ëskilstuna eskilstuna koooonsum !

Datum: 2009-05-31 Tid: 20:24:38
jag har ingen aning om rubriken.

nu är jag home iaf. gissa om min bror och hans flickvän lurade iväg mej på en cykeltur till ica för att köpa grejs till morsdag typ en timme efter jag kom hem . mina ben och fötter mår verkligen inte bra .
emma har ju redan berättat om helgen, så jag kompleterar med bilder ;


sötis conna på vägen dit.

sofia alice och jag, charmerande

emma langar smiliet

dinner

jättesöt

babygirl

love

alice är en söt person

fotomodellsbild

schtek på hög nivå

jessica och natalie på väg dit :)

nu blev det ett jättelångt inlägg. ups.
/ Kaisa

Home sweet home

Datum: 2009-05-31 Tid: 16:48:39
Nu är jag hemma igen ! Det har gått super för oss under cupen , och det slutade med en tredjeplacering, vilket var lite orättvist eftersom vi förtjänade finalplatsen men inte lyckades få in bollen i mål. Menmen, så kan det gå .
Förutom att spela fotboll har vi gått på goda restauranger, kollat på 17 again på bio och hoppat i sängar. En mysig helg med andra ord.

Resten av kvällen kommer tillbringas med franskaboken framför sig och plugga in sjuttioelva verb och massa andra totalt oviktiga (enligt mig ) saker.
Bilder från cupen kommer later.


jag och mikaäääla
/emma

bästa på länge

Datum: 2009-05-29 Tid: 15:09:58
hola soeta peolple.

idag har vart världens sjönaste dag ! vi bröjade med so, då vi såg på två kortfilmer, sen slutade vi tidigare. då hade vbi först håltimme och sen skulle vi ha idrott, men det hade vi inte idag, så vi hade 3 timmars rast, så jag mickan maria marcus krille och pontus åkte till täby. på tåget dit så snackar vi om att åka och bada i visinge efter täby.

Kaisa
: nejmen jag kom på att jag inte kan bada idag.
Marcus : aha, är det den veckan ?
Kaisa : aa.
det börjar rinna blod från ett sår på mitt ben.
Kaisa : oj shiet, nu böder det rejält! ( syftar på benet )
alla som satt in närheten vände sej om och stirrade, och vi börjar asgarva.

haha, det var inte meningen jag tänkte inte på det.
jag köpte en bikini i täby från gina och mickan tog hål i öronen.
sen när vi kom tillbaka så skulle vi ha matte, men vi hade en friendsfotbollstunering, så vi slapp den och fick ligga i solen och kola på den ist.

och nu ska jag packa.
puspuss
/ Kaisa

Eskilstuna!

Datum: 2009-05-29 Tid: 14:30:56
Om tre och en halv timme, om mina matteskills nu har rätt, åker jag till Eskilstuna med laget och spelar pingstcupen. Vi kommer ha det great och bo på hotell och käka på restaurang :)

Ska gå ut med da dog , sen är det bara att packa klart det sista och sen hoppa in i duschen . Tjohej .Kommer hem på söndag och vi får se om jag bloggar då , beroende på  när jag kommer hem .


Tröjan är från GinaTricot, en extralasse som jag och Frida säger ;)

/emma

Myspys med felicia

Datum: 2009-05-29 Tid: 08:21:21
gårdagen med felicia var jättemysig och rolig, vi hade med oss ( eller jag hade med mej ) choklad och maränger, och smarta felicia som skulle ha med sej muggar glömde det, så vi halsade ur termosen. det gäller att vara kreativ. vi pratade igenom allt möjligt, du är väldigt bra felicia !

felicia försöker halsa ut termosen, samtidigt som hon försöker säga  : nu kommer det , nu kommer det !
Kaisa : det låter som du bajsar.
felicia: asg

grattis emma, vad roligt med statslagsträningen !

nu ska jag snart till school, you have a good day !
/ Kaisa

Hej, bonjour, hola, hi, hei

Datum: 2009-05-28 Tid: 20:59:49
Jag har tyvärr inte tid att blogga idag heller, har massa franskaplugg, as usual. Men jag har haft en bra dag , speciellt på slutet. Vet ni varför ? Jag har blivit uttagen till stadslagsträningarna ! Den 15-16 åker jag på läger till Halstavik med Erica och Filippa, det ska bli super !


tjohooo, jag och sofia in action .

/emma

jag väntar i hörnet

Datum: 2009-05-28 Tid: 19:28:02
nu har jag vart på en ganska lugn och skön träning, den var rulig. jag ska iväg till bällstaberg och träffa felicia om en halvtimme , YÄJ !

och imorn bär det av till ekilstuna och cup, härligthärligt.

OCH OM 11 DAGAR FYLLER JAG ÅR !

pusspuss '
/ Kaisa

Dåligt humör .

Datum: 2009-05-27 Tid: 20:08:48
Jag har värsta blandade humöret, mensvärk, sur för att det gick superdåligt på matchen, flummhumör och skolstress. Det är en väldigt knasig blandning.

Jag orkar / hinner inte blogga idag, säger bara att jag hade en jätterolig svenskalektion, och Eddie, du gör min dag ;) HAHA!

/emma

saknar något enormt !

Datum: 2009-05-26 Tid: 20:43:39

jag älskar och saknar dig mest .

Nu är jag klar med recensionen, den blev faktiskt ganska lyckad så jag tror Heike kan betrakta sig som en nöjd lärare . Nu har jag bara franska läxan kvar, det blir väl inte så roligt .
Just det, vår klass ska kanske åka till Grönan nästnästa tisdag, tjoho ! Vi kommer ha det bäst. mohahaha alla andra som får gå i skolan då.

Imorgon ska jag simma på kvarnis också , och jag känner på mig att Ole har en sån där plåga sina elever dag. Jag kommer aldrig orka . Tjing.

/emma

Tisdag kväll .

Datum: 2009-05-26 Tid: 19:41:13
Rolig rubrik, i know. Skolan var ganska slapp , vi kollade på Hip, hip , hora på svenskan så då kunde jag halvsova lite.
Annars har jag fått reda på att vi ska bo på hotell i Eskilstuna dit vi ska på cup över helgen , och det ska bli super. Det ska bli skönt att slippa sova i en skolsal , även fast det är mysigt på sitt lilla sätt .

Träningen gick bajs, mer har jag inte att säga . Måste skriva en engelska recension nu , den ska vara inlämnad imorgon. Sen måste jag plugga till ett franska prov också . Gaah, vad jobbigt.


moí et Erika sommes très cool .

/emma

Trött, tröttare, emma

Datum: 2009-05-25 Tid: 22:09:39
Maha, nu har jag legat och sovit i typ tre timmar. Kom hem från skolan och var supertrött, gick och la mig och somnade direkt. Imorse var jag tvungen att gå upp klockan fem, och jag och Kaisa gick ju inte direkt och la oss klockan åtta igår kväll. Eller nio. Eller tio. Eller elva. Eller tolv, och så vidare.

Jag har haft en underbar helg och längtar redan tillbaka, det känns knasigt att vara i Vallentuna nu. Kaisa har ju redan skrivit allt som hänt under helgen , så ingen större idé att jag gör det också.

