goobye my lover

Datum: 2009-03-31 Tid: 20:24:36
hur mkt jag än har klagat, kmr jag sakna min mobil jättemkt. den har sett sina sista dar, det känns fan sorgligt !
goodbye and hello stone phone....

/ Kaisa

'

Datum: 2009-03-31 Tid: 19:30:39
idag har var en super bra dag, jag har ingen aning varför. dagen börjar med en soft SO lektion, sen lunch, sen no , och sen matte. där jag för övrigt pajade min mobil totalt så den är jättesönder. alla raster spenderades föresten ute på fotbollsplanen i sköna vårsolken. efter skolan skulle jag och mickan dansa, men vi var tvugna att vänta i en timme innan vi kunde få salen, och den timmen spenderades sjävlklart också ute på fotbollsplanen i vårsolen med godis, musik , och sällskap av jesper fredrik matte och oskar. kan det bli bättre ?
efter dansen var det träning, och ni anar inte hur trött jag är i benen . jag lunde typ inte röra dom.
taha, jag har tänkt på att jag kanske ska ta bloggisch  pausisch, för jag vet inte om jag orkar längre. jag kanske skriver ngn gång ibland , men itne varje dag om ni fattar grejen ? jag tror jag gör det. taha, jag känner bara för att lägga in en gammal bild , så jag ska leta upp en .


hittade en väldigt söt bild på mej, emma och amanda från sexan.
/ Kaisa

migrän .

Datum: 2009-03-31 Tid: 13:05:18
fick gå hem från skolan eftersom jag fick migrän. när jag kom hem sov jag i två och en halv timme, och nu mår jag lite bättre.

sitter och kollar på vicky christina barcelona, någon romantisk komedi. den verkar bra, men den har precis börjat.
onödigt inlägg, jag vet, men jag kände att jag var tvungen att skriva något.

/emma

måndag,

Datum: 2009-03-30 Tid: 21:08:41
idag är det måndag för alla som inte visste det , själv upptäckte jag det på träningen idag. idag åkte jag och träffade sötnosen felicia innan skolan, du vet att jag älskar dej och alltid finns för dej. sen skola, hände inte så mkt, fick skarttanfall på lunchen och garvade jätteknasigt. haha, hanna smussalde in mej på hennes lektion, och alla  utom läraren märkte det, så alla satt och asgarvade , och läraren fattade ingenting . det var jätteroligt om man var där x)
efter skolan kom felicia och maria till mej, och vi åt mellis och garavde mest . sen var det träing , och jag fick värsta slaget av mensvärk, så jag spelade inte särsklit bra.
nu ska jag räkna pengar
/ Kaisa

träning

Datum: 2009-03-30 Tid: 15:40:36

Idag såg jag mitt första vårtecken! En snödroppe tror jag att det var. Vår 2009 here I come!

nu ska jag och emelie nörd till träningen. Tjing tjong,

/emma


trött så in i bängen

Datum: 2009-03-29 Tid: 21:51:42
förlåt, jag orkar inte blogga. kan bara säga att kvällen med sara var jätterolig igår, och att jag söööööööög på matchen idag . taha, mina bihålor värker, vill inte bli sjuk nu !
/ Kaisa

-

Datum: 2009-03-29 Tid: 17:48:31

nyduschad och fräsch. spelade match mot Boo, och vi förlorade med ganska stort resultat, men det planerar jag inte att skriva här :) jag gjorde en väldigt dålig match, i allafall.

jag, maria och kaisa hade planerat att gå ner till centrum och hyra  skräckfilm, men det blev tydligen inte så. då hinner jag se one tree hill och gossip girl ändå.

/emma


My bloody valentine

Datum: 2009-03-28 Tid: 22:07:51
bara jag som är sugen på att se den nya 3D skräckfilmen My Bloody Valentine ? Jag tror att jag kommer drömma mardrömmar länge efteråt, men den verkar ganska kul att se på, i 3D och allt. Hoppas jag får med mig Kaisa, Maria och Mickan.



jag kom på att om en vecka ungefär är vi påväg till spanien. JA!

/emma

earth hour

Datum: 2009-03-28 Tid: 22:00:21

nu får vi äntligen tända lamporna, eller det var en halvtimme sedan, men jag kom på det först nu. vad svårt det är när man måste ha släckta lampor. jag råkade tända en lampa två gånger.
Hade ni släckta lampor ikväll ?


haha, kollade på robinson, och den nya favoriten är ju självklart Jarmo. det är ju kiss och bajs humor(humor och humor, han var ju seriös) och jag garvade jättelänge. ni som inte såg det, synd.

/emma


heldag med mickan

Datum: 2009-03-28 Tid: 17:18:07
oj vad jag har haft det  bra !  det var jättekul som alltid med mikaela holmis, och oj vad vi har gått ! haha, mickan fick jätteont i fötterna efter typ en timme , så hon klagade på, och jag garavde åt henne, haha. det slutade med att jag fick böra henne på ryggen och min kjol åkte upp för alla som ville se . sen gick vi in på Mcdonlads, och där i kön stod dt en kille som dansade lite gulligt i takt till musiken som ljöd i högtalarna. han var runt 17 år. haha, dt var skitkul !
jag köpte iaf en klar röd bikni, ett randigt linne och ett par flip flops. jag lägger kanske in bilder på det senare.
sen på vägen hem så träffade vi först caisa och hennes kompis linn, sen min syster och hennes kompisar och tillsist jessica , conna och emelie. tåget till ormsta is the hang place.
nu ska jah snart ut på en liten snabbis promis med emma och hennes hund, sen bär det av att träffa saknade sara och några fler på ärtan.
pusspuss
/ Kaisa

promenix med da doggy

Datum: 2009-03-28 Tid: 14:00:18
tre saker jag insåg när jag var ute med totte ;

sträck inte ut armarna i en gest som betyder hoppa upp på mig, speciellt inte om hunden precis lekt i vattenpölar.

converse är inte vattentäta

låt inte kopplet släpa efter hunden i vattenpölarna.

har ni lärt er något nu ? det har i allafall jag.  mitt minnes kort är paj, jag råkade bryta sönder det på mitten när jag skulle ladda upp dagens outfit. det här är verkligen inte min tekniska vecka !

