läs detta som det låter så förstår ni. Kanske ...

Tådejj wi ar blogging ån bäd inglish . Mi änd Karoolajjn ar verry flummy änd verry båååring. Tådejj wi häv siiin The Unborned änd wi wör verry brejv. Naou wi ar gåing tu bajj sam milllllk . Guudbajjs.


åkäjj, wi möst påpäka dat wi bouth ar verry ouseriosa !!!

/emma

Can't buy me love

Datum: 2009-07-05 Tid: 15:41:46

Okej, uppdateringen suger, I know. Men det är ju så på sommmaren, man gör så många olika saker och har ingen tid kvar att sitta vid datan. Men såhär såg väl dagarna ut sedan jag sist skrev ;

Fredag ; Åt lunch hos mormor, åkte in till Täby och såg baksmällan, superbra film! Karro sov här.
Lördag; Badade i Karros pool med Karro, Adde och Sixten, sen åkte jag till stallet.

Och så söndag, idag. Mådde inte så bra, så jag tog det bara lugnt idag. Nu ska jag kolla på En prinsessas dagbok 2 , hihi.


Ursäkta bilden, tröttnade på att bara lägga in gamla bilder så det fick bli den här.

/emma

E' Amerikanska pannkakor, Karolin, Adde, Sixten och bio ...

Datum: 2009-07-03 Tid: 11:19:19
Jäpp, så spenderas min dag. Först ska jag till granny och käka lunch, gött. När jag kommer hem ska jag, Karro, Adde och Sixten kanske iväg på bio, men det är ett mysterium vilken film vi ska se. Karro sover också hos mig inatt.

Nu måste jag fixa mig lite snabbt , tjing på er.


jag saknar dig baby , det var way too long ago !

/emma

Don't mess with my heart

Datum: 2009-07-02 Tid: 11:45:17
Snart kommer Lovisa hit, jag har inte träffat henne sen i höstas / vintras så det är på tiden nu ! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men fyndiga som vi är hittar vi nog på något.

Haha, jag trodde att det var hon som kom nu , men det visade sig vara en gammal gråhårig gubbe i sjuttioårsåldern. Oops .

/emma

sommar, sommarochsol, havetochvinden, ochdoftavkaprifol

Datum: 2009-07-02 Tid: 11:16:30
det var min favorit låt när jag var liten. kanske ganska mycket ör att jag var complete in love with vem va rdet nu som sjöng, anders lundin ? a det var det . taha, han var min prince charmy.

aros var toltaly wonderful, jag älskar verkligen cupper ! jag längtar tillbaka, vill tillbaka nu ! *neeervsammanbrooot*
nu är jag iallafall på landet, så jag kommer typ inte kunna skriva så mycket alls på typ hela sommarn eftersom jag inte vet hur mycket jag ska vara hemma och sånt, men jag skriver om jag kommer i kontakt med en dator. jag har massa bilder, men ingen inkopplingssladd , så ni får tyvär ite dom, soory.
vad mer ? juste, jag och maria ska spara ihopp till varsin lapptoops, så vi får varken köpa glass eller godis fören vi har varsin. om någon bjuder så går det däremot jättebra, så bjud på folks ! men jag ska sälja min supercoola trumpet, ( ja, jag spelade trumpet i typ tre år ) så jag är en ganska bra bit på väg.

nu ska jag bada och sola, och ikväll ska jag och hanna och hannas kompis kakan som ska komma hit åka in til "roslags natta" som är typ en festvial med show och 50% i massa affärer. det ska blii naaajs. men jag och hanna ska nog åka in till norrtälje ganska snart lite tidigare och fika fika fika . tjoho.
härliga somma hälsningar
/ Kaisa

Vart har Emma försvunnit ?

Datum: 2009-07-01 Tid: 19:57:06
Svar ; I Sims-världen!

Köpte The Sims 3 när jag var i täby med Karolin, så jag är överlycklig just nu. Taha, kommer nog inte vara någon vidare bra uppdatering på ett tag.
Annars köpte jag en väska, rakhyvel grejjs och så gick vi på bio. Vi såg Ice Age 3, och jag garvade åt varenda scen i stort sett, extra mycket där Sid var med. Lovelovelove.

Nu ska jag försvinna vidare till Sims-världen igen . Bajsbajs .



Ignorera att jag är svart under ögonen, Totte blev lite överglad när jag kom hem och anföll mig med pussar. Knasungen .

/emma


RSS 2.0