Jag har lyckats spräcka tre solskyddsflaskor i min väska också, så min plattång fick säga adjö. Jag förstår inte hur jag alltid lyckas ? Det är dessutom sånt här skum så väskan var full av det! Gaah!

Nu ska jag gå och äta bullar och dricka saft. Yummy.


Yeeaaa !

/emma

mera bilder !

Datum: 2009-05-25 Tid: 20:34:49
mera flera bilder från gotland !



titta så fint.
/ Kaisa

i don't wanna be that call at 4 oclock in the morning

Datum: 2009-05-25 Tid: 20:25:27
idag har jag varit i täby med aliiiic.det var jättehärligt, och jag hittade faktiskt ganska många saker. som tillexempel:


de ser ornage ut, men de är typ korallröda. taha, jag älskar dom, 299 :- på din sko, har velat ha jättelänge. de är lite speciella, menmen .



den här funderar jag på att köpa tilkl skolavslutningen och sommaren, vad tkr ni ? säg ärligt, vet inte om jag ska göra det .

sen köpte jag bara vaxning till benen , eftersom jag inte kommer orka raka benen i sommar, så då vaxar jag ist. plus en present till en människa som fyller år den 1 juni, men det skriver jag inte här.



sötunge

/ Kaisa

somewere over the rainbow sky

Datum: 2009-05-25 Tid: 20:08:42
nu är jag hemma från en underbar helg . tack så mycket emma och farmor, i love u .

helgen beskriven med några ord kan väl vara ; skratt (!) snacka långt på natten sova långt på dagen, attakerade av tärna, gått i visby, ridit, badat varje dag ( iaf den modigaste av oss ) , fika. marknad, haft det bäst. taha, vad  jag är bra på att formurlera mej.
jag har lite bilder som jag tänkte lägga in, enjoy !



 1. så såg det ut där jag och emma bodde
2. sen sista dagen städade vi fiint.
3. vi kom ut på ett par hala stenar i vattnet..
4. fast emma var inte så bra och halkade
5. vi är ungefär jättenäst.
6. jag ritade en jättefin tekning på farmors framtida jobb, som bonde. den som lyckas gissa rätt på alla djur äger.
7. emma och henne häst.
8. min häst och jag, eller, våra ben , farmor är inte bäst på att fota, så hennes finger var ivägen resten av bilden.

fler bilder från kameran kommer, måste bara hitta min batterier som troligtvis ligger längst ner i väskan. lucky me .

." HE-EEJ!" haha , x)

/ Kaisa




götland

Datum: 2009-05-21 Tid: 22:53:59
hej folket.
Nu sitter vi och keeekar gubbsjord och ska snart kolla på film. Vi har haft en mysig dag, Kaisa den idiutten badade i tiograders vatten, fast jag, smarty, plockade stenar .

Nu ska vi hitta på lite roligare saker. bajsbajs .


this pic is on me :)

/emma

Nu bär det av !

Datum: 2009-05-21 Tid: 14:43:42
Om två timmar något sånt är jag påväg till flygplatsen! Eftersom min smarta pappa bara bokade hembiljetten och glömde ditbiljetten och det var utsålt på båten sen så fick jag flyga och Kaisa fick ta båten ... Min pappa är smart, verkligen ( hör ni ironin ? )

Annars har dagen mest ägnats åt packning, och min väska är redan full av onödigheter . Jag är mästare på att packa för mycket !


Bloggar gör jag när jag kommer hem, och det blir alltså på måndag. Han en bra Kristi Himmelfärd!

/emma

Trött, men piggare :)

Datum: 2009-05-20 Tid: 18:55:46

Idag hade jag en jätterolig svenska lektion, jag och emelie satt och läste "Den lilla snoppboken" och läste om vad killar kallar sin, ja som det stod i boken, dingelidong, hihi. Det slutade med att vi blev utkastad av en grinig Johan som inte kände för att ha humor idag :)

Nu ska jag dra till stallet med min mamma, skriver lite senare .

/emma

gullismamma !

Datum: 2009-05-20 Tid: 17:34:39
min mamma kom precis hem med två ben och jerrys, en popcorn kartong och en cola till min syster och jag, som vi kan ha ikväll. det tyckte jag var gulligt.



imrogon är det götland emms!
/ Kaisa

i love u guys

Datum: 2009-05-20 Tid: 14:39:23

i'll hunt you down while youre asleep

Datum: 2009-05-20 Tid: 09:22:23
jag är så här trött :



 men jag måste åka till :


bajs.
/ Kaisa

Min syster är sneel

Datum: 2009-05-19 Tid: 20:43:41
När jag kom hem från träningen stod det ett glas med smoothie i kylen, tack snälla syster ! Sitter och skriver lite på min SO-uppsats, och det är boring. Snart är jag ju klar, i och för sig, så det är skönt.

Hihi, jag , Kaisa, Maria, Mickan och moder jord ska på cirkus någon dag, vet inte om det är nästa vecka eller nästnästa, det ska
bli superkul . Jag älskar cirkus !





















Smoothie är gött. Kolla vad långt mitt hår har blivit förresten :D

Kaisa har tråkit ,då bloggar hon

Datum: 2009-05-19 Tid: 20:27:09
vet ni vad jag gjorde när  jag kom hem idag ? jag satte på oc och la mej ner i soffan och somnade i en och en halv timmme.  vet ni hur skönt det var ?  tänkte bara att ni ville veta .

/ Kaisa

we were happy in the puring rain

Datum: 2009-05-19 Tid: 20:22:49
min pappa gick precis ner till garaget och skulle " fixa " en grej, och jag fick absolut inte följa med. hm, nu är jag jättenyfiken, det här är typ det bästa sättet att göra med frustrerad på. jag misstänker att det har ngt att göra med min födelsedag, han brukar göra sånt här då. hörni, idag är det bara 2 veckor och 6 dagar till min födelsedag !

/ Kaisa

Must do !

Datum: 2009-05-19 Tid: 19:05:17
Jag har några saker jag verkligen måstemåstemåste fixa tills imorrn, så det bli nog inga inlägg idag förutom det här. På träningen hade vi fys och jag fruktar den hemska träningsvärken som väntar imorgon . Då ska vi dessutom springa från hjälmsta till IP, springa spåret på IP och hem. jag har inga glada tankar om dig just nu, Ole !


jag älskar dej bästa vän ! förlåt bilden på mig, hihi, den ser lite smått rolig ut :)

Jag tycker förresten att min pappa är sjukt schysst mot mig , lyssna bara själva ;

Jag, Maria och pappa sitter och pratar om gamla minnen, och vi är inne på när vi var med laget i spökhuset på Gröna Lund.
Jag; Jag ska sommarjobba på spökhuset! Gud vilket skönt och slappt jobb att vara monster !
Pappa ; Det passar väl dig bra emma, du behöver ju bara fixa håret lite och sen är du klar.

Denna kärlek finns i vår familj, equal zero !

/emma

bra och dåligt med morgondagen

Datum: 2009-05-19 Tid: 16:24:32
det som är bra är att jag slipper vandringen runt roslagsleden, 7 km, eftersom jag ska till doktorn mitt på dagen, och som lärarna uttrycker det :" vi kan ju inte låta dej virra runt själv och försöka hitta vägen till bussen, det vet vi alla hur det kommer sluta".

det som suger är att jag ska till doktorn för att kolla upp min bula, och det kommer göra ooooont !
en till sak som suger är att mickan åker till småland direkt efter skolan imorn, så jag kanske inte hinner träffa henne innan "lovet" ! I'LL MISS U !