/emma

lördag

Datum: 2009-03-28 Tid: 10:44:51
hel dag i stan med mickan idag, det blir jätteroligt! jag måste äta frukost nu, men ni får en bild på dagens outfitt :


inte världens bästa bildkvalitet, menmen .
  • tights från mamis garderob,
  • uringad på båda sidor svart tröja från JC.
  • svartvit rutig kjol med skärp i midjan från HM,
  • skinjacka från gotland ngn stans
  • vita converse med vita prickar från stadium.
ha en bra dag !
/ Kaisa

bilbo, du är så söt, så du ska få en nöt

Datum: 2009-03-28 Tid: 00:04:40
hahahahahahaha, kollar på jackass, och jag sitter och asgarvar i min ensamhet. åh, synd att inte mickan är här, det är typiskt våran humor!

kvällen var bra, tog en alvedon och maria, kaisa och mickan kom hit på kvällen. jag mådde jättedåligt under efermiddagen, sov tre timmar och så. Vi kollade bland annat på Rosa-the movie, därav rubriken.
jag och mes trois mousquetaires kom på den underbara idén att vi ska starta ett eget program, motsvarigheten till ballar av stål, pattar av stål. haha. håll utkik efter det här i bloggen.

nu ska jag forsätta kolla på jackass. ha en bra natt.

/emma

jag vill bara säga...

Datum: 2009-03-27 Tid: 23:57:42
till en viss amanda vinelund att jag älskar henne väldigt mkt och att jag är otrligt glad att vi har träffats. <3
/ Kaisa

so prov och mcdonalds

Datum: 2009-03-27 Tid: 23:54:36
hejhopp alla glada !
idag har vart en hyfens dag ! taha, i love mina gladanfall jag oftast får framot natten. vi hade so prov idag, och dt gick faktistk jävligt bra ! vi hade egentligen en  och en halv timmes lektion, men man fick gå när provet var klarr, och dt tog bara en halv timme, och vi hade 40 minuters håltimme efetr det, så vi hade plötsligt en timme och fyrtio minuters håltimme. så jag, mickan, amanda, krille , marcus,  och pontus drog till donken och käka frukost ( eller, jag och amanda åt frukost, som bestod av milkshake, pommesfrites och mcflurry. ) sen bjöd mickan mej på latte. yäj.
sen hände dt inte mkt mer på skoldagen, lektioner, prat, garv, som vantligt. efter skolan åkte jag till the big city med hanna och kakan, dt var mys, men jag hann inte shoppa ngt, för jag var tvugnen att åka hem til min futbollsträning. haha, dt avr jättemkt snöoväder, emn jag alice  tess erica och isabelle klarade oss bra ändå! vi var fett dukitga på övoingar, vi hade ngn sånhär speciell coach idag, han var ruuulig. sen nu har jag precis kommit hem från emma där jag var med henne, mickan och maria. i love those guuuuys. haha.
nu ska jag se på Sunes sommar .
TJAO!
/ Kaisa

gräjjs anatömi

Datum: 2009-03-27 Tid: 13:36:04
tjoho, bästaste syster har laddat ner flera avsnitt från grey's! nu kan jag sysselsätta mig resten av eftermiddagen! nu kan jag gå och berätta för alla vad som händer *stolt*. emelie har såklart första tjing :)

/emma

i'm a sick woman

Datum: 2009-03-27 Tid: 11:26:32
fick gå hem från skolan eftersom jag inte mådde bra. hann inte göra någon nytta direkt, satt mest och pillade på mina felborrade plankor.

ska kanske gå och lägga mig och sova en stund, det skulle nog vara skönt, eller så fortsätter jag och kollar på MTV. kul för er att  veta.

/emma

gäsp

Datum: 2009-03-26 Tid: 21:49:28

nu är det snart nightynighty time för mig. okej, kanske inte riktigt än, men jag är jättetrött, och planerade att gå och lägga mig i hyfsad tid i allafall.

mobilen gick sönder idag, men jag lyckades rädda bilderna jag hade i den. jag testade för att se om jag hade bra bollkänsla med den, så jag kastade den i luften, men det slutade med att den landade på marken. andra mobilen jag har sönder på en vecka. så lyckat. nu får jag nöja mig med lånemobilen. vad bortskämd jag låter, jag har ju i allafall en mobil.

nu ska jag gå och brusha brusha brusha my teeth(greace) .


jag har en godis i munnen om det inte syns. jag älskar dej, karolin.

/emma


pluggplugg och åter plugg...

Datum: 2009-03-25 Tid: 18:42:38
you heard it . jag och maria har pluggat hela dagen, eller, hela eftermiddagen, och vart jätteduktiga. ni får lite bilder här


alla läxor + plus maaaria :)

jag slänger in en bild från i måndags från ica, jag och mickan tyckte det var skitkul att de la ruttna bananer i en skål och skrev " varsegod alla barn !" .


haha

nu ska jag fortsätta plugga med mami till mitt @!#¤? soprov, jävlar vad jag är ambitiös !
/ Kaisa

baby you're a million miles away

Datum: 2009-03-25 Tid: 16:43:25
hejhejhallå folket.

jag är just nu lite överlycklig eftersom itunes äntligen funkar och jag slipper använda mig av youtube för att hitta låtar.
emelie var med mig hem från skolan, men var tvungen att gå ganska tidigt eftersom hon skulle ha utvecklingsamtal. vi frossade i oboy och började fixa en header åt henne. vi hade mysigt som alltid.

karro och jag sysselsatte oss under dagen med att prata på olika sätt. det blev i-språket, sjörövarspråket, vokalspråket, emma-språket. haha, vi har så otroligt dålig humor.

tjingtjong,

/emma

aoutch

Datum: 2009-03-24 Tid: 20:54:21

jag och maria hade supermysigt, vi åkte upp till ica och handlade. det blev ingen bakning, utan vi lagade mat istället. det blev hamburgade, mums. vi har kommit fram till att vi inte ska bli kockar när vi blir stora eftersom vi till och med misslyckas med simpla hamburgare som är färdiggjorda. lyckat.

aj, jag har jätteont  i magen just nu. hoppas jag inte blir sjuk. nu pratar jag tvärtomspråk, jag orkar inte skolan just nu. men som den sanna duktiga flickan jag är kämpar jag till skolan ändå. dessutom blir det nog inget bra om jag är sjuk nu när vi snart ska till spanien med brudarna! vad jag längtar! nej, jag står nog fast vid att jag inte vill bli sjuk. Gud vad jag babblar.

bilder från idag kommer nog senare, när maria har laddat upp dem. det är ett mission impossible att hitta min bildinladdaregrunkimojs. attans.

