you were the apple in my eye

Datum: 2009-06-21 Tid: 22:43:14
hej människor.
hoppas er midsommar har vart super ! det har miin ! jag orkar inte dra hela storyn, men den innehöll grillning av marshmellows och banan och choklad på badklipporna tlll tolvslaget och bad i havet vid halv tre på midsommar natten med sara. totaly wonderfult  .
jag har ju vart på landet sen i trosdags, kom hem idag, runt sju . vi var och åt på en resturang igår som heter knapp karlsson, det tkr jag är ett roligt namn. det var några "ungdommar " som maria säger, som paddlade kanot där. när vi skulle åka så såg vi att de hade vält två stycken, varav en med hund. så vi agerade kusträddning och drog in som till land med båten. vilka hjältar vi är va ?
sen ikväll så ringde maria och fråga om vi kunde träffas , så jag och hon åkte till centrum och fixade pengar till hennes mobil. sen skulle vi dra till fredde, och maria sa att  hon kunde vägen från bällstaberg. det slutade med att vi irrade omrking runt husen i täby.
nu ska jag och mickan dansa imorn, så jag var tvungen att gå hem early. det ska vli jättekul att dance igen, det var long time ago.


/ Kaisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0