/ Kaisa

hälsoveckan, dag 2

Datum: 2009-05-19 Tid: 13:32:04
nu har vår andra dag av hälsoveckan gått. den här dagen har vart väldigt bra faktiskt !
på morgonen spelade vi brännboll ,  fast jag marcus och krille kunde inte vara med, så vi satt och kollade på. mot slutet så kom jag på att varm choklad skulle vara gott, och efftersom vi var på gustavsudde så gick jag bort till lärarna och sa att jag skulle lämna nycklar till min syster , så att jag skulle bara gå hem och tillbaka. det var tänkt att marcus och krille skulle följa med, men lärarna skrek tillbaka dom. så jag gick och hämtade choklad, fast när jag 'är påväg tillbaka så ringer marcus och säjer att alla har börjat gått. jag ba jahapp. men mina vänner marcus och krille väntade på mej på udden, och sen sjussade de tillbaka mej på cykel, så det var bra, då slapp jag gå. taha.
sen gjorde vi sammarbetsövingar som jag inte heller var med på. sista passet bestod av att man skulle göra smoothies, och min grupp gjorde seriöst den godaste jag någonsin har smakat ! den bestod av naturell yogurt, jordbubbar, hallon, banan , kiwi och nektarin. tyvär har jag ingen bild, min mobil är inte i sitt bästa skickom man säger så.

det blir ingen träning för mej idag heller, bulan är fortfarande dum i hu´vudet.
vad långa inlägg jag skriver  nu förtiden. knas.

/ Kaisa

Är det skolans jobb att plåga sin elever ?

Datum: 2009-05-18 Tid: 21:52:12
Nu har jag suttit större delen av kvällen åt plugg, och jag är ännu inte klar ! Mitt SO-arbete har jag en ganska så stor bit kvar, men det blir nog ändå bra, och så har vi 30 engelskaglosor på ord som vi aldrig ens har hört talas om. Score ! Men jag tar och ser sakerna positivt, om tre veckor något sånt har vi sommarlov !

Hittade en söt klänning från Gina förresten. Vad tycker ni om den ?




/emma


sötis mickan !

Datum: 2009-05-18 Tid: 21:22:15
jag pratar precis i telefon med mickan , som precis har dansat audition till special grupp på sway . hon är jättenervös för om hon ska komma in eller inte, men jag tror verkligen hon gör det ! hon är en jätteduktig dansare, och det skulle förvåna mej ganska rejält om hon inte kom in ! gumman, jag älskar dej !
/ Kaisa

denna dags fördelsehälsnig...

Datum: 2009-05-18 Tid: 21:18:43
går till felicias mamma och hennes häst !
/ Kaisa

gash vad jag är sugen på glass !

Datum: 2009-05-18 Tid: 21:14:48

/ Kaisa

gash vad jag är sugen på glass !

Datum: 2009-05-18 Tid: 21:14:47

/ Kaisa

min skola ska tydligen vara hälsosam enligt vår rektor ...

Datum: 2009-05-18 Tid: 21:13:25
men ändå har man en godisäffar precis utanför. det är logiskt.
nu har vår rektor ( som för övrigt ser ut som crazy frog ) fått för sej att vi ska ha en hälsovecka. så därför har vi det. dagen bestod därför av att först äta frukost i skolan ( ? ) sen prata om massa hälsogrejs, och sen den ökända bällsabergsjoggen. där kunde man vara sattsare och springa och vinnna biobiljetter, men det orkade inte jag, så jag gick. det knasiga var att alla bara antog att jag skulle gå, alla kom fram och sa : du ska gå va ? och inte : ska du springa eller gå ? jag hörde också ett par : amen tror du att kaisa ska springa eller  ? tack alla goda människor.

sedan åkte jag och maria in och fikade i staden, mysit värre. maria skämdes jättemycket över alla mina skrattanfall , särskilt på tunnelbannan . taha.

dagens citat :
Maria : Kaisa, jag älskar att vara i stan med dej, för du är så korkad !

onsdagens citat ( jag vet, gammalt, men jag har glötm skriva )
vi sitter och kollar på ettornas talangjakt, och det kommer inte en tjej som ska magdansa.
hon har bara på sej en lång kjol och en sån där top för brösten .
felicia jakobsson : (viskandes) jag tror hon glömde tröjan !

det låter inte kul, men det var det !

och bara så ni vet, så är jag tillbaka tille en stonefone, ås jag kan itne ta bilder, och jag orkar inte släpa med mej kameran vart jag än går, men jag ska försöka ha bilder ändå .
/ Kaisa




Finns det något bättre än vattenpölar ?

Datum: 2009-05-18 Tid: 19:40:20
Hallojsan,

Idag after school åkte jag och mes copains, Karro och Sofia, in till Täby och shoppade. Jag köpte en svart bikini med guldränder från HM, wonderful !
Påväg till tåget fick jag och Sofia ett dagisbarn ryck och kände för att hoppa i vattenpölar, and so we did. Det var jättekul, även om jag blev väldigt blöt efteråt .

Nu sitter jag och försöker lista ut om Moses och Abraham var släkt, men det tror jag inte ni vill veta .


Vi är tre i sinnet, och vi står för det :D


Tåget, Sofia och Karro


Nej, mina skor ska inte vara vinröda och mina byxor ska inte vara olikfärgade  -.-

Bilder på min nya bikini kommer senare, så fort jag hittar min kamera. Den har en tendens att rymma ifrån mig.

/emma

Nighty, Nighty, sleep tight

Datum: 2009-05-17 Tid: 22:12:27
Har huvudvärk , så nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp té och läsa en härlig skvallertidning. Mysigt värre !
Jag har tänkt på en sak, egentligen är det ganska knasigt, att när man är liten vill man vara stor, och när man är stor vill man vara liten , eller i allafall yngre.. Kan man inte bara vara nöjd med vem man är ? Jag hatar dryga människor som försöker vara någon annan bara för att de är för fega och inte vågar visa sin personlighet.  Om personen man döljer det för inte gillar det, vad är det för slags kompis då ?


Det ser ut som att Totte bara vill sticka därifrån, haha. Vilket han ville också ;)

/emma

Skoltrött, någon ?

Datum: 2009-05-17 Tid: 21:00:16
sitter och försöker koncentrera mig på ett SO-arbete som ska vara inlämnat på onsdag. Ni kan ju gissa att det inte funkar något vidare eftersom jag sitter här och skriver.

/emma

dagens hälsing...

Datum: 2009-05-17 Tid: 20:26:13
är en födelsehälsing till felicias pappa .
grattisgrattis !
/ Kaisa

Hoffmaestro & Chraa

Datum: 2009-05-17 Tid: 20:21:59


En grymt uttjatad låt från mitt håll, men medge att den är bra ? De har förresten spelning på Uppsala Park den 13 juni, lite sugen på att gå. Kom på att killen som sjunger är Hoffe i min svenska favoritfilm Stockholm Boogie :)

/emma

Another lost .