/emma


home

Datum: 2009-03-24 Tid: 19:21:19
nu är jag hemma från emelie där jag var med henne och tess. vi firade emelie lite eftersom hon  fyller år , vi hade jättekul !


vi har snackat om några bilder som jag och emelie tog i sommras, och jag lovade henne att ladda upp dom, så enjoy.



det finns flera, men min bror måste ha datan, så jag kan itne lägga uppp de nu. men no worries emelie, de kommer ! :D
och seriöst, alla är drivbilder !
/Kaisa

back in buisness

Datum: 2009-03-24 Tid: 15:43:49
i'm back. glada ? det behöver ni inte vara, jag bloggar ändå. jag har ju aldrig varit bra på att ha bloggpauser, så det tog bara 4 dagar innan jag började igen.

om ett tag kommer nog marri ferrari hit, vi planerar att baka och ha en myseftermiddag. senare ikväll blir det väl desperate och lite plugg.


sofia kollar lång bort i fjärran :)


jag klantade till mig, och lovisas mobil fick ta smällen ...


jag och karro

förlåt för den dåliga kamerakvalitén, min kamera är igång igen, men nu hittar jag inte grejen som man laddar in bilder med. så ni får nöja er med mobilbilder så länge. osis.

/emma

emelieemelieemelie

Datum: 2009-03-24 Tid: 15:03:26
GRATTIS EMELIE PÅ FJORTONSÅRSDAGEN !



/ Kaisa & emma

gammla bilder är typ mitt liv

Datum: 2009-03-23 Tid: 21:17:15
jag orkaade inte blogga idag, jag harde gjort ett beatuiful collage med gammal bilder, men det gick inte att ladda upp, men det kommer , typ imorn kanske . jag skulle ha bloggat , , men var tvugnen att plugga till min SO prov . bajs. nu orkar jag inte, så pusspuss.
/ Kaisa

saknar

Datum: 2009-03-22 Tid: 22:02:17
har precis hittat massa gammla bilder på min dator, oj vad folk komemr få se bilder de trodde va raderade i framtiden ! maha, vissa bilder innebär verkligen minenn, här är bara vissa av dom.:














det finns typ hundra härliga bilder till, men jag orkar itne ta det nu. gud vad jag saknar !
/ Kaisa




söndag 22/3

Datum: 2009-03-22 Tid: 17:38:56
.. och jag ahr inte slösat bort ALLA mina pengar än ! shiet vad bra jag är, även fast det kanske inte är så mkt kvar så finns det kvar. taha.
idag har jag i täby med emmaslemma, mysmys. jag köpte ett par örhängen och en hemlig grej till en hemlig person ( ifall "den" skulle få för sej att läsa bloggen ) . annars köpte emma typ hela täby centrum, seriöst. haha, vi hitta värsta coola brillerna på bikbok, feeeett coola. ni får lite bilder :

1. mina balla örhänegn ( emma har likadan )
2. balla brudar i balla solglasögon
2. och i hattar

och nu vidare till  eftersom jag har världens största SO prov på fredag.
/ Kaisa

when you feel like the worst human in the world...

Datum: 2009-03-22 Tid: 11:52:36
.. så har tant kaisa lösningen, gå in på fuckmylife och se vem som har det värst.

förövrigt drar jag och emma till täby idag, nu om några minuter . vish us luck, jag kommer inte hitta det jag vill ha.

/ Kaisa

hemma hos emma

Datum: 2009-03-21 Tid: 17:24:09

är det bara jag som tkr att emma ska komam tillbaka ? eller hur alla ni som läser ? visst borde hon börja nu íegn ? jag kan inte driva bloggen ensam, dels för att jag inte inre vill ha en ensam blogg och dels för att bloggen blir mkt tråkigare utan emma.
nu sitter jag med emma här, jag 'r jätteglad över att träffa henne idag, det är alltid lika kul att vara med henne. vi har gjort en ny header, men vi vet itne rikgt hur vi ska lägga upp den ( smarta som vi är ) utan vi väntar tills ngn jääääääättegullig läsare vill hjälpa oss att fixa det plus bakrund. eller just nu är det bara jag som väntar, men jag ska ska ska övertaala henne att börja blogga igen.
nu ska vi ha scrubsmaraton. hhaha, we love.


vi är söta.
/ Kaisa

hahahahahahahahha

Datum: 2009-03-20 Tid: 23:57:11
hahahahahhaha, jag sitter ocg garavr åt massa meningar som jag tror det står fel på på bilddagboken ,, hhahahahahha, jag är så jävla trött så jag vet inte vad jag ska göra va mej själv !
HAHAHAHAHAHAHAHAH, nu vet jag inte ens vad jag garvar åt. HAHAHAHHAAHAAHAHAHAHAHHAHAAHHA-
haha, jag evt inegtnig,vilket roligt ( NAAT) inlägg det blev nu. hahahahahhaaa
/ Kaisa

yeees

Datum: 2009-03-20 Tid: 22:47:09
vet ni !  jag vet att ni inte kommer bry er, men jag fick 100/100 på mitt engelska prov !

/ Kaisa

homenight

Datum: 2009-03-20 Tid: 20:12:58
hmm, heter det så ?
iallafall, så är det hemmakv'll jag ka ha, eftersom jag typ inte har haft det på längre, ni vet en sån här riktgt hemamkväll där man bara sitter och äter godis och tittar på tv och sitter vid datan och verkligen bara slappar ? sån kväll ska jag ha .
min kväll kommer bestå av :
+
+    + mina föräldrar.

ja, jag vet att HSM 3 kanske är lite tönitigt, men jag ha rinte sett den !

emma har tydligen tagit bloggpaus , vet inte hur jag ska göra nu ? aja, jag bestämmer det sen, jga orkar inte ta såna viktiga bestlut nu :)

titta vilken finis bild jag tog på mickan idag., jag är little proud of my self :
(nu tänker ni er säket värsta värsting bilden, men så kul ska vi itnte ha det )


kisses from the one who still bloggish, at least for now.
/ Kaisa

bloggpaus

Datum: 2009-03-20 Tid: 14:50:36

´nu tar jag bloggpaus, vet inte varför, fick bara ett ryck av att göra det. vet inte när jag kommer tillbaka, men någon gång blir det väl.
tjingtjong,

