emma i dushen

Datum: 2009-02-23 Tid: 15:21:19

shaa.
nu har vi ganska nyligen kommit hem från backen. hah, vi vet, vi åkte inte så mkt idag, men vi orkade inte mer, vi var ju tvugna att värma upp lite innan storåken, och föresten , vem sa att man måste åka skidor hela tiden varje dag när man är i åre ? vi ska ju vara här ända tll söndag, så vi kommer hinna åka massor ! :D
at the moment är emma i dushen, och jag ligger i soffan och slötitttar på typ" melrose place" eller ngt, emma är specialist på  tvserier, och det kommenterade hon innan hon gick. imorse gick vi upp vid åtta och firade emmas syster sofia som fyller 21 idag, stort grattis till henne ! sen åkte vi till åre bageri och åt en jättegod frukost,varav min bestod av jordgubbsyorgurt, apelsinjuice, två olika frallor varav en med ost och typrökt skinka, och en utan nggt på, en latte och en liten kanelbulle. fatta att jag åt det här, jag äter aldirg frukost annars . det var värsta buffén. sen åkte jag, emma, och sofia ut ett tag, och jag gjorde en snygg vurpa *stolt* . haha, emmas syrra träffade en kompis nere i liftkön, så hon väntade där och pratade med henne medans jag och emma åkte upp igen. när vi var uppe skulle jag lura emma och sa : " emma, där kommer sofia ! " och just då kom det en med en nästan likadan acka som sofia, och likadana skidglasögon, så emma börjar skrika sofia till den personen. den persoen fattar ju ingenting, och jag började asgarva. haha, specill humor .
se mötte vi upp hennes föräldrar och gick och åt på en mysig café.
nu ska jag och emma slappa lite, sen ska vi ut på en aferski. efter det i kväll ska vi ut på resturang för att fira sofia. det ska bli jätteruligt . 
jag har bilder från idag, emn är inte säker hur jag ska kopla in sladdarna, så emma får hjälpa mej med det senare, ni får ist en jättegulig (host)  bild på mej.
nej, det fick ni inte alls det, eftersom jag inte hittar den x)
kisses 
/ Kaisa
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0