Datum: 2009-05-17 Tid: 19:01:17

Bajs! Idag spelade vi mot enebyberg och förlorade. Igen. Det känns inte bra, inte bra alls, om jag ska citera en reklam. Jaja, jag får väl tänka positivt, det kommer massa nya matcher. Ändå känns det väldigt surt.

Imorgon är det skola igen, och efteråt ska jag och Karro kanske till The City och buya som clothes. Jag har siktat in på en söt bikini från Åhléns, me like.


min tunga and Karoliin, jag älskar den här bilden :)


/emma


dag med feliciorna

Datum: 2009-05-17 Tid: 18:24:19
nu har feliciorna precis gått hem, vi hade det jättemysigt med te, trumpetspelande, kladdkakebak och mkt prat och skratt. jag hinner inte skriva, ska äta, men ni får några bilder :



okej, det blev bara två, men jag måste äta.
/ Kaisa

Rätt svar "Gissa Kändisen"

Datum: 2009-05-17 Tid: 15:50:03

Kate Hudson var det, och den som gissade rätt var Lovisa. Hon hade tyvärr ingen blogg att länka, men men. Grattis !


blogglovin !

Datum: 2009-05-17 Tid: 14:25:29
försöker just nu att fixa så att man kan följa oss på blogglovin , men det går inte så bra. jag vet  nämligen inte hur man gör, så okunnig som jag är. taha
/ Kaisa

tips från cohen

Datum: 2009-05-17 Tid: 13:46:19
gå in på den här bloggen, jättekul !
 
har precis kollar på matchen mot enebyberg, vilket blev en förlust, men vbk är bäst ändå . hah, det rimmar.
nu kommer snart feliciorna, vi ska ha det lite roligt här.
pusspuss
/ Kaisa


Vi har alla varit barn ...

Datum: 2009-05-16 Tid: 23:31:56

Vilken känd skådespelare föreställer bilden ?



Först som gissar rätt vinner :)

/emma



 


Problemas .

Datum: 2009-05-16 Tid: 18:42:12
Jag kom nyss på ett big problemas, Robinson och Melodifestivalen sänds ju samtidigt ! Nu gäller det bara att komma på vilket av programmen som jag helst vill se, och det lutar nästan åt Robinson. Fast jag vill ju förstås se Malena Ehrnman sjunga . Ja, det återstår väl att se vilket jag väljer. Tjing.



När jag väl gillar en låt spelar jag sönder den tills jag tröttnar, och I Summon You med Spoon är mitt nästa offer, muhahaha.


/emma

25 dagar till min födelsedag !

Datum: 2009-05-16 Tid: 18:08:02
taha, jag är typ den enda som fortfarande är jättetaggad på födelsedagar, eller, iallafall av dom som jag tjatar om det. dom tkr inte att det är lika roligt längre, knasochbanas !

nu ska jag snart in till staden och kolla på "män som hatar kvinnor " som jag har velat se jättelänge med min mami, papi och  kusin. härligthärligt.

min mami och papi sa nyss till mej att de kan köpa en ny mobil åt mej, eftersom min är broken. men om jag vill ha en sån där riktig fin måste jag önska mej, men jag kunde iaf få en ny. får se hur jag ska göra, kan ju iåförsej hålla ut och vänta i 25 dagar, eller så köper jag en ny nu. fast det är en speciell jag vill ha, och den är ganska dyr. fast det är annan och också vill ha, och den är inte lika dyr. hm, jag bestämmer mej senare .
/ Kaisa

Kaisa and Sune ...

Datum: 2009-05-16 Tid: 15:55:55
Är mitt sällskap just nu. Hihi, vi sitter och kolla på Sunes jul. Jag älskar det ! Vi ska nog inte hitta på något särskilt, bara sitta och sega vid teven , härligt värre.


Osminkade och naturliga, i allafall jag.

/emma (och Kaisa)

Besöksrekord!

Datum: 2009-05-16 Tid: 12:11:49
Igår hade vi besöksrekord, och jag tackar nog Jenna för det eftersom hon länkade vår blogg på hennes hemsida . Tack !
Igår kom också Maria och Kaisa hit, och vi kollade på skräckfilm. Jag har nog aldrig varit så rädd när jag såg The Grudge! Jag höll seriöst på att dö ! Sen som avslutning så att vi inte skulle vara lika skräckslagna såg vi Tarzan, och jag kom på hur mycket jag älskar den filmen !

Idag har jag en skön slappdag, tänkte följa med mamma på en hundträff som våra uppfödare har, men jag orkade inte. Så nu sitter jag här framför datan och kollar på 90210.



Lovelovelove!

Kajsa kommer kanske hit och då ska vi kolla på fler disneyfilmer. Tjoho !

/emma

emma.

Datum: 2009-05-15 Tid: 21:02:11
emma. lyssna här . nu har vi känt varandra i , vad är det, 10 år ? vi borde fan fira. fira 10 år av vänskap som är något mer än bara skratt och prat då och då. en vänskap som man kan stödja sej på, en vänskap man kan lita på. vi har sätts på prövingar, och ett tag sög allt, ett tag gled vi ifrån varandra ett tag. jag vet att jag itne har sagt det förut, men jag mådde inget bra då. jag tänkte på dej dygnet runt, jag var sur, jag kunde inte koncentrera mej. jag vet inte varför jag inte sagt det förut, men så var det. för mitt liv fungerar inte utan dej. jag älskar dej, så himla mycket. du är en av de få äkta, du är en som jag inte tröttnar på. jag älskar sättet du är på, hur du skrattar, pratar, din personlighet. visst, vi har våra bråk, då vi stör oss på varandra, särsklit ifall ngn har pms , men who doesn't ? nu ska vi snart åka till gotland, och vi ska ha det bäst. du och jag på gotland, vem vet vad som kommer hända ? hah, nu låter det som om vi är lesbiska , det är vi inte gott folk. jag ville bara att du skulle veta, att enligt mej är du perfekt och någon jag varken vill eller kommer släppa taget om, och jag vill att du ska vara lycklig.
jag älskar dej .
/ Kaisa

Livsglädje

Datum: 2009-05-15 Tid: 20:47:53
Älskling, jag har sagt det så många gånger, men du betyder världen för mig ! Att veta att jag kommer träffa dig nästa dag gör mig glad. Jag kommer alltid finnas för dig, det kan du lita på. Jag älskar dej, Sofia Jarl , min bästa vän, och det hoppas jag att du vet !



/emma

Kändisar som klipper kort, hit eller miss ?

Datum: 2009-05-15 Tid: 20:17:21
Nicole Richie


Victoria Beckham


Taylor Momsen


Så vad tycker ni? Vilka har gjort bra val och vilka sämre?

/emma


welcome to my life

Datum: 2009-05-15 Tid: 20:16:10
Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you
Do you ever want to run away?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming
No you don't know what it's like
When nothing feels alright
You don't know what it's like
To be like me
To be hurt, to feel lost
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life
Do you wanna be somebody else?
Are you desperate to find something more
Before your life is over?
No one ever lied straight to your face
And no one ever stabbed you in the back
You might think I'm happy
But I'm not gonna be ok

/ Kaisa




Jag har världens finaste häst !