/emma


hej

Datum: 2009-03-19 Tid: 22:25:53
jag är glad. jag har ingen aning om varför . skitsamma. jag är glad ändå !
jag har haft en wunderful dag. skolan var skoj, vi åkte ner på lunchrasten och gick till lidl. detr var jag, mickan, maria, jesper, daniel, linus, jocke, chrille och pontus. sen träffade vi på emma och hennes klass också. haha, jag mickan och daniel var fast i täby kyrkby ett tagt, eftersom vi fick den underbara idén att vända. sen kom inte tåget. bajståg. haha., men vi kom tillbaka.
sen innan spanskan gick jag och mikcan och solade oss på taket ett tag, det var jätteskönt.
på eftermiddagen så fick jag inte träna pga min höft, så först åt maria mellis hos mej, sen kom jesper och var här tills jag skulle åka till dansen som jag egentligen bara kollade på, eftersom min höft. men det var skoj, mickan åkte med mej dit. vet ni vad jag kom på typ i bilen på väg hem ? att jag har vart med kompisar hela dagen idag, oavbrutet. maria kom till mej i morse, var i skolan hela dagen, gick hem med maria, maria gick hem när jesper kom, jesper gick när mickan kom till busshålplatsen, mickan åkte till dansen med mej. coolt. jag saknar bara emma.



här är två übergulliga bilder från vårt taksolande idag :)
/ Kaisa


tingeling tingeling

Datum: 2009-03-19 Tid: 18:09:21
sitter och lyssnar på den nu. i början tyckte jag att det var ganska dålig underhållning, men när jag tänker efter så är den faktiskt ganska bra att lyssna på, haha :)

provet var ganska svårt, det var några frågor jag inte kunde. men det är skönt att det är över nu! ikväll blir det första kvällen på länge jag bara kan ta det lugnt och sitta och kolla på tv utan att tänka på att jag måste läsa några NO-sidor. härligt!

tyckte att det var lite roligt, all uppståndelse bland tingeling tingeling låten. ryssland hade tydligen tagit illa vid sig för inslaget, och producenten för melodifestivalen hade skickat blommor till dem. Det hade den ryska ambassaden tagit som en ursäkt, men producenten menade att det inte var en ursäkt, utan bara en gest. Men den ryska mbassaden stod fast vid att det var en ursäkt. Varför göra en sådan stor grej av det ?

/emma

!

Datum: 2009-03-18 Tid: 21:28:19
jag har spunk på att bilddagboken inte vill tala om vilken glass jag är !
( är det ett dåligt tecken att jag skriver att jag har spunk här ist för att berätat dt för en riktigt männsika ? hmm.. )
/ Kaisa

kaisas dag

Datum: 2009-03-18 Tid: 21:14:24
hej allishopa.
vill ni höra om min dag ? jag rbyr mej inte, jag berättar vad ni än säger. mohahahahaha.
vi sluatde dagen vid halv tolv idag, eftersom alla i hela skolan har utvecklingsamtal idag , utom vår klass, eftersom vpr lärare är ledig. sen kom felicia till mej, och vi skulle laga mat. så vi åkte ner till centrum och handlade fiskpinnar, pommesfrites , frasvåfflor ( som jag kom på nu fortfarande står i mitt skafferi , YÄJ ! ) och choklad. så gick vi ut ch var ltie stolta over oss själva för att vi hade handalt så duktigt , och så missa vi tåget. så vi provade skor ist. haha, felicia hittade värsta banan skon. sen ringde emelie, och så kom hon också över till mej. vi hade det jättekul, ahah, jag och emelie sminkade felicia jättesnyggt ! sen lagade vi maten, oj vad vi är dukitga säger jag bara. sen satte vi på världens bästa film, HITTA NEMO ! fast ett tips, se den aldirg på engelska, suuuuuuuuger.
vet ni ? jag har jätteont i min höft, och jag kanske itne får "anstränga" den på en eller två veckor. jag kommer fan inte kunna gå.


vi hade ett litet pusskalaas ett tagt, och felicia söööööög på att ta bilder på mej och emelie, haha, det var jättekul, fan vad vi garavde åt det. jag tror vi försökte ... minst 10 gånger tills hon kunde sitta stilla med kameran.

/ Kaisa



.

Datum: 2009-03-18 Tid: 16:15:17
inget bloggande för mig idag. imorrn har jag det stora NOprovet jag pratat om, så jag hinner inte idag.

/emma

emmaemmaemma

Datum: 2009-03-17 Tid: 21:29:23
hej emma, det var lika rolgit som alltid att vara med dej. jag älskar dej och vill aldirg släppa taget ! :D <3
/ Kaisa

-_-

Datum: 2009-03-17 Tid: 21:28:35
jag orkar itne med dryga människor. jag fattar itne vad som är grejen. inte det här med att kalla folk typ subba och hora ? vadfan är meningen ? känns det bättre efteråt eller ? äh, orka.
/ Kaisa

life's what you make it

Datum: 2009-03-17 Tid: 17:40:37
ovanligt nog förstår jagprecis allt jag läser om i kemin. Haha. Det var verkligen på tiden! ikväll kommer kaisabajsa över och har lovat mig att hon ska hjälpa mig att plugga lite eftersom hon redan haft det här på prov. det ska bli kul , om vi har tur finns det lite ben and jerrys i kylen.

hare gött,


dirty sexy förkläden ;)
/emma

ballar av stål

Datum: 2009-03-16 Tid: 22:21:07
jag är en sådan som älskar program när andra råkar illa ut, exempelvis wipeout och ballar av stål. det är så otroligt kul! just nu sitter jag och garvar  i min ensamhet åt ballar av stål. Men jag måste nog säga att amerikanska eller engelska(vad det nu är) programmet är roligare än svenska. Haha. Jag har tråkig humor.

/emma

vill du köpa?

Datum: 2009-03-16 Tid: 22:11:06

 ( den här bilden är jättemkt snodd av söt emelie, förlåtförlåt )

det här 'r vad jag säljer, råkigt att alla osom öppnade dörren var gammla och hade riungklockor som lät i minst 3 minuter, seriöst. jag lyckades sälja tilltre personer på en och en halv timme, nytt rekord ?
/ Kaisa

måndag

Datum: 2009-03-16 Tid: 21:41:28

nu sitter jag hör medmin familj och farbror och diskuterar min systers rumpa,om hon ska ha medium eller large i sina troosor hon ska köpa av mej. vårt lag säljer sportkläder, det är även vad jag och maria har tillbrungat kvällen med. haha, det är riktigt kulatt gå omkring och  ringa på ringklockor i örtagården på kvällskvisten. annars så hade vi halvdag idag, eftersom folk skulle ha utvecklingssamtal idag. jag, mickan och maria gick hem till mej och skulle baka bullar,men det blev inte så. maria gick hem typ direkt eftersom hon hade ont i magen, och jag och mickan orkade inte, så vi la oss och kollade och garavde åt massa desperete houswieves avsntt som var jätteroliga. haha, jag har saknat henne. sen var det träing, emn efetrsom min dumma höft inte ville sammarbeta så var jag inte med på hela, eller,, ja, jag var inte md på sista grejen.
nör jag komhem ifrån försäljningen proppa mamma i mej choklad. mums

love to u '
 / Kaisa


frågetecken

Datum: 2009-03-16 Tid: 20:10:49
konstigt, de visar ett gammalt avsnitt av 90210, när det egentligen borde vara nya. vad tråkigt.

idag har jag varit jätteflummig, speciellt på gympan och fotbollsträningen. Jag och Karro kämpade verkligen hårt, blinkblink.

just nu har jag idétorka med bloggen, så jag vore tacksam om ni kunde tipsa mig om vad jag kan skriva om så att det blir lite roligare att läsa :) så släng gärna iväg en kommentar med ett tips.

/emma

familjen teknisk

Datum: 2009-03-15 Tid: 16:27:06
mamma kom hem med en ny gitarr och world tour skivan till guitar hero eftersom min syster påstod att det gamla var sönder. När vi stoppar in den nya skivan visar det sig att den också är "sönder". då testar jag att stoppa skivan upp och ner. Då funkade det! När man kollar närmare har vi satt själva wii boxen upp och ner. typiskt oss? jag blir nog tvungen att svara ja.

/emma

And today was a day just like any other...

Datum: 2009-03-15 Tid: 12:35:48

då får man väl tacka victor, haha. mitt öga är lite svullet och gör ont när man rör på det, så jag ska till synvårdsmottagningen imorrn. kul -.-.

idag har jag slappdag. ska göra nada. ganska vanligt för att vara jag.

/emma


bikins

Datum: 2009-03-15 Tid: 00:13:40
okej, jag ska ju till egypten om 24 dagar ,och behöver en ny bikini. jag var inne på HM's hemsida och hittade tre ganska söta, så, nu får ni berätta för mej, vilken är finast eller ska jag hitta ngn annan ?


( ettan finns i svart, brunt och vitt också )
 / Kaisa

lördag

Datum: 2009-03-14 Tid: 23:51:58
nu har ju emma redan berättat om dagen, så jag orkar itne göra det igen. nu på kvällen så har jag firat min gullefarmor med famliljen, det var mysigt. det betydde tyvär ( eller? ) att jag missade melodifestvalen, men vad att döma med andras inlägg på bdb , facebook och blogg.se så var det ingen hit som gick vidare. bajs sverige.
/ Kaisa

haha

Datum: 2009-03-14 Tid: 23:21:27
dagen citat:
emma: är kanarieöarna ett land?
conna: hm, nej, jag tror att det är såna här öar...
(lite osäker)
emma: jaha! (nickar instämmande)

haha, kanske inte låter så kul, men det var det! vi är så otroligt långsamma.

/emma

ett skämt!

Datum: 2009-03-14 Tid: 22:42:23
melodifestivalen... jag kommer inte våga titta på finalen i moskva i allafall. Känns som att det kan bli lite pinsamt för sverige. Men nu ska vi se det positivt. Tänk om det varit ugglas aka Janis Joplin. Hu!

idag spelade jag fotbollscup, och vi kom trea i cupen. Jag gjorde fyra mål om man räknar med en straff.
Vi spelade:
4-0
4-0
4-0
1-1+straffar


i semin fick vi möta vårt andra lag som ni kanske ser, och det gick väl sådär. Våra tränare bestämde sig för att låta oss coacha oss själva, så de satt tysta och kollade på oss. det kändes lite konstigt när det var helt tyst runt omkring, när man är van vid skrik. jag gjorde 1-1 i den matchen, och det blev straffar. Det blev ganska många straffar, men tillslut lyckades vårt andra lag vinna. Man är ju glad för deras skull :)



tjingeling,

/emma

juste !

Datum: 2009-03-13 Tid: 23:48:20
juste ! jag fick faktiskt en hel kasse med kläder av maria idag, som hon hade växt ut. det finns lots of fina somamrkläder där, som jag ska ha till egypten ! tacktacktack maria !
/ Kaisa

kväll

Datum: 2009-03-13 Tid: 23:44:36
hej alla.
nu har jag precis kommit hem från maria där jag spenderade kvällen, mysigtmysgt. vi gjorde väl itne så mkt, pratade och myste. annars har jag vart på träning idag, det var grymt kul att träffa emelie igen, hon som har vart borta ngn stans. imron blir det fotbollscup, och sen fira min farmor, hon fyller 72. grattis grattis.

jag vill bara hälsa till världens mest dummaste i huvudet person att jag verkligen itne fattar hur du kunde göra så, du vet ingenting om hur hon känner.

/ Kaisa

CONGRATS Granny

Datum: 2009-03-13 Tid: 20:59:46
grattis mormor på födelsedagen. sitter vid hennes data nu, tog en liten paus från umgänget för er skull :) hann träna i ungefär 45 minuter innan jag var tvungen att rusa hit. jag måste medge att jag åkte till träningen med viss protest. att träna mitt ute i allt snöande var inte den tanken som frestade mig mest, men jag var duktig och tränade ändå.

ögat svider lite fortfarande, är lite svårt att kolla för länge på något. hoppas det är bättre till imorrn, för då ska jag på cup i västerås över dagen. Roligt!

/emma

red eye

Datum: 2009-03-13 Tid: 15:08:31

sitter med erika i soffan och är halvblind. min smarta klasskompis kände för att kasta en snöboll på mig, rakt i ögat. nu är hela ögat svullet och rött, så erika blev tvungen att leda mig hem. det ledde till blöta skor eftersom hon ledde mig ner i en vattenpöl. vad gör man inte för sina kompisar?

vi hade planerat att plugga, men erika glömde väskan och jag är halvblind, ingen vidare bra kombination.


erika och jag on the toa


rött och fint(?)


pluggnördarna number 1, 2 and 3

toodels,

/emma


den 7 april....