Datum: 2009-05-15 Tid: 19:53:04

Nu har jag kommit hem från stallet.  Ridningen gick väl sådär, men det gjorde ingenting. Grejen med häst för mig är att bara lunka omkring i skogen och gosa och kela.

Ikväll är det kanske sleepover hos Maria med Kaisa, vi får se om jag kan. I såfall tror jag att det blir skräckfilmskväll och det blir great. Jag älskar skräckfilmer, även om jag panikar när det blir läskigt :)


jag tog med mig kameran till stallet, men glömde fota, så det får bli en gammal bild :)

/emma

Erika har sina stunder :)

Datum: 2009-05-15 Tid: 15:49:14
Haha, jag tycker det här var väldigt roligt.

Vi har NO-lektion och vår lärare Cissi berättade om hur killarna och tjejerna såg ut på 1700-talet. Tydligen så var tjejer väldigt håriga, det var väldigt populärt att vara det, och killarna skulle vara rakade.
Erika; Hade du det, Cissi?
Cissi: Tack för den Erika, hur gammal tror du att jag är egentligen?

Haha, låter sjukt tråkigt, men jag hade jättekul åt det.


Den här gulliga ungen kan vara riktigt rolig ibland :D

/emma

Pics

Datum: 2009-05-15 Tid: 15:37:01

Totte, jag, Mikajlo, Ferarrin


Kaisa och jag, min hals ser lite knasig ut :)


Kaisa och Maria


För vi är sveriges, coolaste brudar. Undvik att kolla på mig .


Totte, Mickan och Maria.

/emma

Fridayfridayfriday

Datum: 2009-05-15 Tid: 14:22:26
Today gjorde I det big NO-prov as jag have pratat about. Jobbigt att läsa ? Jag fick i allafall 30/30 på g-delen, och vg-delen fick jag inte tillbaka. Yäääj me. Det var inte så jättesvårt faktiskt, det förra var mycket svårare.

Nu ska jag kolla på några avsnitt av 90210 eller scrubs är inte helt säker på vilken det blir. Sen ska jag åka till stallet och rida Karamellen. Ikväll ska jag också träffa Kaisa.

/emma

!

Datum: 2009-05-14 Tid: 20:08:13
min bästa kusin bor hos mej just nu, YÄJ !
/ Kaisa

when i loose my self i think of u

Datum: 2009-05-14 Tid: 20:07:32


jag är så jävla sugen på cholkad just nu.
/ Kaisa

thursday afternoon

Datum: 2009-05-14 Tid: 15:58:32
hej alla människor.
jag tränar inte idag. eftersom jag har en infekterad körtel . så jag är hemma, planerar att äta cart'e dors ´stracctela eller hur det stavas och titta på greys. jag var bara tvungen att skriva ngt i vår otroligt sommriga gulliga blogg. den är jättesöt tkr jag. 

imorn bär det av till kista med mickan och maria, vi ska hitta kärleken genom att sitta i mitten av kista centrum med varsina plakat där det står : "drömprins sökes" och se hur många som nappar. smart va ?

/ Kaisa

08.56 thursday

Datum: 2009-05-14 Tid: 09:00:24
jag kommer inte ihåg hur man stavar torsdag på engelska ? stavade jag rätt ? jag skyller i annat fall på min "fantastiska" engelska lärare !

tack så jättemycket för headern micki, den blev jättebra !

jag fattar inte hur emma hinner/orkar blogga så tidigt på morgonen , själv så sittre jag bara här för att jag har sovmorgon men min mamma tyckte jag skulle gå upp. x) men det är bra emma, keep on going.

nu kom maria , hon har en vana att alltid komma till mej på morgonen, trevligt trevligt .
/ Kaisa

Say, what what ?

Datum: 2009-05-14 Tid: 08:01:32

Om en halvtimme börjar skolan, suck. Som tur är har jag bara en NO-lektion idag eftersom jag har bytt grupp och har musik en av lektionerna. Happy Face.

Nu ska jag gå och hitta på något. Är alltid så rastlös på morgonen.


/emma

Grey's

Datum: 2009-05-13 Tid: 21:52:47

Gaah, jag är så blödig, sitter och grinar till Grey's . Jag har alltid varit en sån som gråter till filmer och tv-serier, vilket kan vara lite pinsamt ibland.

Vad tycker ni om headern ? I love it !


/emma

.

Datum: 2009-05-13 Tid: 19:46:55

Försöker få Mikaela att logga in på msn genom tankeläsning. Det funkar inte. Too bad.


Puss på dig, bästa vän !

/emma

Ready , Set, Go (eller vilken ordning det nu är) !

Datum: 2009-05-13 Tid: 17:41:21

NU HAR JAG BOKAT BILJETT FÖR GÖÖÖÖTLAND ! OM EN VECKA ÅKER VI, KAJSBAJS! TJOOOOOOOOHEJ!

/emma


tanter

Datum: 2009-05-13 Tid: 17:40:30
vet ni ? det borde finnas typ minst 432457893659267506479856043 mer tanter i världen ! vet ni varför ? för att dom är så otroligt gulliga ! som idag, så var jag på statoil med emma mickan och maria, och så skulle vi köpa glass. när jag står i kön kommer en liten tant och ställer sej bakom mej. så säger hon plötsligt :
tanten : vilka fina shorts du har .
jag : oh,  tack :)
tanten: och jättefina ben !
jag: aw, tack så jättemycket !

sen skulle jag köpa en glass till mej och en till emma, men så ville inte kortet, så jag kunde bara köpa en glass. så då köpte jag emmas. också precis när jag skulle gå så säger tanten:
t :  nejmen jag kan betala för den andra glassen.
K: nejmen det är lugnt , jag klarar mej utan.
T : nej, jag har själv tre barn, jag vet hur det är.
K: är det säkert?
T : jadå
K. tack så jättemycket, jättesnällt, verkligen !
T; det är lungt.

kolla vad gulligt ! sen vinkade hon jättegulligt från sin bil när hon åkte. borde det inte finnas flera såna ?

sen så var jag men emma och mickan och maria idag , vi hade det jättehärligt , åt glass, fotade och kollade på skräckfilm. mickan håller föresten på med en ny design, så den kanske kommer upp inom kort ! tack underbara onge !

/ Kaisa

Candycand .

Datum: 2009-05-13 Tid: 17:36:35

I morse var jag hos doktorn och kollade varför jag hade andningsproblem, och det visade sig att jag tydligen hade astma. Så nu har jag fått en sån där rolig liten blåsgrej som jag ska försöka att inte missbruka, tihi.

Efter skolan var jag med Kaisa, Mickan och Maria, vi gick till statoil och käka glass och fotade lite. Kameran har tyvärr Mickan eftersom hon skulle fixa en header åt oss, så jag kan inte ladda upp bilder nu. De kommer ikväll istället.
Sen var vi också hemma hos Maria och kollade på Roadkill, en bit av den i allafall. Det var en skräckis och jag fick panik som vanligt när det blev läskigt. Nu är jag rädda för lastbilar och ordet Candycand ( sockertopp ) .

/emma


Doc .