Datum: 2009-03-12 Tid: 19:27:08
.. ska jag hit ! oj, vad jag längtar !
fast dt är isf synd att jag missar spanien med tjejerna :(


/ Kaisa

omdömmen, check !

Datum: 2009-03-12 Tid: 19:11:14
yes! jag kom in, och jag var över godkänt i alla ämnen, låg i topp i vissa och hade itne ett enda prat eller komma försent kommentar ! haa, jag äger :D
/ Kaisa

to on workout to an other

Datum: 2009-03-12 Tid: 17:31:04
puh, nu har jag precis kommit hem från träningen, och gissa var jag ska om 2 timmar ? jo, på min stenhårda dans. jag oooooooooooorkar inte ! fast, vi ska börja på vårshows dansen idag, ruligtruligt.
jag är så störd på hotmail.com. vet ni varför ? jag ska berätta varför .
FÖR ATT JAG VILL KOLLA PÅ MINA OMDÖMEN, MEN DÅ FUNAKR DET INTE ATT LOGGA IN OCH SE MAILET ! AHHHHHHHHHHHH!
skitsamma.
emma, du är bäst och jag älskar dej mest.
/ Kaisa

icecream

Datum: 2009-03-12 Tid: 17:21:47

vilken bra laddning, efter ett hårt träningspass åker jag raka vägen hem och sätter mig med en tallrik full av glass och kolasås. emma likes.

nu ska jag sätta mig med en hög av skolböcker och plugga. emma don't likes!

/emma


pain in my teeth

Datum: 2009-03-11 Tid: 21:25:47

var hos tandläkaren idag. nu gör det ont. de spände allting som vanligt. poor thing, poor thing.

skolan gick väldigt snabbt idag, vi hade sovmorgon och så fick vi sluta två. skönt, med andra ord. efter skolan har jag nästan bara pluggat, är lite stressad övr NO-provet.

nu sitter jag och kollar på grey's med syster och så äter jag choklad och dricker isté. Min tandläkardiet, eller vad man nu säger. gött.
förlåt för ett supertråkigt inlägg, men jag har inget riktigt sug efter att blogga just nu.
 




det här är några av de grejer som pryder mina converse nu, hela klassen klottrade ner dem.

/emma


oh my gosh

Datum: 2009-03-11 Tid: 18:52:54
är det bara jag som tkr att nelly.com 's bikins är onaturligt dyra ?
kolla här liksom, på sida 3
/ Kaisa

-_-

Datum: 2009-03-11 Tid: 18:32:26
jag orkar inte med såna här personer. kolla detta inlägg på mickans blogg, usch .
/ Kaisa

nu mår jag bra

Datum: 2009-03-11 Tid: 16:11:10
nu när jag sitter med felicia igen. gud vad länge sen det var jag träffade henne, gud vad jag har längtat. nu sitter hon och pratar om sina naglar med sej själv. haha, i love our humor :D
kiss
/
Kaisa

osocial

Datum: 2009-03-10 Tid: 17:53:19
idag planerar jag att vara osocial och bara sitta och plugga i mitt rum. superkul, verkligen(läs; ironisk). så tyvärr blir det nog inget mer blogginlägg ikväll. solly.

/emma

bara för att jag älskar såna här test och att jag inte har ngt att göra

Datum: 2009-03-10 Tid: 17:52:39

Vad blir ditt namn baklänges?
asjak

Har du gjort en snöängel i år?
jappp
Första sporten du gick på?

barngympa (a).
Vad längtar du mest till just nu?
en stressfri vardag
Vilken tv-serie är bäst?
Desperate Housewives, One tree hill , OC, gossipgirl
Vad åt du senast?
spagetti och köttbullar

Höga eller låga strumpor?
höga.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
schälvklart

Godaste drickan till frukosten?

Apelsin juice.
Har du gråtit i skolan nån gång?
juppsiduppsi
Är du höjdrädd?
lite, fast jag tkr det är kul
Vilket land vill du åka till?
typ alla, älskar att vara utomlands
Vad var det senaste som fick dig att skratta?'
mickan, allt hon gör är kul
Har du fått någon komplimang idag?
jaaaa

Är du polare med grannarna?

haha, aa, i am
Vilka språk talar din mamma?
Svenska och Engelska, lite franska
Vilka länder har du varit i?

Sverige, Finland, egypten, kenya, tanzaria, englans , norge, cypern. indien, amsterdam ( är det ett land ? ) , och spainen
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
ifall jag vissste att dte inte skulle göra mej illa
Har du varit utomlands?
nej, det ä rdärför jag har varit i länderna där uppe

Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
har bara vart på ett x)

Var är dina syskon just nu?
hanna är i stan, alfred är i köket
Vad ska du göra i helgen?
möjligtvis åka till vemdalen, annars spelöa cup.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"japp, skullle tro det ;) "

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
haha, nej

Vem pratade du senast i telefon med?
mickan

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Min mamma.
Vem kan du berätta allt för?

emma, mickan, emelie, felicia, maria, alice


 / Kaisa


gash vad dum jag är

Datum: 2009-03-09 Tid: 23:24:01
nu sitter jag här och känenr mej jättedum. jag fick nyss reda på att jag körde ut min pojkvän ur mitt hus ikväll. jag trodde han skulle till centrum med några av hans kompsiar , och eftersom jag är förkyld så orkade inte jag riktigt följa med. men så visade det sej att han itne skulle dit, och då hade jag ba: amen du måste gå nu, du skulle ju ner till centrum. och då sa inte han emot, så jag trodde liskom fortfarande att han skulle ner. gash, och nu messar mickan och ba : hur länge var du med jesper då ? jag ba : men han var ju med er. och så var han inte det x) gash vad pinsamt, vad dum jag är. förlåt.
/ Kaisa

!

Datum: 2009-03-09 Tid: 20:11:37
jag tkr att älsklings emelie ska komma hem från egypten nu !
/ Kaisa

!

Datum: 2009-03-09 Tid: 20:11:37
jag tkr att älsklings emelie ska komma hem från egypten nu !
/ Kaisa

<3

Datum: 2009-03-09 Tid: 19:39:08



Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

felciia lönnström , våran låt, lätt. i love u

---

Datum: 2009-03-09 Tid: 19:31:37


wet socks

Datum: 2009-03-09 Tid: 18:40:13
nu sitter jag i dygnsura fotbollsstrumpor bara för er skull. kom precis hem från fotbollsträningen och den gick faktiskt väldigt bra.

idag fick jag hem nya twilight, TJOHO! nu kommer jag sträckläsa den, fast jag egentligen borde plugga NO och SO. jaja, shit happens.

/emma

tråkiga jag

Datum: 2009-03-09 Tid: 18:39:52
DIN OMGIVNING
1. Hur många är det i din klass? 20
2. Känner du några som röker? Ja
3. Hur många är ni i eran familj? 5
4. Har ni några husdjur? marsvin, katter
5. Känner du någon som knarkar? Nej

MUSIK
1. Vad är musik? mitt liv
2. Vad lyssnar du på? det mesta, mest RnB och emorock ( nej, jag är inte emo )
3. Vad är dålig musik? opera
4. Har du något favorit band? simple plan, hinder

TRAGISKT
1. Känner du dig värdelös? ofta
2. Har du skärt dig? nej
3. Röker du? nej
4. Har du någon gång försökt begå självmord? nej
5. Känner du någon som begått självmord? nej
6. Känner du någon som tänkt begå självmord? nej
7. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? ja
8. Har du någon gång provat droger? nej
9. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? Ja

OM KÄRLEK
1. Är du kär?ja
2. Vad tycker du om kärlek? både det bästa och sämsta som finns
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? du skulle bara veta
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon? 2 år
5. Är du homosexuell? Nope
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? japp
8. Tror du på kärleken? jag fattar inte frågan

 / Kaisa

hah, sant

Datum: 2009-03-09 Tid: 16:11:37
1. Varje gång då går på fest lägger du ut en bild på bilddagboken elr liknande.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dag.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4.Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde

sjukling nummer ettt

Datum: 2009-03-09 Tid: 16:02:47
thats right. i'm sick. and i hate to be sick.
okej, jag kanske inte är sjuk sjuk än, men jag har en rejäl förkylning. så nu kunde jag inte träna idag. bajs. jag gillar måndagsträningarna på ngt sätt.
iaf, gårdagen avr jättemysig med jesper. jag orkar inte skirva allt här, ni får fråga om ni vill veta. sen idag har det inte hänt ngt speceillt, bara vanlig dag. fast vi har hemstudie dag imron, så jag har typ ett ton läxor som jag ska göra imorn med mej hem. för er med lite lägre iq och inte fattar betyder det att alla våra lektioner som vi har i skolan ska vi ha hemma ist, för att lärarna ska plandera våra utvecklingssamtal. jag "råkade" kolla lite på mina omdömmen  , dom såg faktiskt ganska bra ut  !
nu ska jag äta mej tjock på kolakulor.
love to u
 / Kaisa

Wipeout

Datum: 2009-03-08 Tid: 21:15:04

hahahahahaha, vad jag skrattade åt det. jag kände mig lite småtaskig när de verkligen gjorde illa sig, men det var ändå så kul att se på.

klar med svenskaarbetet, det är skönt. nu ska jag nog slappa resten av kvällen.
 


/emma


one day with mickan

Datum: 2009-03-08 Tid: 18:37:32

idag har jag varit med mickan nästan hela dagen. vi åkte till sway och jag kollade(kollade och kollade, de hade dragit för gardinerna) på när hon dansade. efter det åkte vi in till stan, det var kul. jag köpte:

en svart kjol från topshop
en supergirl pyjamas från topshop
ett par hotpants från topshop
ett par röda converse
+ att jag hittade ett par sjukt fina skor från dinsko

jag visar lite bilder på allt senare idag. nu borde jag egentligen skriva klart min saga till svenskan, jag måste sluta skjuta upp det nu.
ikväll är det premiär för Wipeout, det lär nog vara ganska kul att se.

/emma


tjabba tjena

Datum: 2009-03-08 Tid: 16:57:47
idag och igår har vart en überbra dagar . igår, så åkte jag och mickan till donken vid tyå åtta och åt middag. det roliga där var att jag och mickan tog exat samma sak varje gång vi beställde ngt, kassören måste trott att vi inte kunde ta egna beslut x). haha, det var kul egentligen. sen åkte vi ner till  ica ochj köpte ben och jerry ,när det var fyra minuter tills sista bussen gick kom mickan på att vi var tvugna att ha chips, så vi fick gå och köpa det och missade bussen hem . yäj. vi fick gå. sen kom maria också hem till mickan och vi sov där, vi ahde jättekul.
sen idag, s skulle mickan dansa, så jag och maria gick hem till mej ett litet tag, och sov lite mera eftersom vi var så trötta. sen mötte jag upp emma och mickan på tåget och åkte in tlill stan med dom, fast jag lämnade dom med en gång, för jag skulle bara köpa ett par shorts, sen skulle jag hem igen. på vägen hem satt jag och njöt av min underbara musik när 5 killar på typ 17 år, varav en av min systers gammal kompis, och sätter sej brevid / mittemot mej och börjar prata med mej. då var jag tvugnen att ta ut mina hörlurar. de tiggde iaf pimspims och strepsils av mej, sen tyckte de att det vore trevligt prata lite sa de. så jag fick iaf sällskap hem. nu ska jag snart på bio med boyfrienden , i taket lyser stjärnorna. mysmys.
/ Kaisa

örebro 2 år sedan,

Datum: 2009-03-07 Tid: 23:02:37

haha, kollade igenom lite gamla fotbollsbilder och hittade en bild på mig, maria, mickan och kaisa från örebro. vad små vi var!



nu kämpar mina ögon för att stängas, men jag tänker inte låta dem vinna. ska nog gå upp och kolla lite på tv.


/emma


chinafood

Datum: 2009-03-07 Tid: 19:08:59
om en halvtimme ska jag till granny och äta kinamat. det blir det gamla vanliga, kycklingspett doppade i jordnötsås, mums!

imorrn ska jag och mickan( kaisa och maria might come with us ) och s-h-o-p-p-a. det behövs verkligen.  jag behöver köpa massa nya grejer, ag är så trött på alla gamla kläder jag har. Ska nog ta och rensa ut lite också.

ojdå, nu måste jag kila.

tjingtjong,

/emma

pics från i fredags

Datum: 2009-03-07 Tid: 17:18:05
                        



                        

 1. Jag, Kaisa, Mickan och Maria.
2. Eh, jag och Kaisa langar hetaste poserna
3. Kaisa och jag bråkar om vem som ska få salladen
4. Vi 4 på tågstationen
5. Mickan och Kaisa
6. Jag på sandlådan

/emma

nu blir det ändring!