Datum: 2009-05-12 Tid: 20:21:17
Imorrn ska jag till doktorn och kolla varför jag har så svårt att andas. Jag får ingen sovmorgon, utan får gå upp ännu tidigare. Bajskorv !
Nu sitter jag och pluggar NO , as usually . Det går inget bra , för jag kan inte koncentrera mig. Jag kom just på att jag har en till läxa som måste fixas tills imorrn. Hur ska jag hinna ? Sen kom jag också på att jag kanske ska göra provet på fredag istället, eftersom jag bytt NO-grupp . Yääääj.


jag tycker att jag ser lite smått skelögd ut på bilden. Plus att min mascara har kletat ut sig massa. Ni överlever nog.


/emma

Nej , jag är inte dum, jag lovar :)

Datum: 2009-05-12 Tid: 20:04:18
Kaisa ; Jag har namnsdag idag .
Jag ; Grattis !
Kaisa ; Mamma också.
Jag ; Heter hon också Kaisa ?
Kaisa ; Nej, Charlotte .
Jag ; Har Kaisa och Charlotte namnsdag samtidigt ?
Pappa ; Pucko.

Jag kanske inte är världens snabbaste om man säger så ;) Sen råkade jag rapa jättehögt också när vi satt på kristos och åt , så det ekade i hela restaurangen ... Jag blev så generad så jag sprang iväg och la mig på golvet och slog i huvudet i stengolvet . Jag har lyckats.


Åre 09 , minnen för livet .

/emma

!

Datum: 2009-05-12 Tid: 15:13:30
AHHHHHHHH! JAG ÄR ALDRIG VARIT ÖVERBERONENDE AV ROBERT PATTINSON, MEN KOLLA PÅ DEN ÄR UNDERBART SÖTA VIDEON MED HANS BRITISKA DIALKET ! GASH !

( snodd från rosanna, hope you don't mind )





/ Kaisa

?

Datum: 2009-05-12 Tid: 14:57:32
är det här ett bevis på att amanda är kort eller att jag är vig ?



 



/ Kaisa

familjesemster

Datum: 2009-05-12 Tid: 14:56:03

min family är härlig att åka bil långt med. i bilen på väg hem från åre satt jag och lyssnade på alldeles för hög musik i mina hörlurar så att alla andra också hörde, samtidigt som jag försökte ta balla kort¨på min model agerande broder, som samtidigt satt och klappade takten till ett par noter han satt och skrev själv, min mamma nynnade vårsånger jättehögt som hon lyssnade på i ett headset , och min pappa var överglad för att vi skuylle komma hem tidigare än beräknat och tyckte att det var hans förtjänst och att vi borde vara gladare. samtidigt hade vi på både radio och film i sterion.



familje semser is the shit.
övrigt var det jättebra i den nya lägenheten, guldköp mami and dadi  .
jag hade en überhelg !

/ Kaisa

headache .

Datum: 2009-05-11 Tid: 20:33:00

Gaaah, har världens huvudvärk, känns som att mitt huvud ska spränga ! Därför orkar jag inte blogga något idag , skriver mer imorgon istället. Ciao , mes copains .


Marias fjortonårsmiddag . Taha, mitt smile ser lite knas i bollen ut, men ni får stå ut .


/emma

Vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad gör jag nu ?

Datum: 2009-05-10 Tid: 21:31:03
Om jag gör det jag borde göra pluggar jag antagligen till NO-provet eller så läser jag engelskaboken som ska vara utläst på onsdag. Tyvärr gör jag inget av det, utan sitter och slappar och skjuter upp allt tills senare.

Mina ögon svider, och min första tanke var svininfluensan, men sen förstod jag att jag hade sminkborttagningsmedel i ögonen och att det var orsaken . Well Done.

Nu ska jag gå och äta lite shrimps med moder jord och fader ... vatten (?) ;)


Alltid samma pose, tunga ut och peace tecknet :)

Just det, jag lånade min mosters systemkamera idag och I fell in loved ! Nu ska jag bara övertala mamma & pappa , och jag tror faktiskt att de börjar mjukna lite.

/emma

En fråga till er (få) läsare därute .

Datum: 2009-05-10 Tid: 20:15:25
Vem av Gossip Girl killarna är hetast enligt er ?


Chace Crawford , Ed Westwick eller Penn Bagdley ?

Kaaaramell !

Datum: 2009-05-10 Tid: 19:19:20
Idag fick jag min älsklings häst , och jag är superglad. Han kom imorse , runt halv tio, så jag och Karro fick gå upp halv åtta ( på en söndag ! ) , fast det var det värt . 

Igår hade jag det mysigt med Karro, vi kollade på Jawbreaker och Bring it on , all or nothing. Vi somnade kanske runt tre någonting (?) och fick ju gå upp så pass tidigt, så jag är jättetrött nu. Det känns som att jag ska somna vilken sekund som helst .

Ska kolla på Gossip Girl nu, Tjing . 


Inte så jättebra bildkvalité , tog med mobilkameran. Det här är i allafall Karamell .

emma

Karro <3 Emma

Datum: 2009-05-09 Tid: 19:46:11

Maddafacking blogg.se ! skrev ett inlägg , men det försvann. Nu hinner jag inte skriva om det. Solly. Ska äta nu.


/emma

I just wanna live while I'm alive

Datum: 2009-05-09 Tid: 16:36:14
Good afternoon, ladys and gentlemen.
Idag fick jag mot mina protester gå upp tidigt och träna some fossingboll. Det var segt, lerigt och jobbigt. Efter träningen åt jag , Marri Ferrari , pappa och mamma på Kristos, och det var lika gott som alltid.

Ikväll ska jag sleepa över hos Karolajjn , och det blir great. Måste upp tidigt imorgon igen, dock inte med protester, eftersom Karamellen kommer till vårat stall. Yääääj :D


Hårbandet är inte seriöst  ;) Fick / snodde det från Sixteeen .

/emma

Lika som bär ?

Datum: 2009-05-08 Tid: 21:20:30

Gollum - Carolina Klüft



Jag skulle nog inte känna mig så smickrad om jag blev liknad av Gollum , eller vad säger ni ? Tycker ni att de är lika ?


/emma

Gone by the wind

Datum: 2009-05-08 Tid: 21:09:00

Hann / orkade inte skriva något igår, men dagen såg väl i stort sett ut såhär ;

Vaknade
Gick till skolan
Kom hem från skolan
Åt mellis hos Kaisa
Åkte till träningen
Kom hem från träningen
Sov

Kul  att veta. Idag var det skola igen, inget intressant med det. Kom hem från skolan med värsta tänkbara huvudvärken och gick och satte mig framför datan och tv:n vilket inte är det bästa botemedlet för huvudvärk direkt.
Ska nog fixa med lite katetgorier och så nu, vi vill ha en totally förändring i bloggen.
Hittade en jättebra hemsida där man kan kolla på tv-avsnitt som inte sänts i Sverige igen, det finns även några filmer.

Min kamera is gone by the wind, en stark misstänkt är min kära storasyster, när hon kommer hem brukar saker försvinna. Därför får ni nöja er med en gammal bild på moí et Kaisa .


Hahahaha, vackra som få.

/emma

here i am on the road again...

Datum: 2009-05-07 Tid: 22:07:35
nu bär det av till åre igen !
vi har köpt en lägenhet där, och nu i helgen är det första gången vi åker dit . det ska bli jättekul, och idag 23.52, bär det av med tåg .

vet ni vad jag  och mickan har tänkt väldigt mycket på ? om hur jävla mkt roligare världen skulle bli om bara alla vågade ha sin egen stil ? om så fort man går ut på stan ser man massa hippies, folk med lysande neonfärgade kläder, hiphopare, hårdrockare, och massa mer. sen om folk bara kunde sluta bry sej så himla mkt om vad folk tycker. Bara man gillar ngt själv, vad selar det för roll vad alla andra tycker ? man kanske inte ska börja flippa ur helt, och typ sätta på sej fantomen dräkt och så, men om bara alla hade en egen stil så vore det så himla mkt roligare, tycker inte ni det ?

/ Kaisa

When you're happy and you know it clap your hands.

Datum: 2009-05-06 Tid: 20:22:06


Har säkert sagt det, men säger det igen, älskar hennes röst !
Vad många inlägg det blev idag, ett tecken på att jag varit sysslolös under dagen. Ska nog till skolan imorgon, yäääj me.

/emma

Look-A-Like

Datum: 2009-05-06 Tid: 19:47:11
Bara jag som tycker att Leonardo DiCaprio och Eric Dane är sjuuukt lika varandra ?



Scott Speedman och Patrick Dempsey likaså .



Blev lite Grey's Anatomy special där. Vad tycker ni, vilka var likast varandra ?

/emma

Nine things you may not knew about me ...

Datum: 2009-05-06 Tid: 18:18:34
  • Jag glömmer bort saker hela tiden så jag är tvungen att ha ett schema där jag skriver upp allting vad jag ska göra under veckan .
  • Jag kan inte bara göra en sak i taget, utan måste hålla på med flera saker under tiden. Koncentrationsproblem.
  • Jag har glidit ifrån flera kompisar under 2008/2009 , men samtidigt träffat massa nya underbara människor.
  • Jag älskar att stöka till .
  • Jag är morgontrött och slår den som väcker mig .
  • Jag är expert på att knäcka min kroppsdelar .
  • Jag hatar när folk klagar på mig eller tvingar mig att göra saker .
  • Jag älskar att ta oförberedda kort på mina kompisar .
  • Jag tycker att Caroline Af Ugglas är superball !

Det var dem det, nu ska jag gå och kolla på Scrubs. Älskaälskaälska !



vacker bild, verkligen. Hör ni ironin?

/emma

samtal med Kaisa

Datum: 2009-05-06 Tid: 16:08:29
Jag och Kaisa pratar i telefon.

emma; om du har ont i ögonen och halsen är det början på svininfluensan ...
Kaisa(uttråkad); jag vet.
emma(jätterädd); det svider i mina ögon ! Jag har ont i halsen!
Kaisa; jaha ...?
emma(skräckslagen); svininfluensan! Jag har svininfluensan!
Kaisa(ännu mer uttråkad); nej, emma, du har inte svininfluensan.
emma; jooooo!

Det låter sjukt tråkigt, det tyckte kaisa också, men jag tyckte det var läskigt. svininfluensan is in Stocholm by the way !

/emma

cheer up

Datum: 2009-05-06 Tid: 12:21:40
Om det är något som muntrar upp en när man är hemma, sjuk och tycker synd om sig själv så är det scrubs !




/emma

sick

Datum: 2009-05-06 Tid: 11:16:32
Det blev inte öroninflammation, utan någon maggrej, kanske något jag ätit. Så därför är jag hemma från skolan, och jag planerar att plugga lite inför NO-provet så att jag får vissa saker gjorda.

Men först ska jag nog kolla lite på TV, jag skjuter upp saker som vanligt. Tjing.

/emma

earpain

Datum: 2009-05-05 Tid: 18:54:52

hoppas verkligen att jag inte håller på att få öroninflammation eller något, för jag har ont i öronen ... eller är det huvudet ? jag tror det är öronen . bra uppfattning jag har va ?

Hemma från träningen, den gick sådär, halkade flera gånger och lyckades stuka till foten på köpet. Jag fick i allafall träffa Karrobarro, och det var superroligt, för det var nästan en vecka sen jag träffade henne .

Nu ska jag gå och duscha och bli lite fräsch .

/emma

Wake me up, before you go-go

Datum: 2009-05-05 Tid: 07:17:02
Up with the tupp, det är det jag är. Vid den här tiden brukar jag i stort sett vakna , men idag ska jag till tandläkaren tidigt. Det positiva i det är väl att jag missar en bit av dubbellektionen i So/Svenska och att jag kan sova i bilen.

Efter skolan har jag träning, så det blir nog inget inlägg förrän senare på kvällen för min del. Nu ska jag snart åka. Tjolahopp.


jag och emelie

/emma

Give me a K, give me a E, give me M, give me a I ...

Datum: 2009-05-04 Tid: 17:22:47
Som den sanna pluggisen jag är ska jag snart sätta mig och läsa kemin inför provet vi har nästa vecka. Hoppashoppashoppas det går bra !

I skolan var det bara jag och Sofia där, alla andra var sjuka. Det var mysigt, men lite tomt. Dagen gick ganska så snabbt, det var skönt för jag hade en antiskolan-dag.

Jag måste verkligen sluta skjuta upp allt skolarbete, jag kommer inte få någonting gjort om jag fortsätter såhär. Med de orden går jag raka vägen och pluggar.



/emma

liteomhelgen

Datum: 2009-05-04 Tid: 15:48:25
igåår hade jag ju dansshow. det gick faktiskt riktigt bra, det kändees jätteknasigt när jag dansade, men den såg jag videon och, det såg bra ut . puh. min sminkning var jättesnygg, jag lägger in en bild här lite längre ner.
sen så gick jahg hem till maria och pluggade, eller, iaf ett tag ;).

idag hade vi studiedag, så jag mickan, och maria åkte till täby, och jag köpte en shortsdress från bikbok . jag har letat efter en sån ganska länge, så jag belv happyface ! till den som är svart köpte jag ett guld flätat skärp och ett par stora örhängen. det blev fint .


1. min smikning
2. maria pluggar
3. shortsdress med skärp och väska

nu ska jag plugga mera.
/ Kaisa

Love Story, Taylor Swift

Datum: 2009-05-03 Tid: 16:24:18

This love is difficult, but it's real

Datum: 2009-05-03 Tid: 16:01:22
Nu sitter jag och lyssnar sönder Taylor Swifts Love Story, en låt jag verkligen tipsar om . Borde egentligen skriva klart de två labbrapporterna jag skulle ha lämnat in förra veckan, men jag orkar verkligen inte. Och så borde jag plugga lite inför NO-provet som vi ska ha snart. Jag är laaaat :)

/emma

Kärlek

Datum: 2009-05-03 Tid: 12:43:42



Jag hade jättekul med Sofia, vi såg bara på en film igår, Festival, för det blev lite sent.
 Idag ska jag nog till grönan med min syster, tror jag i allafall, vi får se om vi hinner.

Om 6 dagar kommer min älskade Karamell till vårat stall , jag har nedräkning just nu. Det ska bli så kul att få rida igen, det var en evighet sedan !

/emma

GAAAH!