Datum: 2009-03-07 Tid: 17:04:52
nu ska jag ändra mig, det ska från och med nu bli mycket bättre med bloggandet för min del! så fort jag får igång min kamera så kommer jag fota också, men än så länge får ni nöja er med gamla bilder.

igår var det tjejkväll hemma hos maria eftersom hon fyllde år i torsdags. vi åt tacos hos henne och sen gick vi hem till mig och kollade på Halloween 4, superläbbig! Jag hade panik när jag såg den. När vi vart en stund hos mig gick vi sen till maria igen och kollade på supersugen. Maria sov också hos mig eftersom ingen var hemma hos henne.

Idag fick vi gå upp tidigt, vi trodde att vi skulle ha match mot enebyberg, men den blev inställd, så vi hade träning istället.

Nu sitter jag och karro i soffan och kollar på Patrik 1,5. Den är ganska bra, lite smågullig. Vi har pluggat ett tag också, vi har ett NO-prov om en vecka och så var vi tvungna att skriva rent ett SO-arbete.

Oj vad långt inlägget blev, förstår om ni inte orkar läsa det  ;) nu blev det tydligen kursiv text, det går inte att ändra...
 

/emma

felicia lönnström

Datum: 2009-03-07 Tid: 14:34:33
... i miss u the most right now. <3
/ Kaisa

nu är jag tillbaka

Datum: 2009-03-07 Tid: 12:57:15
nu tänker ni : från vadå ?
från det verkliga livet till bloggen såklart !
få se nu, jag har inte bloggat sen..... i åre ! oh my gosh ! nu ska det bli bättre, jag loooovar. jag kommer typ inte ihåg mer än från i onsdags, så ni får höra vad jag har gjort därifrån.
onsdag: sprang jag omkring i täby c och försökte hitta en present till maria. jag kom på den underbara idén att göra en egen tröja till henne, allstå gick jag in i en hobby affär och köpte textil pennor, sen till HM och köpte ett vitt linne, sen gick jag till mickan och fick ett papper som man kan föra över bilder från datan till tyg och så skrev jag ut en bild och strök på den på tröjan och skrev lite grejs på den. det blev faktiskt skitbra. och sen dansade jag världens roligaste dansklass, oj vad kul det var !
torsdag : världens bästa maria fyllde år ! jag, mickan , maria och tim åkte hem till mej på lunchen och åt daimtårta. sen på kvällen gick jag med min familj på bounce, det avr grymt .
fredag : ehm, vad hände där ? ajuste, vi hade världens roligaste mattelektion! jag, mickan, maria, lovisa , marcus, krille, pontus och daniel satt vid ett bord och pratade om lite roliga grejer. senare på dagen  friade jag , mickan maria och emma marias fördelsedag, det avr jättemysigt och kul !
det var lite iaf .
kiss
/ Kaisa

utvecklingsamtal...

Datum: 2009-03-05 Tid: 17:50:24

ska jag ha om cirkus en tjugo minuter. tror att det kommer gå ganska bra, brukar faktiskt aldrig vara nervös för dem.
dagen har gått väldigt snabbt, det kändes som att man var i skolan  i en timme och sen fick gå hem. efter skolan var nörd med mig hem, och vi åkte sedan till take care och tränade. det var inte så värst jobbigt, första halvtimmen mag, rygg, arm och lite benträning, andra halvtimmen spinning.

min kamera är sönder, och min mobil är urladdad, så ni får stå ut med att det kanske blir lite gamla bilder. nu måste jag rusa, ska vara där om tio minuter.


/emma


dålig uppdatering

Datum: 2009-03-04 Tid: 19:49:40
både kaisa och jag har varit dåliga på att blogga, men just nu har jag ingen ork för det. tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg. dagen har varit allmänt slapp. engelskan gick ut på att jag och emelie satt och gjorde grimaser till varandra, ända tills heike såg oss.

sitter nu och kollar på the hills, och jag planerar för att sitta framför teven resten av kvällen. låter som en bra idé, så får det bli.


haha, åh, så söta ;) hur ska jag överleva utan dig när du drar till london?

/emma
(inlägget skulle ha skickats tidigare idag, men mitt internet tyckte att det var en bra idé att sluta fungera, så jag fick inte igång det förrän nu)

Dagens

Datum: 2009-03-02 Tid: 21:03:19
Orkar inte blogga idag, så jag gör en dagens istället.

Dagens humör :  lite blandat, men för det mesta glad
Dagens roligaste personer : karro, emelie, kaisa, sofia & alice
Dagen borde : skriva klart mitt svenskaarbete
Dagens frisyr: tofs
Dagens planer : Gå ner och hämta hallon
Dagens längtan : Åre!
Dagens Tråkigaste : All ny snö, nu vill jag ha vår!
Dagens låt : Let me sign med Robert Pattinson  


jag älskar dej

!

Datum: 2009-03-02 Tid: 15:23:42
vet ni vad jag kom på alldels nu när jag läste annas blogg ? hon ksrev ngt om fredagen den 13, och då kom jag på, vore det inte mkt lätttare om det var så att dagarna bara flöt på, typ ist för att det ska ta slut den 30 januari tillexempel, så fortsätter det, så att ett datum är tillexempel tisdagen den 211 eller ngt ? vore inte det ra ?

tack emma för underbara åre, längtar redan tillbaka.

nu ska jag snart på träning, sitter och gosar med mitt marsvn .
vet ni, det har änt en tråkig sak. vårt ena marsvin, eler mitt syrras, har dött :(. rip pellisen.

/kaisa

nackont+lång biltur=

Datum: 2009-03-01 Tid: 20:28:54
ingen bra kombination. efter mina tusen fall igår när vi åkte snowboard kan jag knappt röra nacken. poor thing, poor thing.

nu är vi hemma, fast jag tycker itne att borta bra men hemma bäst citatet fungerar riktigt nu. jag saknar åre jättemycket! jag sov igenom nästan hela bilresan, typ åtta timmar eller något. jag och kaisa hade varit uppe sent och kollat på film igår med mami, och sen var vi tvungna att gå upp sju, så vi var jättetrötta.

nu ska jag och min stela nacke gå och hitta på något,

/emma


RSS 2.0