Datum: 2009-05-03 Tid: 11:37:33
GAAAHSSS! JAG HAR VÅRSHÖO OM TVÅ OCH EN HALV TIMME ! jag lovar att jag kommer glömma bort  alla steg. bästa mickan ska komma och kolla på mej,och sandra ska kolla på linnea som också ska dansa idag, så dom två sötisarna ska vara där. ( vilket egentligen gör det hela ännu mer nervörst, men det är gullit att dom ska kolla ändå ).

igår iaf så hade jag, mickan och sandri filmkväll. när vi var nere i centrum fick vi ( eller, mickan ) den briljanta idén att hoppa på tåget och vända i kårsta, som vi trodde låg ungefär tre stationer ifrån vallentuna ( nej, vi brukar itne hänga i kårsta ). de var det ju inte kan jag säga. när vi hade åkt ca tre stationer, så var vi nmäligen i lindholmen. där ser vi ett tåg mot stockholm precis åka. alltså det tåg som vi skulle ha tagit egentligen. vi ba : jaha, men det här tåget måste vända ganska direkt när vi väl kommer till kårsta ( när det nu skulle vara. ) så vi frågar konduktören om tåget vänder . han ba: ja, det vänder i kårsta, men det står stilla i kårsta i en halv timme. så vi var fast i kårsta, som det btw tar en halv timme tllffrån vallentuna, så vi var hemma runt nio, när vi kunde vart hemma halv åtta ifall vi tagit bussen som sandri ville. haha, det var faktiskt ganska kul . vi tog massa bilder borta i kårsta, som jag laddar upp så fort sandri ger mej dom.
sen hade vi det jättebra med film och mys.



nu ska jag ta bussen om 23 minuter. jag är nervös.
puss
/ Kaisa

Lovelovelove

Datum: 2009-05-02 Tid: 22:17:04

Sitter med Sofia och vi ska snart ha filmnatt :) Vi cyklade ( nyttiga jävlar som vi är ) och köpte godis ( mindre nyttiga jävlar vi är ) .
Jag fick värsta läskiga utslagen längs hela benen när vi låg och solade, bra att veta va ? Sofia sitter och garvar åt mig, och jag har typ hört hela dagen "Du är så konstig, emma, du är så störd emma". Kärleken flödar mellan oss ;O

Nu ska vi gå och frossa och ta ikapp alla kalorier vi brände på vår cykeltur. Tjing tjong.


/emma och sofia

Vaxholm

Datum: 2009-05-01 Tid: 21:19:21

Lite osäker där på stavningen, v eller w ? Det står olika överallt ;) Såhär såg vår kväll ut i Vaxholm .



/emma

HEJ

Datum: 2009-05-01 Tid: 21:17:34
[x] Hamnat på sjukhus/akuten
[/] Förlorat någon jag älskade
[ ] Dödat någon
[x] Bakat sockerkaka
[x] Velat dö
[x ] Lyssnat på samma låt en hel natt
[x ] Ätit godis istället för att gråta
[x] Varit ordlös
[x] Hatat värme
[x] Skrivit på någons arm
[x] Dissat någon som ringt på min mobil
[x] Dissat någon som gillar/gillat mig
[x] Hatat någon som jag egentligen älskar
[x] Ångrat mig
[x] Varit svartsjuk
[x] Har ätit middag med någon jag tycker om
[/] Tror på det övernaturliga
[ ] Har hatat mina föräldrar
[x ] Ätit jättemycket och sedan spytt
[x] Hatat min kropp och mitt utseende
[x] Spelat gitarr
[x] Sjunger i duschen
[x] Har vibrerat av nervositet
[ ] Slängt porslin i väggen
[ ] Tycker att pengar är viktigare än något annat
[ ] Gillar inte då folk frågar mig saker
[ ] Drömmer ofta mardrömmar
[ /] Skulle kunna döda för någon
[x] Skulle dö för någon
[x] Har ett smeknamn
[x] Somnat på golvet
[ x] Hånglat på hållplats/station
[x ] Åkt buss genom halva sverige ( kändes som det iaf )
[ ] Kastat mig framför ett fordon
[ ] Brutit kontakten med någon för en kyss
[ ] Tagit min kompis pojkvän
[x] Cyklat utan händer
[x] Känt mig som ett as
[x] Viskat i någons öra
[x] Skrapat upp knäna
[x] Tuggat på ett grässtrå
[x] Hållit i en orm
[ x ] Trott att jag varit odödlig
[ ] Kastat min telefon i väggen
[x] Vaknat av att jag gråter
[x] Har gråtit i någons närvaro
[x ] Har sprungit en kilometer utan uppehåll
[ ] Har alldrig ätit fisk
[ ] Har sett en film mer än tjugo gånger
[ ] Gillar att städa
[ x] Har varit lunarnörd
[ ] Kan tre eller fler språk
[/ ] Har bra självförtroende
[x] Tror på gud
[ ] Är en negativ jävel
[ ] Drömt att jag varit död
[ ] Har aldrig druckit öl
[ ] Trivs med min kropp
[X ] Är dålig på att säga nej
[ x] Har någon gång känt dödslängtan
[x] Avskyr matte
[ ] Har varit på hultsfredfestivalen
[x] Hade gosedjur som liten
[/ ] Är emot abort (jag tkr det är ens eget beslut )
[ ] Faller nästan alltid för fel personer
[x] Gillar muskler
[ ] Hatar mjölk
[x] Vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
[ ] Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
[X] Verkligen hatar att gå till tandläkaren
[x] Gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
[x] Vet hur det är att älska någon som är för långt borta

/ Kaisa

Valborg

Datum: 2009-05-01 Tid: 15:53:05
Igår hade jag en ganska så kul kväll, i allafall på senare på kvällen. Först var jag hemma och åt, och kollade på film med min kära syster. Sedan gick jag och Maria till busshållplatsen och jag väntade med henne tills hennes buss skulle komma. Där träffade vi Alice, Sofia och Frida, och vi hade jättekul. Så jag följde med Alice hem en stund, och sen åkte jag hem. En ganska så händelselös kväll i stort sett.

Nu har jag varit ute och solat, och jag skådar en blivande rand. Ikväll ska jag och Allan brallan ut till Vaxholm och keeeka middag, de ska bli kul .


med den här söta filuren ska jag spendera kvällen med.

/emma

!

Datum: 2009-05-01 Tid: 15:18:18
JAG OCH EMMA SKA TILL GOTLAND ! :D

bild

Datum: 2009-05-01 Tid: 14:24:03

de här söta tidingsklippet hittade jag och emma i onsdags när vi lagade mat. den är jätteanvänd bar serru :) haha, nej, jag skoja. jag hade bara lust atyt lägga in ngn bild, så jag tog denna !



( och för er som inte förstår vad det är så är det en sida full med olika dildosvarianter )
/ Kaisa

valborg

Datum: 2009-05-01 Tid: 13:14:33
tack tjejer för en underbar valborg!
jag och the bruds har tältat, ( eller, en del har tältat, andra var bara med på kvällen, men ni gjorde den minst lika underbar)
hemma hos emelie. vi hade det jätteroligt. och jättekallt , haha. jag sov i samma sovsäck som maria, det var trångt, men man frös iaf inte . vi hade jätteskoj hela kvällen, och jag hoppas ni hade en jättebra valborg !
you should have been there emma.

/ Kaisa



RSS 2.0